Baba Üstümü Ört

-busted-

Banned
Reaction score
0
Bu olay Bursada olmuş. 17 yaşında bi genç kız aniden ölmüş. Aile perişan olmuş ama ne yapsınlar, kızı defnetmişler tabii. Aradan bir kaç gün geçmiş. Baba kızını rüyasında görmüş. Kız sürekli titriyomuş ve "Çok üşüyorum baba. Yalvarırım üstümü ört" diyomuş. Adam sabah kalktığında rüya aklına gelince hüngür hüngür ağlamış. "Gül gibi evladımı kaybettim. Rüyama giricek tabii" diye düşünmüş. Karısının üzülmemesi için de ona hiç bişey söylememiş. Ama ertesi gece, sonraki gece, daha sonraki gece, hep aynı rüya: "Çok üşüyorum baba. N'olur üstümü ört!" Baba bi gece yine aynı rüyayı görürken kan ter içinde uyanmış. Dayanamamış, karısının, "Nereye bey bu saatte?" demesine aldırmadan sokağa fırlayıp soluğu mezarlıkta almış. Kızının mezarına gelince ne görsün? Mezar açık ve bomboş! Adam ne yaptığını bilmez bi halde mezarlık bekçisinin kulübesine yönelmiş. Allahım, o an gördüğüne yürek dayanmaz. Bekçi resmen kıza tecavüz ediyomuş! Meğer bu aşşağılık herif her zaman, yeni gömülen ölülere belli bi süre bunu yaparmış...

ALINTIDIR...

ya allam guleimmi uzuleimmi kızayımmı böle adamlara vercen 40 ytl gitsin keraneye amq
olulerden ne istion (belki fantezidir)

anımsatmak istiyosan açılan konuya yorum yaparsın anasayfaya gelir konu millet anımsar!..açılan konuyu tekrar açamassın!..

knqa senin eline sağlık ama verildi anımsıycaksan o konuya yorum yazarsın millet anasayfada görüp onu anımsar aynı konuyu birçok defa açıpta hem forum kirliliği hemde sitenin prestijini düşürme

Kardeşim verildiyse verildi insanlar okumak istiyor ve anımsamak istiyor bırak istediklerini yapsınlar araya girip ''verilmişti'' deme bende biliyorum bellki verildiğini . Belki bende anımsatmak amacıyla eklemişimdir bunu.

sen ne havalı şeysin öyle cosby show dogru düzgün konuş milletle forum kurallarını oku ayrıca kocaman buraya konu açılmayacak diye yazılan yere 10 tane konu açmışsın bide burda gelip artislik yapma

Verilmiştiii USta Baya Oldu Hemde..

Kardeşim verildiyse verildi insanlar okumak istiyor ve anımsamak istiyor bırak istediklerini yapsınlar araya girip ''verilmişti'' deme bende biliyorum bellki verildiğini . Belki bende anımsatmak amacıyla eklemişimdir bunu.

amma saçmalamışsın ha
iyi bak eski konuların hepsini yeniden aç
maksat millet anımsasın

ha bi de forum kuralları diye bi konu var o da çok eski
onu önce oku sonra yeniden aç da senin gibiler de anımsasın

yaa arkideşler kavga etmiin ben yeni üyeyim okumuşş oldumm ne yaa verilmişti verilmişti.ellerine sağlıkk arkideşş

bunlara halk arasında o.ç deniliyo adamı asmaları lazım amk

Geri