Başsavcı'nın Sekreteri Türbanlı

Gizli Özne

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
BAŞSAVCI'NIN SEKRETERİ TÜRBANLI​

54568.jpg

AK Parti'ye kapatma davası açan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın sekreteri türbanlı çıktı.

Türkiye cuma akşamından bu yana Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'nın AK Parti'ye açtığı davayı tartışıyor. Yalçınkaya'nın dava iddianemesinin neredeyse her satırında ise türban sözcüğü geçiyor. İşin ilginç yanı ise, bu kadar türban sözcüğü geçen iddianamenin ardından Başsavcı'nın sekreterinin de türbanlı olması.

Star Ana Haber'den Murat Çelik'in haberine göre, sabah mesaisine gelen türbanlı sekreter sıradan bir sekreter değil, yani Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın sekreteri. Yalçınkaya'nın her işi onun elinden geçiyor...

a.20080320092023.jpg

Başsavcı Yalçınkaya'nın sekreteri, yargıtay binasına başı kapalı olarak giriyor. Görevini ise başı açık şekilde yürütüyor. Mesaisini tamamladıktan sonra ise binadan tekrar başı kapalı şekilde ayrılıyor.

Eski Yargıtay Başsavcısı Nuri Ok döneminde sekreterliğe getirilmiş... Ok'un görevinden ayrılmasından sonra ise Yalçınkaya aynı sekreterle görevini sürdürüyor.​

Kaynak​

rica-ederim.gif

yok sanmıyorum öyle densizlik yapmaz bu kadarda çelişmez heralde kendisiyle

:D:D:D her zamanki politikacılarımızın tartıştığı gereksiz bir konu

eee ne var bunda ? gerçek olabiliceği tartışma konusudur ,kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez =) kamu kuruluşlarında yasak kardeşim =) ayrıca sorun oda değil siz hala anlamadınızki a.k partisinin amacını =)
Ayrıca kaynak reca etsek çokmu şey istemiş olurum ? =)

kei81z.jpg

Her yerde bu resim var.
Umarım doğru değildir.
Rezalettttt....
Haksızlık.....
Taraflılık....

rezaLetLik bir durum yok
asLında bir bakımdan iyi bir haber
en azından baş savcının değerLeri ve inancının sorguLanması anLamında yardımcı oLur
Bu oLay sanırım Baş Savcının başörtüLüye değiL de
Akp iLe oLan husumetinin göstergesidir..

Diğer bakımdan ben başörtüsüne husumetLeri var diye üzüLüyordum
Ama buda iki yönLü bir haber de oLabiLir..
SağLam düşünmek Lazım..

Rezalet kısmı zaten taraflı olması....
Madem başörtülü sekreterin var önce ona dava aç.
acaba siyasi simge olarak mı takıyor yoksa inancından mı?

Not : Tabi haber doğruysa....

sekreteri dini,kamu kurum ve kuruluşlarına karşı bir koz olarak kullanmayıp reklam yapmadıgı için kutluyorum..Savcının da derdi laikliği zedeleyen herkesledir..sucsuz olduklarına inanıyorlarsa alınları acık hiç korkmadan demeçlerini verirler..ama yaptıkları pisliklerin kendileri de farkında oldugu için durmadan zıplıyolar!dokunulmazlıklar da dönem sonuna ertelenmiş.bi tarafları yiyosa kaldırsınlar dokunulmazlıgı da görelim AK mı KARA mı!!!

Kaynak Lütfen...

kardeş başının kapalı olması önemli degil. görevini başını açarak yapıyor sonuçta ve öle olmalı.çagdaş türkiye, laik cumhuriyet bunu gerektiriyor.şimdi sayın başsavcıya bunu mal etmeye çalışıpta arkasında ne aramaya çalışıyosunuz...

savcıya uğraştığınız yetmedi şimdi sıra sekreterine mi geldi

Bunların bi dedigi ötekini tutmuoki inanırım ben

adamın tipinde hayır yok be. sadece ilgi çekmek istiyor okadar.

başsavcıdan ne istiosunuz yha nolmuş türban varsa siyasetide dine soktunuz yha helal olsun size

dini siyasete malzeme ettiğiniz şu yazdığınız yorumlardan bile belli,avatarınız desem o daha fena...beyniyle düşünemeyenlere selam ederim

arkadaşlar kimse kimsenin başörtüsüyle ilgilenmiyo ayrıca olabilir kimse türbanlı diye kızmıyo ki sadece türbanın okullara girmesine kızılıyo bak içeri girerken açıyomuş dışarı çıkarken kapatıyomuş he içeriyede başı kapalı girer görevinide başı kapalı yapar o zaman haklısınız çelişki var derim ama alakası yok çelişkiyle başsavcı ne için dava açtı laikliği bozacak davranışlar var diye sen kalkıp türbanı devlet işlerine sokarsan kusura bakma ama bu laikliği bozucu bi davranış oluyo işte

Geri