başlamadan bilemezsiniz

piken

New member
Reaction score
0
Başlamadan Bilemezsiniz
Koşmazsanız yarışı kazanamazsınız. Savaşmaya cesaret etmezseniz, kazanamazsınız.

Başarmak için başlamak gerekir.

Hayran olduğunuz herkes, bulundukları yerden başladı.

En iyi fırsat tam önünüzde.

Nereye gitmek istediğinizi biliyorsanız, aradığınız cevaplar siz koşmaya başladıktan sonra size gelecek.

Başlamanın tek yolu, başlamaktır.

Binlerce millik bir yol, bir tek adım ile başlar.

YOU WILL NOT KNOW UNLESS YOU BEGIN

It is impossible for you to win a race unless you run, impossible to win the battle unless you dare to fight.

All success starts with a beginning.

Everyone you admire that got where they are began where they were. Your greatest opportunity is before you.
If you know where you want to go, the answers will come to you of their own accord after you start.

The only way to start is to start.

A journey of a thousand miles begins with one step

ancak şimdiye hakimiz şimdidien durmak değil şimdiden başlamak gerekirhayatı seviyormusun? öyleyse zamanı israf etme..! çünkü hayatın yapıldığı madde zaman dır.bunlarda benden saol bazı şeyleri hatırlattığın için

ata sözleri durmuş saat gibidir demiş birisi günde iki kere doğru zamanı gösterir yukarıdaki sözler içinde genelleme yapılamasada doğru olduğu şartlar vardır

yigidi oldur hakkını wer demısler...

pikoş:)' Alıntı:
Hayran olduğunuz herkes, bulundukları yerden başladı.

ya piken bu tam tersi olmucak

"Hayran olduğunuz herkes, bulunduğunuz yerden başladı." valla ben bi böle anlam çıkara bildim:9

yinede eline sağlık

MaVeRcİk:)' Alıntı:
ya piken bu tam tersi olmucak

"Hayran olduğunuz herkes, bulunduğunuz yerden başladı." valla ben bi böle anlam çıkara bildim:9

yinede eline sağlık
hayır orda demek istedii:hayran olduunuz herkes bu her kimse artık,onlarda buundukları yerden başladı,yane oldukları yerden aynı bizler gibi.....yaa mavercik ne kadar dooru dii mi:D

thnx a lot for the eng version :) n sorry ( u know abt what :p)
A journey of a thousand miles begins with one step... i spose this is the shortest but the most truthful..

annie pleas summer turkish ..
foreigner language ignorance...

arkadaşlar inşallah yazabimişimdir...

Annie' Alıntı:
thnx a lot for the eng version :) n sorry ( u know abt what :p)
A journey of a thousand miles begins with one step... i spose this is the shortest but the most truthful..
yeah i know annie ,but never mind it,when u get bored ,enter hh girls:)definitely this is the most truthful...trust me:)

bu arada ghostlaz ,ne yazmak istedin arkadaşım falla ben annamadım :eek:
türkçesini yas da anlayalım:D

Turkce Yaz Ingilizce Bilmiyom Demek Istedim Ama Başka Bişiy Mi Yazdim..

ehueuhe ghost ingilizcen süper :)
Annie türkçe yazarsan bizde anlarız :)
Bu arada yazılanlar çok doğru...

Geri