Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet ama babamın etkisiyle Beşiktaşlı olmadım. Ben çocukken babam yurtdışında çalışıtğından çok göremezdim. O yıllar Beşiktaşın altın yıllarıydı Metin, Ali, Feyyaz' lı Gordon Milne' li zamandı O zaman da herşeye karşıydım
Babam BeşiktaşLı Yapmak İçin Çok Uğraştı FormaLar AtkıLar Vs. Ama GaLatasaray'ın MaçLarını İzLeyerek Büyüdüğüm İçin GaLatasaray'a Karşı Bir Aşk OLuştu Ve GaLatasarayLıyım Gurur Duyuyorum Ayrıca GaLatasarayLıLıkLa =)
hayır babam takım tutmadığını idda ediyo ama galatasarayın maçlarını izliyo gs nin maçı olunca aç oğlum maç varmış fb nin maçı olunca açıyom (karşı takıma) adamlar güzel oynuyor tabiki yenicekler diyo ben hala çözemedim takım tutuyomu tutmuyomu bu yüzden fb nin maçlarını mümkün olduğunca yanlız yada annemle izlemeye çalışıyorum yani annemin tuttuğu takımı tutuyorum babamın deil :durdurun
Babam koyu bir Be$ikta$Lıdır..Amcamda çok fanatik bir gaLatasarayLı..Bana küçükken GaLatasaray formaLarı vs aLırdı..Daha küçücükken kahveLere maça götürürdü.Onun sayesinde gaLatasarayLı oLdum ve gurur duyuyorum (=