Baba Olmaya Layık Adam Yok !...

LsD

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0

T96iCAST.jpg

Deniz Seki, Günay'da sahne aldı.

Henüz 15 gün önce satışa sunulan albümünün satışlarını çok iyi gittiğini ve 60 bin sattığını belirten Deniz Seki, şık kıyafetiyle de dikkatleri üzerine çekti. Kıyafetini ünlü modacı Nedret Taciroğlu'nun hazırladığını dile getiren Seki, "Neco beni balık kızı yaptı" dedi.

"Albümüm sevgiyle kucaklandı ben de şarkılarımı öyle yazdım, albümün ilk klibini 'Suya Hapsettim' şarkısına çekeceğim ancak nasıl bir klip olacağını henüz açıklamak istemiyorum." dedi.

MÜZİSYEN YETİŞTİRECEK

Sık sık sosyal sorumluluk projelerine katkı veren Deniz Seki ben sadece yardımsever görünmek istemiyorum, benim amacım bana yakışan iyi projelere imza atmak.

Anadolu'da şarkı yeteneği olan birçok çocuk var, belki de yiyecek ekmekleri yok yeteneklerini ortaya çıkartamayacakları için onlara yardım etmek istiyorum. Elimden ne geliyorsa onlar için yapacağım. Sanatımın, müziğimiz, adımın gücünün yettiği her şeyi yapacağım diyerek müzisyen yetiştireceğini açıkladı.

İNŞALLAH AYRILMAZLAR

Yakın arkadaşı Gülben Ergen'in eşi Mustafa Erdoğan'la ayrılacağı şeklinde çıkan haberleri yorumlayan Deniz Seki "Arkadaşım gayet iyi, başarılı ve çocuklarıyla ilgileniyor, müzik hayatında da çok başarılı. Onun kalbi güzel Allah onun daima yanında olacaktır" dedi ve ayrılıp ayrılmayacaklarıyla ilgili "Arkadaşlar ben bunu bilemem, bana düşmez böyle bir şeyi açıklamak. İnşallah devam eder" diyerek yakın arkadaşının sırrını açıklamadı.

BABA OLMAYA LAYIK BİR ADAM YOK

Annelik özlemi duyduğunu her fırsatta dile getiren Deniz Seki albümün yoğunluğu
ve heyecanından annelik özlemini bastırdığını "Şu anda çok işin gücün içerisindeyim, annenlik özlemimi geciktirmeyi planlıyorum, ona layık olacak bir baba lazım. Şimdilerde öyle bir babayla ilgim olmadığı için aşık olduğumda annelik konusunu tekrar düşüneceğim" sözleriyle belirtti.

c3POUbQZ.jpg

U85GYbVG.jpg

Geri