Babanızın pc yi elinizden alıp saatlerce nette surf yaptığı,oyun oynadıgı olur mu???

Babanızın pc yi elinizden alıp saatlerce nette surf yaptığı,oyun oynadıgı olur mu???

• Kullanılan toplam oy
    107
Babam ben olmadan pc ye oturamaz :D, bilmez , öğrenmekde istemio işi oldumu bana yaptırıo :D

Zuahahhaha Pc ve babam ayrı dünyaların insanı :D:D

adam telefonu daha bana soruo ne pc si :d

Anlamıyo Ama Anlasa..

Herqün Pc Başına Otursa Saatlerce.. Beni Otutturmasa..

1 qün

2 qün

3 qün

Sabreder 4.cü Gün Vururum Herhalde..

bizimkide akşama kadar gazete okuo spider solitaire oynuor winamp dinliorbu kadar

nasıl sinir oluyorum bilseniz. bi oturyo saatlerce spide soliter oynuyo. arada bi de fıkra okuyo o fıkralara güldükçe ben içimden küfrediyorum

benim peder (babam) haber sitelerinde yorum yazar gün boyu...akp ye laf atanlarla dövüşür hafta sonları pc onun knight onlıne bile oynuyamıom lütfen haber sitelerindeki yorum bölümlerini çökertin plssss...

bilgisayarın başına geçti mi en az 2 3 saat yorum okur yazar siyaset onun beyni...

Pc Babamdan Nefret Eder çünkü Bir Aldığı Zaman Sabahı Bulur:vur:vur:vur

Babamın ayrı benim ayrı kardeşimin ayrı bir bilgisayarı olunca problem olmuyor tşk.

ben bazen açık unutuyom baban hallediyo fişi çekiyor!

kaç sefer tarif ettim
bari düğmeye bassa!

benim babam oturuyo bi daha çıkmıyo benim şansızlığım babamın işi bilgisayar üzerinde o yüzden 16 yıldır bilgisayar kullanıyor allhtan bizde diz üstü var yoksa oturamzdım

babam benden beterdir ama kendi bilgisayarı va onda sorf yapıyo....

ben bazen açık unutuyom baban hallediyo fişi çekiyor!

kökten çözüm:durdurun
adam cağız niye uğraşsın onca saat dimi yani:durdurun
benim büyükninede böyle ben markete falan gidiyorum beklemeye alıyorum pc yi geldiğimde ninem fişi çekmiş oluyo:durdurun

aynen babam pc yi bi öğrendi okey oynuyo paso msnesi de var ama internette bi surf yapmasını bilmio onuda bilse artık bilgisayarın başından kalmaz :D

Geri