fanatik bi akepeli olarak sen bile belkide allahından bile çok sevdiğin partini, tayibi sorun olarak görüyorsun.
bu açık sözlülüğün sevindirdi beni.
CHP= Halktan kopuk halk partisi
MHP= İnanmışlar kafasındaki yalancı milliyetçilik ayaklarına...
baykal ve bahçelide olan saldırganlığın aynısını sendede görüyorum.bir müslümana böyle bir cevap hiç yakışmamış.ayrıca sorundan bahsedilirken ülke sorunlarından bahsedilmiş.yani ülke sorunları çözülürse baykal ve bahçeli artık bağırsalar bile nafile.şunuda ekleyeyim ben akp taraftarıda değilim.hiç oyda vermedim onlara fakat bu adamlar bu ülkeye hiçmi iyi bişeyler yapmadılar.bir gecede doların ikiye katlandığı zengilere rant sağlamak için anayasa kitaplarının fırlatıldığı tiyatrolarıda unutmamanı dilerim.saygılarımla.
yok herhangibi saldırganlık yok. ama Atatürk'e ve cumhuriyete saldırı varsa cevabın hası burda. o malum partiye oy vermedim demişsin yaşın yetişmedi sanırım zira savunma ihtiyacı duymazsın. 2001 krizinden bahsettin hani bankaların can çekiştiği. tamam kriz büyüktü ama her sene bina misali bir katı çöktü. hep daha kötüye gitti düzelen hiç birşey olmadı. 2009 krizi tam anlamıyla sebep gösterilemez. zaten gizli bi krizin içindeydik. Türkiye'nin sorunu çok ama düzelen hiç bişey yok. bana bu partinin çözdüğü tek bişey söyle. baksana paraları kalmadı yine bişeyler satma peşine düştüler. bence memleketin tek sorunu akp denen partidir.