Başlığım Neden Kapandı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Leke

Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Evet benim başlığım bu .
http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=20757&page=1&pp=10

Şimdi herkes polemik olmuş filan diyebilir ama diğer fb başlığı neden kapandı polemik yüzüne .
Neden bütün fb başlıklarında polemik çıkıyor birazda bunu tartışalım .
Ben Takımı eleştiriyorum . Biri çıkıp beni eleştiriyor . Biz orda başlığı tartışcağımıza birbirimizi tartışıyoruz . Bu bana çok saçma geldi .
---
Bir diğer başlığımda Gs Gerçekleri diye açtığım başlıktı yine aynı sebeplerden dolayı başlık kapandı .
http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=20317
---
2 Örnek
1-Spor Bölümene TS ile ilgili bir konu açılıyor . Bir adam ana avrat sövüyor Antu başlık içinde adama mesajını editle diye yazı yazıyor .
Adam mesajımı editlemicem diye 2. mesajı atıyor . Ben Antuya pm'den mesaj atıyorum gerekenin yapılmasını istiyorum diye . + react0re atıyorum aynı mesajı .
Sağolsun react0r bölüm modu olan arkadaştan fazla çok konuyla ilgileniyor ve kurallar gereği o arkadaşa gerekeni yapıyor .
Antudan bana pm'den tekrar mesaj gelmiş Ben yoktum işte ilgilenilmiş filan diye .
Ama ben Antuya mesaj attıktan sonra Antu 1-2 saat forumdaydı vede başlığa bakmadı .
2-Yine Spor bölümünde TS ile ilgili bir başlık bir kullanıcı ( hehe , saçmalık gibi şeryler
yapıcı olmayan eleştiri vede görüş yazdı )
Yine Pm'den Antu - Xfiles - Chemfer'a başlığı gönderdim . Sağolsunlar Xfiles ve Chamfer tekrar bana pm'den döndüler vede başlıkla ilgilendiklerini söylediler zaten ilgilendilerde . Yine Antudan ses yok .
---
Biz bu bölümde TS-Anorthosis maçınıda yorumladık , eleştirdik polemik olmadı başlık kapanmadı . GS-Tromso maçınıda konuştuk , yorumladık , eleştirdik polemik olmadı konu kapanmadı . BJK-Malmö maçlarını konuştuk aynı şekilde .
---
Soruyorum Neden fb hakkında eleştiri yapılınca polemik oluyor kavga oluyor ?
---
Antu fb ile ilgili bütün başlıklarda sonuna kadar konuyu takip ederken neden diğer başlıklara bu özeni göstermiyor ?
---
Yani biz yamyam değilizki her fb ile ilgili başlık kapanıyor . Biz ne yaptık .
O suçlu bu suçlu demiyorum . Birşeyler forumda yanlış .
---
Ben hür irademle istediğim şekilde istediğim takımı eleştiremicek miyim ? İstediğim şekilde . ( sertte olabilir , olmayabilirde )
---
Bunu konuşalım tartışalım . Herkes görüşünü yazsın .

başlığına cevap

forumda tartışma ortamı yaratmak kurallara aykırıdır!

ortada tartışılacak birşey
yokki arkadaşım. yane
başlığının başlıklarının
kapanmasının nedeni
belli net ve açık
hassas konularda başlık
açıosun ve bu tartışmalara
yol açıyor

http://www.hackhell.com/forum/showpost.php?p=146121&postcount=14

bu uyarı dikkate alınmamış leke bende des in istek üzerine konuyu kapadım

sen gerçekten örnek bir üyemizsin tartışmamalrdan uzak durmamız gerektiğini biliyorsundur..

başka tartışma yaşanan bir başlık olursa ki pm çekerseniz ilgileniniriz ...

Konu başlığın uzaması değil . Her Fb başlığının sonunun hüsran olması .
Yani neden bir grup bütün fb'yi eleştiren başlıklarda ortamı geriyor .
Ben örnek verdim bak bunlar olan şeyler . Sizde biliyorsunuz .

bana bjk veya gsyi eleştirdiğin tek 1 başlık göster?

daha açık ifade etmem gerekirse
bu takımlar ile ilgili başlıklar insanların
asabi olmasını sağlıyor. ve her başlık
elinde sonunda tartışmalar ayyuke
çıkıyor ve doğru olarak konu
kapatılıyor.

yine bu sebepten senin başlığında
kapatılmıştır. sizi uyarmıştımda.

burada otırupta o başlık şöle
bu başlık böle die tartışmaya
gerek yok.bu açtığın başlığıda
lüzumsuz görüyorum!!!

saygılarımla

xfiles ve des söylemiş neyse gerekeni.. antu de cevap versin katalım..

BARIŞ' Alıntı:
bana bjk veya gsyi eleştirdiğin tek 1 başlık göster?

Ben her başlığa bakıyorum . Eski açılan başlıklara bak görürsün . Ben bütün takımları eleştiriyorum . BJK kötü giderkende eleştirdim . Ts'yi hala eleştiriyorum .
GS'nin nesini eleştiriyim adamlar ligte daha yeni yenilgi aldılar . O başlıktada birşey görmedim .

Zaten hür bir dünyada yaşıyoruz ben istediğim takımı eleştiririm .
Ama yinede senin soruna cevap verdim . Objektif bakıyoruz burda .
İlk mesajımı okuduysan anlarsın birşeyleri .

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
daha açık ifade etmem gerekirse
bu takımlar ile ilgili başlıklar insanların
asabi olmasını sağlıyor. ve her başlık
elinde sonunda tartışmalar ayyuke
çıkıyor ve doğru olarak konu
kapatılıyor.

yine bu sebepten senin başlığında
kapatılmıştır. sizi uyarmıştımda.

burada otırupta o başlık şöle
bu başlık böle die tartışmaya
gerek yok.bu açtığın başlığıda
lüzumsuz görüyorum!!!

saygılarımla

Sağol . :D
Başlığım gereksiz değildi . Çünkü ben hayatta hep bildiğim ve inandığım gerçekleri sonuna kadar savunurum .

bak işte yine aynı şey
oluyor tartışma üzerine
tartışma. bu yüzden
kapatılıyor başlıklar işte.
insanlar bu takım muhabbetlerini
kaldıramıyor. bu yüzden
bunlara izin vermemk en iyisi

üstad başlığın açılacak böyle bi ayrım yapılıp yapılmadığı araştıralacak...

bencede galatasaray a vuran vuruyor bişe olmuyor,
fenere gelince laf söylenmiyor :)

ezilene vuracaksın bu kadar
basit. tartışacaksak sonuna
kadar hade bakalım. en büyük
bizis türkiyede. ötekilerine
ezeriz

Şimdi olay tamamen bende odaklanmış! 1.Benim Bölümde ne bir takıma nede bir üyeye kastım yok!
2.Forumda online di demişsin,o sayfa hep açık kalır arkadaşım çünkü benım pc 24 açık! oyundayken yada dışarı çıkacağım zaman sayfayı kapatmam çünkü oyunda oldugum zaman bile arada sırada YENİLE yapıp bakarım! burayı yeni gördüm bu başlıgın açıldıgını forum üyesi bir arkadaşımdan öğrendim sağolsun!

Şimdi anladığım ve bildiğim kadarıyla LEKE bana biraz uzak yani açıkcası beni sevmemiş! kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama! Yargılamadan önce şöle bi bakıcaksın,Tartışma olmadan kapanan bir başlık varmı? Mesajı editle dedim düzeltmedım çünkü yeni üyeydi biraz ılımlı olıyım dedim olmaz olsaydım!

Ayrım yapıldı demişsin,ben mod olduktan sonra Fenerbahçe yi bile savunmadım sadece diğer arkadaşların ne tepki verebileceğini bildiğim için neden belirtip kapadım başlıkları! şu kapanıp açılan sonra en son benım tarafımdan kapanan konunun tartışma çıkaracağını biliyodum,çünkü o yazının ne amaçla yazıldıgını bikere o yazıyı okuyan her insan anlar!

Şimdi senden hariç bir kimse daha ANTU mod olduktan sonra taraflı davranmıştır Diyebiliyosa ben HAKSIZ OLDUGUMU KABUL EDERIM VE YETKİLERİMİN ALINMASINI RİCA EDERİM! AMA ŞUNU BİL BENIM SENLE HİÇBİR ALIP VEREMEDİĞİM OLMADI SENIN BENLE OLDU! Seninle hiçbir şekilde kişisel bir problemımde yok madem buraya böyle bi başlık açtın açmadan önce deseydın yaa PM den!

cvplamadığım birşey varmı aslında yarısı silindi! cvplayamadığım yerler varsa sorun cvplıyım!

des abim herşeyi açıklamışın leke sen sadece eleştirmiyosun dikkat et aşagılıyosun!!! özellikle fenere yapıyosun bunu yok şaibe bahçe yok şu yok bu yok aziz ligi satın aldı yok hakem i aldınız bu eleştiri deildir dimi?? :mad: hangi programda bi yönetici çıkıp böle şeler sölüyo erman toroglu bile bukadar sivri dilli deil sen eleştirmiyosun resmen aşagılıyosun bu benim hep dikkatimi çekiyo bi sen bi de bi arkımız war nick ini vermicem bide o daha dikkatli olalım :mad:
eleştiricekseniz adam gibi yapın :mad:

saygılarımla!!

bir kasıt olmadığını bi kere anlaman lazımdı Leke yani....
forumda en ufak bir tartışma yaratan konuların hepsi kapatılmıştır , hatta konuyu başlatan ve de ortalığı karıştıran kişi bazen ban dahi yemiştir! burda da konunun kapatılmasından normal bişi yok sanırsam...
forumda kimsenin birbirine küs olmaması dileğiyle...

sanırım olay bitmiş konuyu kapadıyorum

bu sefer açmam bi daha : )

Fb başlıklarını çığrından çıkartan bir arkadaş cezasını almıştır, ve devam ederse hangi takım oldğu farketmez, tartışma yaratanlar cezalarını alacaklardır, o halde no problemo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri