Bahçeli'den önemli açıklamalar

oturuyorsunuz bilgisayar başında ona kötü buna kötü şu şöyle ahlaksız şu şöyle hırsız
hiç kendinizi düşünüyormusunuz ne kadar kötüsünüz ne yaptınızki bu ülkenin düzelmesi için de çalışan insanlara suç buluyorsunuz
cebiniz delik oturup türkiye nin durumunu düzeltecek fikirleri kuru fasülye yemiş gibi salarsınız ortaya
neleri çalıyorsunuzda söylemiyorsunuz
geçen yıl bir reklam vardı türk milleti ile dalga geçiyodu hepimizi adi bir hırsız yerine koydu ne tepki verdiniz
hırsızların katillerin avukatı baykal a mı bel bağlıyorsunuz yoksa bir rahşan hanıma haddini bildiremeyen bahçeliye mi en kolayı bi suçlu bulup her yükü ona yüklemek bravo size size layık olan ecevit-yılmaz-bahçeli gibi üçlüler yada en iyisi size bremen mızıkacıları yöneticilik yapsa hak etmiyo da değilsiniz

Gaza gelip konuşmak bizim siyasetçilerin huyudur.Biraz daha sakin olsalar ne olur sanki zaten toplum patlamaya hazır dinamit...daha dikkatli olmak lazım

Bahcelinin sözlerini aynen kendisine iade ediyorum

Gaza gelip konuşmak bizim siyasetçilerin huyudur.Biraz daha sakin olsalar ne olur sanki zaten toplum patlamaya hazır dinamit...daha dikkatli olmak lazım

"Bir AKP'li milletvekilinin topraklarımızdan vazgeçilme önerisi" patlamak için yeterlidir. Bu patlamak değil refleksdir.

Gerçi satılan ülkesinin seyrine bakanlardan ne bekliyorsam.

yazık çok yazık hala salakça mhpye laf atıyorlar, mhp zamanında 70 milletvekili ile aponun asılması için evet demiştir.

hadi görelim akpyi anayasa değiştirecek kadar çoğunlukta, asın apoyuda size bende oy vereyim.

mhpli değilim ama Bahçeliyi tebrik ederim.

oturuyorsunuz bilgisayar başında ona kötü buna kötü şu şöyle ahlaksız şu şöyle hırsız
hiç kendinizi düşünüyormusunuz ne kadar kötüsünüz ne yaptınızki bu ülkenin düzelmesi için de çalışan insanlara suç buluyorsunuz
cebiniz delik oturup türkiye nin durumunu düzeltecek fikirleri kuru fasülye yemiş gibi salarsınız ortaya
neleri çalıyorsunuzda söylemiyorsunuz
geçen yıl bir reklam vardı türk milleti ile dalga geçiyodu hepimizi adi bir hırsız yerine koydu ne tepki verdiniz
hırsızların katillerin avukatı baykal a mı bel bağlıyorsunuz yoksa bir rahşan hanıma haddini bildiremeyen bahçeliye mi en kolayı bi suçlu bulup her yükü ona yüklemek bravo size size layık olan ecevit-yılmaz-bahçeli gibi üçlüler yada en iyisi size bremen mızıkacıları yöneticilik yapsa hak etmiyo da değilsiniz
ohhhhhhhhhhhhhhh kardeş akp ye tek laf yok...olmadı şimdi...
borç stoku azaldı...
satılmayan yer yok...
cebini doldurmayan bakan oğlu kızı yok....
türban serbest...
laiklik ilkesi kalktı...
arap harflerine döndük...
olmadı bak şimdi...

nekadar balta okadar sap
saygılar
topic başlıgı verdigimiz programlardan da illegal
bu nasıl bir zihniyettir ki pkk gibi bir oluşumla bir türk siyasetini eşleştirmiş.
topic sahibini kınar ii muhabbetler dilerim.

AKP hakkındaki düşüncelerime tercüman olmuş Sn. Bahçeli. AKP' nin ne derece hain bir parti olduğunu zaten son zamanlarda TSK' yı yıpratmak için yayın organlarında çıkan yazılarından anlayabilirsiniz. Öte tarafa bakmanıza zaten lüzüm yok. Ama bir laf var; eceli gelen köpek cami duvarına işermiş diye. Bu tayyibizmin sonu postal altıdır.

seçimler yaklaştıkca sehitlerin kanı üzerinden oy avcılığına soyunanlar nasılda basbas bağırıyor

şehitlerin kanı üzerinden oy toplamaya çalışıyolar demek çook dokunuyo öylemi BAZI KARAKTERSİZLER GİBİ DİNİ ALET ETMİYO AMA.............

bak şu mhp'nin söylediğine...
bugüne kadar her fırsatta akpye destek verirken akpnin "bölücü, alçak ve ahlaksız" olduğunu bilmiyor muydu?
akpnin yedek lastiği olurken akpnin "bölücü, alçak ve ahlaksız" olduğunu bilmiyor muydu?

ne oldu şimdi de akp için böyle diyor...

şimdi böyle dr ik gün sonra akpnin yedek lastiği olmaya devam eder...

BOP Haritası'nın altında imzası olanda tayyip'tir ve BOP'un eşbaşkanıdır. Buna bakılarak kimden yana saf tuttuğuda bellidir doğrusu allah hepimizin sonunu hyr etsin

bu kadar acımasız olmayın diğer partilerin geçmişine bir bakın bunların hepsi aynı b.k

daha önce pkk mecliste 96 vekilimiz var diyordu ben bunların kastettiği kişilerin 21 dtp li ve 75 kürt akp milletvekili olduğunu söyleyince ırkçı ilan edildim halbuki söylemek istediğim buydu,o konuda arkadaşın teki benim derdimi daha iyi anlatan şu cümleyi kurmuştu dedi ki tamam her kürt pkk lı değildir ama her pkk lı kürttür işin özeti bu,örneğin günahını almak gibi olmasın ama dengir mir denen zatın kamyonundan uyuşturucu çıktı,olayın üstünü kapattılar; mesela açık konuşiyim ben bu adamın çok büyük bir uyuşturucu kaçakcısı olduğunu ve kazancının bir kısmını pkk ya vergi olarak verdiğini daha doğrusu zaten o işi yapabilmek için pkk yla iyi geçinmek şart olduğundan müttefik olduklarını düşünüyorum zaten kendisi kürttür,tabi bu meclisteki ilk kişi değil bu konumda olan bundan önce de vardı bu, gerçi bi çok insan bunu bilmez ama sıradan olaylar bunlar akp li diğer güneydoğulu vekillerin de ne iş yaptıkları araştırılırsa görülücektir ki gene pkk yla ortak iş yapan ya silah ya uyuşturucu işi yapan kişiler vardır,diğer partilerin güneydoğu dan vekili hemen hemen hiç olmadığı için yorum yapamıycam ama eğer örneğin mhp den olsaydı da sonuç değişmezdi çünkü burda asıl problem şu ki toprak reformları yapılamadı,güneydoğu ve doğudaki feodal yapıyla savaşılmadı halk kasıtlı olarak oy için aşiret liderlerinin ağaların eline bırakıldı onlar da kendilerine çeteler kurdular rekabet için,ardından çetelerin işlevleri arttı pkk'nın ataları kökleri o çetelere dayanır,onlar rol modeldir 2008 yılında koskoca türkiyede iki aşiret sokak ortasında birbirine girebiliyor 1923-2008 tam 85 yıl olmuş o gün güneydoğu ve doğu nerdeyse bugün gene aynı yerde,atatürk her meclis açılışında lafa ilk toprak reformundan girerdi ve onun notlarından alıntılar yapan kitaplar ölmeden önceki son yıllarında 1940 larla ilgili toprak reformları üzerinde çalıştığını söylüyor ama atatürk öldükten sonra hepsi unutuldu,bugün pkk'yı besleyen kaynaklar ve ortakları;
abd-ab başta olmak üzere,
-meclisteki veya meclis dışındaki aşiret başlarıdır,
çünkü pkk kadın ticareti,uyuşturucu ticareti ve kaçakcılığı,çocuk kaçakcılığı ve aklınıza gelebilecek her türlü pis işle beslenir,bütün bu işleri yüksek yerlerden onayınız olmadan yapabileceğine inanan varsa çok saf demekdir;her yerde adamın olacak ki kimse seni durdurmasın,bu herifler emin olun vatana millete hizmet için aday olmuyor vekilliğe, işlerini daha rahat yürütmek için oluyorlar ve pkkyla mutual olarak bu işleri yapabiliyorlar ne onlar pkksız yapabilir ne de pkk onlarsız yapabilir,pkk işte bu yüzden bu düzenin içinde bir çarktır,onun bir parçasıdır ve aldığı canlara mecliste dökülen yaşlardan bir kısmı sahtedir,timsahın gözyaşlarıdır onlar,işte bu yüzden onlara parti farketmez ister sülonun partisi olsun ister tayyibin ister çillerin ister özalın,onlar sadece seçilme ve iktidar partisi olma garantisi arar ve potansiyel gördüğü partiye girer,partide bakar ki adam aşiret başı,aşiret demek oy demek alan razı veren razı...(zaten bu yüzden atamdan sonra bunların üstüne gidilemedi) derken olaylar gelişir sistem çalışır herkes memnun; bir halk değil,ölen askerlerin anaları değil,ve bu böyle sürüp gider...

Aynen Dogrudurda ßaşLiktaki ve YazıLardaki pkk harfleriniz neden ßüyüktür.. pkk köpekleri özel isim degiLdir..

Seçim yaklaşıyor seçim yaklaşıyor. Seçim her zaman bir şekilde yaklaşıyor. Zaten sorun o değil ki ülke... Siz seçimin ertesi günüde seçim yaklaşıyor diyorsunuz.

Hala diğerleri öyle değil mi gibi çaresiz cevaplar, hadi bakalım diğerleri öyle değil diyorum. Getir kirli çamaşır dökelim sen diğerlerinin kötü dediğin şeylerini getir ben akp nin......

Ben sürekli buna takıyorum Unakıtan ın trilyonları Aydın Doğan da yoktur. Sen neden bahsediyorsun.

Ben hayal aleminde yaşıyorsam, e benim hayallerim gerçek oluyor o zaman
;)

bırak boş laflarıda sadete gel senin dünya görüşünün desteklediği adamlar mı kurtarcak bu ülkeye.çıkıp boş boş ahkam kesmekten başka bi şey yapmazssınız...

Arkadaslar HerŞeyİ Ne Çabuk Unutuonuz Akp Daha GeÇenlerde DoĞudan Oy Kaybetmemek İÇİn Teskereye KarŞiydi BÖle Adamlari Hala Savunan Çikio Ya Yazik_________

Bir gerçek

YIl 1970-71. Ağrı Dağı Kılıç Gediği’nde askerlik yapanlar, o yıllardaki aramalarda köylerde ve mağaralarda çalınıp saklanmış havan topu ve silah ele geçirirlerdi. “O yıllar PKK diye bir örgüt de yoktu.” O zamanlar cephanelik nöbetçilerinin boğazları kesilir ve silahları alınırdı. Bu yüzden çadırlarda sürekli gaz lambası yanardı ve nöbetçinin oturması yasaktı. Çadırda hep hareket halinde olmalıydı ki başına bir şey gelip gelmediğini, dışarıdan bakan nöbetçi subaylar anlasın.
Peki kimdi bunları yapanlar? Artık adını ister PKK, ister Kürt sorunu koyun. Bu konuda atış serbest...
1969’da üniversitelerdeki bazı gençler “Devrimi Kürtlerin yapacağını anlatıyorlardı” Aksaray’daki meyhanelerde.

Bunu da unutmayın.

Sedat Sertoğlu

Ben forumda akp'ye Arap ve Kürt partisi dediğim zaman yorumlarım Editleniyordu .
Bunu Bahçeli söyleyince Demokrasi adına konuşmuş oluyor .
Burda bir yazı paylaştım bu yazıda kimin Dost kimin Düşman olduğuna biraz ışık tutar .

Her zaman söyledim akp Türk ve türkçülük adına hiçbir şey yapmıyor .
Yapmadığı gibide Türk olan herşeyi elin Ermeni , Yahudi ve Arap kırmalarına satıyor .

Elin kanlı teröristi Barzani ile masaya oturan hükümetten Türk ve Türkçülük adına hiçbirşey beklenemez !

Burdaki yorumlarda bile bazı aklı evvel'ler hala karalama yapıyorsunuz gibi SAFSATa dolu laflar söyleyebiliyor .
Bunlar olduğu sürece akp daha çok halkın kanını emer , bir SÜLÜK misali

MHP lideri Bahçeli'ye can alıcı soru !
Partisinin dünkü toplantısında hükümete ağır ithamlarda bulunun MHP Lideri Bahçeli'ye, MHP'li eski Bakan Öksüz'den şok cevap geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin dünkü Meclis Grup Toplantısı'nda, 17 Mehmetçiğin şehid düştüğü Aktütün baskınındaki bir bir ortaya çıkan askeri sorumsuzluklara hiç değinmezken, hükümete yüklendi. AK Parti iktidarını “terör örgütü PKK ve Barzani ile aynı çizgide” olmakla suçlaması ise sert tepkilere neden oldu.

ANASOL-M döneminde MHP'den Ulaştırma Bakanlığı yapan Enis Öksüz'den MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye sert tepki geldi. Devlet Bahçeli'nin Başbakan Yardımcısı olduğu ANASOL-M iktidarı döneminde, kaçacak deliği kalmayan terörist başı Abdullah Öcalan'ın ipten alındığını belirterek, “Bugünkü tablo kimin eseri?” diye sordu.

Enis Öksüz, Bahçeli'ye yüklenerek, şunları kaydetti: “Allah'ın bir olduğuna inanmasam, Devlet Bahçeli'nin ‘Allah birdir' sözüne bile inanmayacağım. Böyle birisi çünkü. Bugün ‘bir' dediğine yarın ‘iki' der. Apo'yu asacağım diye iktidara gelip, terörist başını idamdan alan Bahçeli'dir.. ANASOL-M döneminde PKK'ya karşı alınacak tedbirleri engelleyen Bahçeli'dir.. Banka hortumcularına af çıkartan Bahçeli'dir.. Hırsızları kollayan Bahçeli'dir. Bugün şehidler üzerinden siyaset yapan da Bahçeli'dir. Adama sormazlar mı ‘İktidarda iken sen ne yaptın?..' diye.”

TERÖRİST BAŞI, ADETA KORUMA ALTINA ALINDI

Yüreklerimizi yakan şehidler üzerinden siyaset yapmakla eleştirdiği MHP Lideri Bahçeli'ye yönelik tepkilerini sürdüren Öksüz, “Şimdi ne konuşuyorlar? MHP, PKK'yı önleyecek, yok edecek tedbirleri zamanında aldı mı? Aksine, alınacak tedbirlerin alınmasına da mani oldu. Türkiye, terörist başını dünyaya sığmaz hale getirmişti. Ne İtalya'da durabiliyordu, ne Rusya'da durabiliyordu. Konga'ya kadar gitmişti. Dünya dar edilmişti adama. Terörist başını alsak da gerekli hukuku uygulayacaktık, almasak da gerekli hukuku uygulayacaktık. Ama ne yapıldı, ‘asmamak' kaydıyla teslim alındı terörist başı. MHP ne yaptı, hesap sordu mu ortaklarından? Yargıladıktan sonra idam kararı vermişsen, bunu Meclis'e gönderecektin. Bu da yapılmadı. Neden göndermedin, cevap ver. Ardından idam cezası kaldırıldı. Komisyondan üyelerini çekti MHP. Dolaylı yoldan idam cezasının kaldırılmasına da yardımcı oldu Bahçeli. Neticede terörist başı ipten alındı. Hiçbir yerde barınamayacak duruma gelmiş olan terörist başı, Türkiye'de adeta bugün koruma altında. Bugün şehidler üzerinden siyaset yapan adama sormazlar mı ‘Bu kimin eseri, iktidarda iken sen ne yaptın?.." sordu.

VAKİT

Bunları eski bir MHPli söylüyor ben değil,
İkincisi Bahçeliye Gavur dağlarının ardındaki TÜRKİYEYE gitmişmi diye soru soruluyor,Bahçeli bu soruyu eline aldığı bir paçavrayla cevaplandırma aczine düşüyor.Bu paçavraki bazı gazetelerimizde
YANLIŞLIKLA yayınlanma hatasına düşmüş br harita,bazı fuarların standlarından kaldırılmış bir harita ve enson ne hikmetse Bahçelinin elinde sallanıyor.Ama yaptığı ve yapacağı tek şey İP ve HARİTA
sallamak olan birinden başka şeyler beklenemez.
Baş örtüsü sorununuda o çözmüştüya,meclise milletvekili olarak gönderdiğimiz HACI BAYAN milletvekilinin başını açarak soruna bulduğu çare gibi.
SAYGILAR,

Geri