Bahçeli: İşkenceler olurken top koşturuyordu

AngeL Of Death

Wishmaster
Altın Üye
Reaction score
0

Başbakan'ı bir tiyatrocuya benzeten MHP lideri, "Eğer ağlayacaklarını bilseydim, grup toplantısından önce 50 NC kamyonetle selpak gönderir, gözyaşlarını silmelerini sağlardım" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İznik'te halka seslendi.

Bahçeli, tartışmalara son verecek bir anayasa değişikliğinin yapılması ve milletin diğer gündemlerine geçilmesi zamanının geldiğini vurgulayarak, ''MHP olarak her zaman anayasa değişikliklerinin yanındayız. Ancak bir şartla bu yanında olmayı tercih etmektedir. Anayasa, bir partinin anayasası olmamalı, bir kişinin amacına öncelik düzenlenmemeli, onun çıkarları uğruna kurban edilmemelidir'' dedi.

Bahçeli, şöyle devam etti:

''Ancak bugünkü siyasi iktidar, Meclis'teki çoğunluğuna dayanarak 'Ben yaparsam yaparım, yapmazsam da yapmam ama yaptığımı ister kabul edin, ister etmeyin' mantığıyla Meclis'teki 330'un üzerindeki bir sayıyla referandum yoluyla da olsa 'Ben bu anayasayı değiştiririm' inadıyla bugün Türkiye'yi bir kaosa, bir krize, yeni bir çatışmaya doğru sürüklüyor.

AK Parti iktidarı dönemine bakalım: İnananlar inanmayanlar, laikler anti laikler, etnik temelli ayrışma, mezhep temelli bölünme, durup dururken 36 etnik grup gündeme getirilerek milleti birbirine karşı hasım etme gayretleriyle hep Türkiye'de bir cepheleşme, kamplaşma, ayrışma ve bununla birlikte bir gerilim stratejisi ve o gerilim stratejinin çatışmaya doğru yöneltilerek bugünkü iktidarın devamını koruma anlayışı hakim olmuştur. Şimdi de darbeciler-demokratlar ayrımıyla Türkiye'yi ikiye bölmeye çalışıyor.

Ne demek darbeciler? Bir anayasa değişikliği üzerinde kanaatini söylemek ve bulduğu eksiklikler sebebiyle 'ben hayır diyeceğim' diyerek bir milli irade tercihini netleştirmiş olan insanları darbeci olarak suçlamak ve kendilerini de demokrat olarak takdim etmek, hiçbir anlam ifade etmez. Eğer Türkiye'de iktidarın çoğunluğunun dışındaki görüşleri, 'Bir darbe niteliği taşıyan anlayışlar' olarak kabul ederseniz, zaten siz Türkiye'de demokrasiyi geliştiremezsiniz, demokratikleşmeyi sağlayamazsınız, ancak ve ancak bölünmeyi körükleyerek demokratikleşme adına PKK'yı siyasallaştırırsınız.

Ne kadar tahrik edersen et, ne kadar ülkücülerin devrimcilerin idamını istismar edersen et, ne kadar ağlarsan ağla, kaderini değiştiremezsin. Geçen gün Meclis'te grup konuşmasında bir ağlama rolü oynuyor, karşısında da milletvekilleri başbakanla birlikte ağlıyor. Eğer ağlayacaklarını bilseydim, grup toplantısından önce 50 NC kamyonetle selpak gönderir, gözyaşlarını silmelerini sağlardım. Bu sahte gözyaşı, 12 Eylül şehitlerimizin, 12 Eylül öncesindeki mücadelede hayatlarını kaybedenlerin acılarını dindirmez. Bu sahte gözyaşı Recep Tayyip Erdoğan'a başbakanlıktan sonra yeni bir çalışma alanı bulur, o da AKP tiyatrosu olur.''

NTVMSNBC​

ağlamak insanın doğasında vardır...yalandan mı dolandan mı ağlamış orası sandıkta belli olur...

Benden de bahçeliye koca bir millet dolusu ''EVET''

miting meydanlarına anayasa için çıkanlar, bir tek madde dahi anlatmadan karşılıklı sidik yarışına girdiler yine., yazıklar olsun alayına,

burada bir sıkıntı yok o yüzden buraya pek ilgi olmamış. sıkıntı sağlam yerden gelecek :)

ağlamak insanın doğasında vardır...yalandan mı dolandan mı ağlamış orası sandıkta belli olur...

Hangi sonuçtan bahsediyorsun sen ? Halkın oyları mı yoksa sandıktan çıkanlar mı ? Dikkatini çekerim bu ikisi aynı şey değil.AKP bize bunu da gösterdi.

ya bakin su bahceliye simdi neymis iskence olurken o top kosturuyormus
olabilir o zamanlar tabiiki yasi genctinerdoganin ne yani oynamasamiydi Allah Allah alem bu insanlar yaaa

bAHÇELİ bir yönüyle haklı olabilir,o günlerde tayyip top ta koşturyor olabilir,akp camiasının kökleri msp genelde ülkücülere duyarsızdı doğru. iyide kardeşim ülkücü isen,sanada sormazlarmı asıl sen nerdeydin diye..kaç yıl yattın içerde,hangi işkenceden geçtin,hadi diyelimki sen akademisyendin görmedin zulüm ,çıktıktan sonra partin içerdekiler için ne yaptı?

12 eylül darbecileri tamda 12 eylülde zamanaşımına girecek,girmesin diye yüksek seç
im kuruluna başvuruda bulundunmu? benim bildiğim bandırma cezaevinde ve istanbulda düne kadar yatan hala 12 eylülden beri hapiste yatan ülkücülerin var,hangi bayramda yanına ziyaretçi yolladın? hangisinin evine kalanına yardım ettin?

sacit kayasu gibi 12 eylüle dava açan savcıların arkasındamı durdun? ya da ülkücü kadrolarda boy pos endam gösteren kaç tane avukat -savcın-hukukçun kenan evren için dava açılmasına çalıştı?

ÜLKÜCÜNÜN MEKTUBUNU TAYYİP GİBİLER değil senin okuman lazımdı mecliste,onlar dan önce senin ağlaman lazımdı kürsüde,amma normaldir çoluk çocuk sahibi olmayanın merhamet hassaları fazla gelişmediği tezide çok doğrudur.. belki ondandır merhamet ve gözyaşı eksikliği.. ne dersin bahçeli beyim.?

Hangi sonuçtan bahsediyorsun sen ? Halkın oyları mı yoksa sandıktan çıkanlar mı ? Dikkatini çekerim bu ikisi aynı şey değil.AKP bize bunu da gösterdi.

ne dediğini anlamadım..halkın oyu sandıktan çıkan oydur...ysk seçimlrin uygun olmadığını belgelerse seçimleri yenileme yetkisi vardır... ysk'nın kararı kesindir..ve yargı yolu yoktur...

Apo'nun köpekleri de Apo idam edilmesin diye Bahçeli'nin kapısında at koşturuyordu. Bunları da söyle Bahçeli, yerse.

O dönemde neredeyse bütün ülkücüler işkence görmüş, hapis yatmış, hatta öldürülmüşken BAHÇELİ'nin gözaltına bile alınmaması tesadüf mü acaba ???

Yoksa Bahçeli 'birileri' nin kanatları altına mı alınmıştı o devre ???

Bu adam ne ara ülkücü olmuş ya biri bana desin. Bu adamın neresi ülkücü ? Cuma namazına bile gitmeyen 'ülkücü' !

Oysa ki ülkücüler o devirde cezaevinde cuma namazı kılabilmek için olaylar çıkarttılar.

Biri bana desin, senin neren ülkücü ???

Apo'nun köpekleri de Apo idam edilmesin diye Bahçeli'nin kapısında at koşturuyordu. Bunları da söyle Bahçeli, yerse.

O dönemde neredeyse bütün ülkücüler işkence görmüş, hapis yatmış, hatta öldürülmüşken BAHÇELİ'nin gözaltına bile alınmaması tesadüf mü acaba ???

Yoksa Bahçeli 'birileri' nin kanatları altına mı alınmıştı o devre ???

Bu adam ne ara ülkücü olmuş ya biri bana desin. Bu adamın neresi ülkücü ? Cuma namazına bile gitmeyen 'ülkücü' !

Oysa ki ülkücüler o devirde cezaevinde cuma namazı kılabilmek için olaylar çıkarttılar.

Biri bana desin, senin neren ülkücü ???

Birde demezmisiniz biz dini siyasete alet etmiyoruz..Elin namazını sorgulama densizliğine düşmüşsünüz.Arkadaş siz ülkücülüğü değil ümmetçiliği savunuyorsunuz.Üstelik bu ümmetçiliği de akp nin politikaları ekseninde başını ve tamponunu sağa sola çevirerek oy avcılığında kullanıyorsunuz..

Bahçeli 12 eylülde işkence görmemiş anlaşılan. MHP bahçeliden vazgeçmeli. Aksi halde oyum MHP olamaz.

Bir parti halk oylamasına bu kadar zıt olabilir referandumla değiştiriyorsa bunu değiştiren bile agzı acıp yorum yapamazken muhalefet halkın oyladıgı bir değişikligi neden bu kadar hazmedemez anlaşılır şey değil bumudur bunların milliyetciligi _? Milletinin evet demesini nasıl kaldıramaz milliyetci biri hayret...

Anadoludaki İnsanımızın Türkücüsü Senin Ülkücülüğünden Daha Sağlamdır...
En Azından Kendi Memleketinin Türküsünü Söyler..
Dava Arkadaşların İşkence,Zulüm Görenler Bir An Önce Senden Kurtulmak İçin Can Atıyorlar...

Geri