- Reaction score
- 0
sen 10 yıl önce adam dtp ile seçimde işbirliği yaptı diye adamı pkk lı ilan ettin (üstelik 10 yıl önceki dtp bu kadar azılı bir şekilde pkk propogandası yapmıyordu yani ne mal oldukları bu kadar net bilinmiyordu sağolsun akp iktidarından beri coştular) sen bunu yaparken problem yok atn42 sana oy verdiğin partideki adamların kimliklerini ve yaptıklarını listeleyince konuyu saptırmış oluyor öylemi?
konuyla uzaktan yakından alakası yokmuşmuş,bence bir daha oku çünkü konuyla çok alakası var sadece işine gelmiyor olabilir,dikkat edersen adam orda şu kürt bu arap diye yazmamış altlarında söylemleri var örneğin mir fıratın öcalanı asamayacaksanız sözünü ele alalım,yani kimse ona kürtlüğünden dolayı birşey demiyor,amaç bunu vurgulamak değil öyle olsa bile tuncelili kemal ifadesini hoş görüyle karşılayanların ırkçılık,ayrımcılıktan bahsetmesi beni güldürür ancak.
arkadasım sizin ya okumanız yok yada planlı olarak konuları saptırıyorsunuz söylenenleri ya anlamıyorsunuz yada işinize gelmiyor
sana soruyorum seçim için melih gökcek senın o eskiden gizli yapan dtplilerle( sanki gizli yapınca terörist olunmuyor) işbirligi yapmıs olsaydı sen kendine bak bana demiyorum (burası sanal alem) kendine sorarmısın bugun karayalcına yapılanların yüz katını hatta 10000 katını sen ve senın gibi düşünen insanlar yapmazmıydınız eger cevabın hayırsa senınle zaten tartısmaya gerek yok hayal dünyasında yaşıyorsun demektir..
ayrıca benım ilk yazdıgım yorumu iyi oku ondan sonra ant42 bana verdigi cevabı benım yazdıklarımla onun verdigi cevabın hatta benım cevabı geçtim konuyla ne alakası var
şimdi biri lazım dedi diye hemen vatan haini mi oluyor atn42 resmen onu demeye getirmiş
basbakan gürcüyüm dedi diye adama yaklasımına bakarmısınız
madem anlamıyosun konunun ne oldugunu ben anlatayım
karayalcının baykalın tabiriyle (işbirlikçinin) pkk sempatizanı oldugu (gün gibi aşikar ozamanda aşikardı senin tabi işine gelmedigi için gizli diyorsun varsın gizli olsun ne degişecekse) partiyle işbiriligine girmesi ordan gelicek 2000 3000 oya tenezül edecek kadar düşmesi ile alakalı
yani atn42 dedigi gibi o gürcü bu laz bu kürt tartısması degil
yazılanları okuyun sonra tartısmaya girin yoksa böyle sacma sacma yorumlar yazmayın komik oluyor..