Bahçeli’den “alçaklık kemiğe dayandı” uyarısı

BaturAlp_

Banned
Reaction score
0
Bahçeli’den “alçaklık kemiğe dayandı” uyarısı

MHP lideri Bahçeli’nin sabırla hareket edip sükunet tavsiye eden tavrı bilinir… Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama, bu bilinen üslûbu da düşünülünce daha da önem kazanmaktadır…

Bahçeli, “Ülkemizin güvenliğini, birliğini ve bütünlüğünü hedef alan husumet cephesi’nin hayata geçirmeye çalıştığı alçak senaryolar karşısında yüreğinde vatan, bayrak, millet sevgisi olan hiç kimsenin daha fazla hareketsiz kalması artık beklenmemelidir” dedi…

Durum oldukça ağırdır, aşılmadık ne kırmızı çizgi, ne milli duvar kalmıştır…
Yani tıpkı, “Gençliğe Hitap”taki gibi, “Tersanelerine girilmiş, orduları dağıtılmış, fakru zaruret” durumu hasıl olmuştur sanki…

Bahçeli’nin sözleri çok önemlidir…
MHP lideri, Türk milletinin birliğine, huzuruna ve refahına yönelik tehditlerin hız kazandığını, tarihi bir buhran halinin giderek yaklaştığını belirtiyor… Bahçeli’nin sözlerinden satır başları yapalım:
“… devlet ve toplum hayatını bugüne kadar ayakta tutan değerler sistemi tamamen aşındırılıyor, Türkiye’nin içeriden ve dışarıdan çökertilmesi maksadıyla sistemli bir saldırı ısrarla sürdürülüyor…

…Türkiye Cumhuriyeti, devlet ve millet olarak bir beka sorunuyla yüz yüze.. Türkiye’de gerilim had safhaya ulaşarak kontrolden çıkabilir.. çatışma riski yüksek bir bunalım ortamına sürükleniliyor…

İç ve dış güvenlik tehditlerinin ağırlaşması, iç çatışma ortamına zemin hazırlamayı amaçlayan tahriklerin tırmanması ve ‘yönetimin gaflet sınırlarını aşan siyaseti’, Türkiye’yi uçurumun kenarına getirdi…”

MHP liderinin şöyle bir keskin uyarısı var:
“Önümüzdeki dönemde, geçmişte parçalı yapılar olarak karşılaştığımız dokuz ana kriz dinamiği, aynı zaman diliminde buluşacak ve aynı eksen etrafında dönerek, çok güçlü bir çekim ve yıkım alanı yaratacaktır. Türkiye ve Türk milleti, oluşan tahribatın enkazıyla katlanarak büyüyen bu anaforun giderek artan yıkıcı etkisi altında kalacaktır…”

Doğru mu bu uyarılar?

Çok doğru..

Altını çizdiği sözlerine bakalım…

Bugün Türkiye, milli birliği ve üniter devlet yapısını yıkmayı amaçlayan senaryoların açıkça ve tahriklerin hayasızca sahnelendiği, teröristin makbul görüldüğü, bölücülüğün itibar bulduğu, dağdan şehre inenin törenlerle karşılandığı, şehadetin küçümsendiği, şehidin incitildiği, gazinin eşkıya ile bir tutulduğu, Başbakanı tarafından 36’ya ayrılmak istenen bir milletin kardeşliğini ısrarla korumaya çalıştığı, eli kanlı PKK projelerinin el değiştirerek son yıllarda hükümet tarafından taşınmaya başlandığı, terörün başaramadığı toplumsal ayrışma ve kırılmayı hükümet ve işbirlikçilerinin hevesle uygulamaya koyduğu, manevi değerler üzerinden yapılan ucuz siyasetle Türkiye’nin milli çıkarlarının başka başkentlerde pazarlandığı, iktidardan başlayan teslimiyet ve zaafiyetin toplum ve devlet hayatımızın her alanına yayıldığı, ahlâki değerlerimizin temellerini sarsan manevi çöküş sürecinin ve yozlaşmanın giderek hız kazandığı, ilkesizliğin erdem, tavizin siyaset, teslimiyetin diplomasi, talanın ticaret olarak topluma çarpıtılarak sunulmaya çalışıldığı, kaynakların israf edildiği, yolsuzluğun kol gezdiği, vurgunların tırmandığı, hırsızlığın prim yaptığı, yandaşların palazlandığı, önüne gelenin ülkemizi açıkça tehdit ettiği, ecdadımızın her gün aşağılandığı, korumasız, sahipsiz, ezik ve yoksul bir ülke haline getirilmiştir.”

Uzun uzun düşünelim diyeceğim ama sanki düşünmeye vakit kalmamış gibidir…

Bahçeli?den ?alçaklık kemiğe dayandı? uyarısı - İlk Kurşun Gazetesi

Bugün Türkiye, milli birliği ve üniter devlet yapısını yıkmayı amaçlayan senaryoların açıkça ve tahriklerin hayasızca sahnelendiği, teröristin makbul görüldüğü, bölücülüğün itibar bulduğu, dağdan şehre inenin törenlerle karşılandığı, şehadetin küçümsendiği, şehidin incitildiği, gazinin eşkıya ile bir tutulduğu, Başbakanı tarafından 36’ya ayrılmak istenen bir milletin kardeşliğini ısrarla korumaya çalıştığı, eli kanlı PKK projelerinin el değiştirerek son yıllarda hükümet tarafından taşınmaya başlandığı, terörün başaramadığı toplumsal ayrışma ve kırılmayı hükümet ve işbirlikçilerinin hevesle uygulamaya koyduğu, manevi değerler üzerinden yapılan ucuz siyasetle Türkiye’nin milli çıkarlarının başka başkentlerde pazarlandığı, iktidardan başlayan teslimiyet ve zaafiyetin toplum ve devlet hayatımızın her alanına yayıldığı, ahlâki değerlerimizin temellerini sarsan manevi çöküş sürecinin ve yozlaşmanın giderek hız kazandığı, ilkesizliğin erdem, tavizin siyaset, teslimiyetin diplomasi, talanın ticaret olarak topluma çarpıtılarak sunulmaya çalışıldığı, kaynakların israf edildiği, yolsuzluğun kol gezdiği, vurgunların tırmandığı, hırsızlığın prim yaptığı, yandaşların palazlandığı, önüne gelenin ülkemizi açıkça tehdit ettiği, ecdadımızın her gün aşağılandığı, korumasız, sahipsiz, ezik ve yoksul bir ülke haline getirilmiştir.QUOTE]

şu üsttekilerin hangisi yanlış.ayrıca bir sürü şey eklenebilir bunlara ama bu kadarı durumu anlamaya görmeye yeterde artar bile .uyuyanlar iyi okusunlar bu kısmı.

Yalanlar/masallar/hileler en etkili uyku ilaçlarından daha tesirlidir ,özelikle fetbazlığı yapan fetullah hazretullahi ise o uykudan iki zenci bile uyandıramaz.

Adına fetva denen yalanlar/masallar en etkili uyku ilaçlarından daha tesirlidir ,özelikle fetbazlığı yapan fetullah hazretullahi ise o uykudan iki zenci bile uyandıramaz.

1- fetva ;dini bir kavramdır ve bir hususun, kuran-hadis-icma-kıyas gibi ölçütlendirmelerle hakkında görüş beyanına varmadır.ve kişiye göre değil genel kabul sayılır.
fetva ya yalan-masal demeni hakaret sayarım düzeltmessen şikayet konusu yaparım bu bir..

2-kırmızya aldığım cümleni açık hale getirmeni bekliyorum,ince bir espri yaptında bizmi anlayamadık, yoksa bir bildiğin varda zenci ile fethullah hoca arasında bir bağ mı kurmamız gerekiyor? açarsan memnun olacam,yoksa bunuda gizli bir ima ile hakaret sayarak gereken hakkında istemde bulunacam .

1- fetva ;dini bir kavramdır ve bir hususun, kuran-hadis-icma-kıyas gibi ölçütlendirmelerle hakkında görüş beyanına varmadır.ve kişiye göre değil genel kabul sayılır.
fetva ya yalan-masal demeni hakaret sayarım düzeltmessen şikayet konusu yaparım bu bir..

2-kırmızya aldığım cümleni açık hale getirmeni bekliyorum,ince bir espri yaptında bizmi anlayamadık, yoksa bir bildiğin varda zenci ile fethullah hoca arasında bir bağ mı kurmamız gerekiyor? açarsan memnun olacam,yoksa bunuda gizli bir ima ile hakaret sayarak gereken hakkında istemde bulunacam .

1- Hemen düzeltiyorum bir harfi yanlış yazmışım anlam tamamen sapmış doğrusu fetba yani fetbazlığın fetbası.

2-Masallarda devler cüceler zenciler olur o anlamda . Kalbiniz rahat olsun selametle...

fetbaz için tıkla : fetbaz | kelime anlamı | nedir kimdir nerededir ?
5f95830c128b5826cec7b4e675c8141c.jpg

işi şark kurnazlığına dökme gayretiyle FETVA kelimesini Güya yanlış yazmışım harfi düzeltip FETBA olacaktı demeniz ,beni ve islami literatürü bilenler için uyutmaya yetmez. FETBA kelimesinin anlamı nedirki,FETBAZLIK ile fetba arası bir ilinti kuralım? böyle bir kelime olmadığını send ebiliyorsun,anlamsız kelimelerle ilk yorumunda verdiğin fetva kelimesinin yalanla özdeşletirmeni düzeltmeni istemiştim. kelime oyunlarıyla anlam zenginliği kazanmıyoruz,keşke anlamı olsada birşey öğrenmiş olsak,fakat seninki kelime oyunuda değil harflerin yerini değiştirincede bir anlamı yok. gizlediğin islam kavramı düşmanlığın sadece komik varyasyonlar yaptırıyor kendine. ayıp oluyor söyliyeyim.

Sizimi kıracam ahada değiştiriyorum fetba yerine hile/masal yazıyorum bu kadar sorun etmeye değmez biraz rahat olun.

(Ayıplamanıza da bir anlam veremedim neden ayıplıyorsunuz bir harf yüzünden insan ayıplanırmı? düzelttik işte.)

Hem Kurtuluş Savaşı yıllarında bir sürü fetva vardı , fetvaların %99 uda yalan hile düzenbazlıktı yani fetva olunca mutlak doğru olduğu anlamına gelmez, yalanda olabilir hilede olabilir her duyduğumuz fetvaya amin deseydik KURTULUŞ SAVAŞI olmazdı.

Eğer istersen sana bir kaç fetva örneği bulurum , düzenbazlığı hileyi yalanı dolanı fetvayla olan alakasını anlarsın....

Şimdi Fetva üzerine konu açmaya karar verdim, araştırmalara başlıyorum doyurucu bilgilere ulaşırsam burdan gecikmeden konusunu açmayı bir görev olarak bilirim selametle...

Şimdilik bunu buldum umarım yeterli gelir ilerki zamanlarda bu mevzu ile ilgili bir konu açacağım:

Sizimi kıracam ahada değiştiriyorum fetba yerine hile/masal yazıyorum bu kadar sorun etmeye değmez biraz rahat olun.

(Ayıplamanıza da bir anlam veremedim neden ayıplıyorsunuz bir harf yüzünden insan ayıplanırmı? düzelttik işte.)

Hem Kurtuluş Savaşı yıllarında bir sürü fetva vardı , fetvaların %99 uda yalan hile düzenbazlıktı yani fetva olunca mutlak doğru olduğu anlamına gelmez, yalanda olabilir hilede olabilir her duyduğumuz fetvaya amin deseydik KURTULUŞ SAVAŞI olmazdı.

Eğer istersen sana bir kaç fetva örneği bulurum , düzenbazlığı hileyi yalanı dolanı fetvayla olan alakasını anlarsın....

Şimdi Fetva üzerine konu açmaya karar verdim, araştırmalara başlıyorum doyurucu bilgilere ulaşırsam burdan gecikmeden konusunu açmayı bir görev olarak bilirim selametle...

Şimdilik bunu buldum umarım yeterli gelir ilerki zamanlarda bu mevzu ile ilgili bir konu açacağım:

O Kurtuluş Savaşı zamanlarındaki fetvalarıda biliriz. Yobaz ve şerefsiz kendini şeyh sanan pislikler o kadar genci medreselere kitledi ve hepsine 4444 defa Yasin Suresini okuttu. Ne o ? dua ediyoruz. Cephede o kadar adam savaşırken hiçbirisi savaşa katılmadı bile. Hatta din elden gidiyor bile savaşa katılanları türlü türlü imansızlıklarla kafirliklerle suçladılar. Yunanistan'ın Ankaraya girmesine ramak kalmasına rağmen bölgenin hacı hoca geçinen itleri , hazırladıkları fetva ile onların düşman olmadığını belirtti. Herşeyi geçtim , İstanbul'un işgalinde bile İstanbul Hükümeti milleti " Halifeliği kurtarmak için geldiler " diye uyuttu.

Sevgili LOOPUSED.

Çok eskiden benim de bir mesajımı aynı uyanıklıkla tespit etmiştin. Salya dedi, salya dedi hıııı.

Bak böyle fetvalarda varmış. Hani sen çok uyanıksın ya, hemen çakmışsındır.

O Kurtuluş Savaşı zamanlarındaki fetvalarıda biliriz. Yobaz ve şerefsiz kendini şeyh sanan pislikler o kadar genci medreselere kitledi ve hepsine 4444 defa Yasin Suresini okuttu. Ne o ? dua ediyoruz. Cephede o kadar adam savaşırken hiçbirisi savaşa katılmadı bile. Hatta din elden gidiyor bile savaşa katılanları türlü türlü imansızlıklarla kafirliklerle suçladılar. Yunanistan'ın Ankaraya girmesine ramak kalmasına rağmen bölgenin hacı hoca geçinen itleri , hazırladıkları fetva ile onların düşman olmadığını belirtti. Herşeyi geçtim , İstanbul'un işgalinde bile İstanbul Hükümeti milleti " Halifeliği kurtarmak için geldiler " diye uyuttu.

Sevgili LOOPUSED'in fetva hakkındaki açıklamaları sonucunda din adamlarının devlet işlerine burnunu sokmadığını hele hele ülke ve halk zararına fetva vermeyeceğini anlıyorum. Dünyada da hiççç böyle şeyler yapılmadı.

Sevgili LOOPUSED.

Çok eskiden benim de bir mesajımı aynı uyanıklıkla tespit etmiştin. Salya dedi, salya dedi hıııı.

Bak böyle fetvalarda varmış. Hani sen çok uyanıksın ya, hemen çakmışsındır.

Sevgili LOOPUSED'in fetva hakkındaki açıklamaları sonucunda din adamlarının devlet işlerine burnunu sokmadığını hele hele ülke ve halk zararına fetva vermeyeceğini anlıyorum. Dünyada da hiççç böyle şeyler yapılmadı.

ya yorumlarımı tam oku,yaa okuduğunu iyi anla kardeş;

son paragrafından yola çıkarak;DİN ADAMLARINI DEVLET İŞLERİNE SOKAN BEN DEĞİLİM,SANA SADECE 3-5 RESİM VERİYORUM ,İŞİNE GELDİĞİNDE ATATÜRÇÜSÜNÜZ YA BAKIN BAKALIM DİN ADAMLARINI DEVLETİN İŞİNE VE İÇİNE KİM LAZIM OLDUĞUNDA NASIL NELER DİYEREK SOKMUŞ....

143822.jpg

17.jpg

22.jpg

26.jpg

atalaik.jpg

image005.jpg

ihl01_b27.jpg

BU RESİMLERDE gördüklerini bana izah ediver müsait olduğunda.. senin hacı-molla-hoca-şeyh dediklerini ya o günlerde istismar etmişler ,ya da takiyye olsun diye göz boyamak için resim çektirmişler belkide öylemi? hani gelecekte 2 resim olsun yanyana hacı hocayla falanmı dediler acaba? senin mantıkla yola çıkarsak öyle..

Milii mücadeledeki din adamlarını rolünü burd akimse tartışamaz, tartışırsan ATATÜRKÜ de tartışmış,ve onu din karşıtı yapmış olursun..nasıl istersen öyle davran.. bana chp nin milli şef ağızlı dine dindara kin kusan kulaktan dolma 3-5 asker kaçağaının tekkelere saklandığı hikayesini,dindarlar şeyhler haindi martavalıyla sunma... devrin esrarcısı ,asker kaçağı,kapağı tekkede alıp,kendini orda sufi olarak gizliyorduysa bu o devrin zor günlerindeki ahvalindendir.. dindarın haini olmaz..

ya yorumlarımı tam oku,yaa okuduğunu iyi anla kardeş;

son paragrafından yola çıkarak;DİN ADAMLARINI DEVLET İŞLERİNE SOKAN BEN DEĞİLİM,SANA SADECE 3-5 RESİM VERİYORUM ,İŞİNE GELDİĞİNDE ATATÜRÇÜSÜNÜZ YA BAKIN BAKALIM DİN ADAMLARINI DEVLETİN İŞİNE VE İÇİNE KİM LAZIM OLDUĞUNDA NASIL NELER DİYEREK SOKMUŞ....

143822.jpg

17.jpg

22.jpg

26.jpg

atalaik.jpg

image005.jpg

ihl01_b27.jpg

BU RESİMLERDE gördüklerini bana izah ediver müsait olduğunda.. senin hacı-molla-hoca-şeyh dediklerini ya o günlerde istismar etmişler ,ya da takiyye olsun diye göz boyamak için resim çektirmişler belkide öylemi? hani gelecekte 2 resim olsun yanyana hacı hocayla falanmı dediler acaba? senin mantıkla yola çıkarsak öyle..

Milii mücadeledeki din adamlarını rolünü burd akimse tartışamaz, tartışırsan ATATÜRKÜ de tartışmış,ve onu din karşıtı yapmış olursun..nasıl istersen öyle davran.. bana chp nin milli şef ağızlı dine dindara kin kusan kulaktan dolma 3-5 asker kaçağaının tekkelere saklandığı hikayesini,dindarlar şeyhler haindi martavalıyla sunma... devrin esrarcısı ,asker kaçağı,kapağı tekkede alıp,kendini orda sufi olarak gizliyorduysa bu o devrin zor günlerindeki ahvalindendir.. dindarın haini olmaz..

Atatürk'ten bahsederken iki kere düşün... Sen kimsin ki Atatürk'ün din adamlarını kullandığını söylüyorsun. Yeter artık haddinizi bilin! Kurtuluş Mücadelesinde Atatürk Samsun'a çıktığında o hocalar kafalarına göre fetvalar vermedi. İngiliz sömürgesine girilmesi gerektiğini söylemedi. İstanbul Hükümeti'nin ne haltlar çevirdiğini alenen belirtti ve milleti Kurtuluş mücadelesine davet etti. Hatta birçok kez Cuma namazlarını bile kıldırtmadılar. Neden ? Senin gibi zihniyetler çıkıp da " Atatürk cuma kıldırmayı yasakladı " desinler diye değil , işgal altındaki bir müslüman ülkede cuma namazının farz olmayacağını , herkesin silahlanıp savaşıp bu vatanı kurtarması gerektiği için. Milli Mücadeleki din adamları ile ingilizlerin , fransızların , amerikalıların kucağına oturan şeyh bozuntularını bir tutma! Resimlerin linki bile Harun Yahya , yani Adnan Oktar'dan alıntı. Oradan bile ne zihniyette olduğun ortaya çıkıyor. Hadi koş şimdi şikayet bölümüne sakın geç kalma... Bana da burada cepheden kaçanları dindar diye savunma. O cepheye gidenleri engelleyenleri hele hiç dindar diye sunma! Onları savunduğuna göre yarın bir gün savaş çıksa hepiniz hafız kesilirsiniz başımıza belli şimdiden...

boş boş tartışıyosunuz hep geriye bakıyosunuz hep geri ye abi millet aya çıktı dindarsın dindar değilsin sağcısın solcusun tatışması yapıosunuz yaa lan ilerleyin biraz bırakın kim neye inanıyosa inan sın herkes propagandasını yapacaksa usulune göremitingde yapsın mitinge gitsin burda tartışarak ne yapmaya çalışıosunuz yaa kalem kağıt alın elinize ilim öğrenin çalışın.

bir fetvaya bakarım fetva mı diye ?

bir de geldiği yere bakarım,amerikamı? diye :)

HAYIR lı fetvalar olsun.

Konu neymiş,araya ihanet etmeyen dinciler girince nereye gitmiş :)

fetvanızı ve kıblenizi arada Kabe'ye çevirin şu mübarek günlerde...

Selametle

konuya bakmadan,verdiğim yorumları ve resimleri yutkunmak zorunda kalarak izleyenlere bakarım ,ATATÜRKÇÜ mü diye birde kendi yorumlarına bakarım yorummu diye?

dindara dine saldırmayı gizleme derdine girerek ;dindarın adını dinci ye çevirirler,Atatürkün yanındakileri sorarım bunlar neci diye ,hala bana asker kaçaklarını anlatırlar dindar diye..

haaa milli mücadelede askerden kaçanlar tekklere gizlenmiştir doğrudur şimdiki asker kaçakları aydın doğan medyasında ,hsyk da,tsk dan ,üst rütbelilerin evlatlarından diye buraya listelemiştim zamanında,onlar nereye saklanıyor acaba... el-cevap? tıssss...

Meleklerin cinsiyeti nedir tartışmasına ne zaman girecez.
Töbe böbe.

Geri