Bahçeli + Baykal boşuna mı bağırıyor

Aciz aciz yorumlar kim kimin ne olduğunu biliyor bir şeyler saklanılmaya çalışılıyor felan...

bağırıyorlar bukadar oy alıyoarlar bağırmasalar hiç alamazlar

bırakın bağırsınlar

fanatik bi akepeli olarak sen bile belkide allahından bile çok sevdiğin partini, tayibi sorun olarak görüyorsun.
bu açık sözlülüğün sevindirdi beni.

baykal ve bahçelide olan saldırganlığın aynısını sendede görüyorum.bir müslümana böyle bir cevap hiç yakışmamış.ayrıca sorundan bahsedilirken ülke sorunlarından bahsedilmiş.yani ülke sorunları çözülürse baykal ve bahçeli artık bağırsalar bile nafile.şunuda ekleyeyim ben akp taraftarıda değilim.hiç oyda vermedim onlara fakat bu adamlar bu ülkeye hiçmi iyi bişeyler yapmadılar.bir gecede doların ikiye katlandığı zengilere rant sağlamak için anayasa kitaplarının fırlatıldığı tiyatrolarıda unutmamanı dilerim.saygılarımla.

CHP= Halktan kopuk halk partisi
MHP= İnanmışlar kafasındaki yalancı milliyetçilik ayaklarına...

baykal ve bahçelide olan saldırganlığın aynısını sendede görüyorum.bir müslümana böyle bir cevap hiç yakışmamış.ayrıca sorundan bahsedilirken ülke sorunlarından bahsedilmiş.yani ülke sorunları çözülürse baykal ve bahçeli artık bağırsalar bile nafile.şunuda ekleyeyim ben akp taraftarıda değilim.hiç oyda vermedim onlara fakat bu adamlar bu ülkeye hiçmi iyi bişeyler yapmadılar.bir gecede doların ikiye katlandığı zengilere rant sağlamak için anayasa kitaplarının fırlatıldığı tiyatrolarıda unutmamanı dilerim.saygılarımla.

yok herhangibi saldırganlık yok. ama Atatürk'e ve cumhuriyete saldırı varsa cevabın hası burda. o malum partiye oy vermedim demişsin yaşın yetişmedi sanırım zira savunma ihtiyacı duymazsın. 2001 krizinden bahsettin hani bankaların can çekiştiği. tamam kriz büyüktü ama her sene bina misali bir katı çöktü. hep daha kötüye gitti düzelen hiç birşey olmadı. 2009 krizi tam anlamıyla sebep gösterilemez. zaten gizli bi krizin içindeydik. Türkiye'nin sorunu çok ama düzelen hiç bişey yok. bana bu partinin çözdüğü tek bişey söyle. baksana paraları kalmadı yine bişeyler satma peşine düştüler. bence memleketin tek sorunu akp denen partidir.

yok herhangibi saldırganlık yok. ama Atatürk'e ve cumhuriyete saldırı varsa cevabın hası burda. o malum partiye oy vermedim demişsin yaşın yetişmedi sanırım zira savunma ihtiyacı duymazsın. 2001 krizinden bahsettin hani bankaların can çekiştiği. tamam kriz büyüktü ama her sene bina misali bir katı çöktü. hep daha kötüye gitti düzelen hiç birşey olmadı. 2009 krizi tam anlamıyla sebep gösterilemez. zaten gizli bi krizin içindeydik. Türkiye'nin sorunu çok ama düzelen hiç bişey yok. bana bu partinin çözdüğü tek bişey söyle. baksana paraları kalmadı yine bişeyler satma peşine düştüler. bence memleketin tek sorunu akp denen partidir.

adam allahından çok sevdiğin akp diyor bu saldırganlık değilde nedir.bir müslümana böyle itafta bulunmak günahtır.bakın siz nekadar kibar cevap yazmışsınız.ayrıca ben 94 seçimleri dahil günümüze kadar oy kullandım.yaşım 36 bu hükümetin birçok politikası inanın benimde hoşuma gitmiyor.yaptığı iyi şeylere örnek istiyorsun peki vereyim.bir araçla yola çık yapılan otobanlar köprüler tuneller hızlı tren projesi,sağlık alanında yapılanlar v.b sanırım bu örnekler için teşekkür etmeliyiz ama benim için bunlar yeterli değil tabiki.seçim üzeri yaptıkları davos tiyatrosunu ve mağdurları oynayıp oy kapma oyunlarını çok iyi biliyorlar.ayrıca bundan önce gelen hükümetlerin hepsi akp nin sattıkları şeyleri satmak için uğraştılar ama aralarında bir konsensüs oluşturma becerisini gösteremediklerinden satamadılar.gizli bir krizden sözediyorsun ama ben katılmıyorum o krizi onlar yarattılar.şu anda yaşanan kriz ise global bir kriz.bunda bu hükümetin suçu nedir acaba.belki bana katılmayacaksın saygı duyarım buna ama abd gibi bir devletin 50 den fazla bankası batarken ve dev şirketleri batarken bu ülkede böylesine büyük etkileri olmamışsa bencede kriz bu ülkeyi teğet geçmiştir.saygılarımla...

Geri