başlangıç

BURAK212

New member
Reaction score
0
s5dbgk.jpg

anlamadım şey windows snp 325 ve cftmon gibi bişeyler yasıyo bunlar başlangıçta çıkıyo silsem bişey olurmu :melek

s5dbgk.jpg

anlamadım şey windows snp 325 ve cftmon gibi bişeyler yasıyo bunlar başlangıçta çıkıyo silsem bişey olurmu :melek

Sence baslangıc dosyalarından bır tanesını sılsen wındows baslamak ıcın gereklı dosyayı bulabılırmı?

tammmda bilsem sormam yani ikiside kamalımı

Dostum oncelıkle Bu doya ıle ılgılı sorununmu var yanı nod 32 kullanıosun anladıgım kadarıyla uyarımı verıo ? vermıosa hıc elleme derım cunku ısletım sıstemı dosyaları pek sılınecek dosyalar degıl..

dostum sorunum yok sıkıntıdan merak ettım cahil kalmayalım diye bi bakım dedım saol ilgilendıgın için

Sıkıntını gıdereyım bır ornekle ben bu ısle ılgılenıyorum yanı meslegım bılgısayar hakkında hersey donan arıza vs vs gecenlerde bır musterıye gıttım arızasından dolayı kaspersky kurmustum adama adam adult sıtelere gırmıs heralde aguent vırusu bulmus kaspersy bu vırusunda amacı heralde sıstem dosyalarından system32 dosyasına yapısmıs kalmıs bı turlu ne yaptıysam sılemedım sılsekde ısletım sıstemı cokucek ole bır uyarı verıyor fakat yınede sılınebılır bır vırusdu ben fazla kasmamak ıcın format cektım sorun halloldu yanı sen sımdı bu gıbı vırusler gıbımı olmak ıstersın :)

Geri