Başesgioğlu AKP'den İstifa Etti

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu AKP'den istifa etti.(ANKA) (Ankara Haber Ajansı)

Kaynak

AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu partisinden istifa ettiğini açıkladı.
Başesgioğlu Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı görevinde de bulunmuştu.

Murat Başesgioğlu’nun istifasının ardından AKP’nin TBMM’deki koltuk sayısı 335′e düşerken bağımsızların sayısı 10′a yükseldi.

Yazılı bir açıklama yapan Murat Başesgioğlu, “Görüş ayrılıklarına olan tahammülsüzlük AK Parti’de siyaset yapma imkanını ortadan kaldırdı” ifadelerini kullandı.

BEŞİR ATALAY ŞAŞIRDI!

İstifa haberinin ajanslara düşmesinin ardından NTV canlı yayınında Murat Yetkin’in sorularını yanıtlayan İçişleri Bakanı Beşir Atalay şaşkınlığını gizleyemedi.

Konu hakkında bir bilgisi olmadığını ifade eden Atalay, bu yüzden yorum yapmayacağını söyledi.

Murat Başesgioğlu AKP’den istifa etti!

evet elbet akp li millet vekilleride dogruyu gorucektir :=) hayirli ugurlu olsun bagimsiz turk milletine

gerçeği görüyorsa,vatanı milletini seviyorsa,abd değil halkın kuklası olmak istiyorsa zaten böle düşününen akp liler akp den ayrılacaktır...

hangi gerekçeyle ayrıldığını bilemeyiz ama gerçekten bu sebepla ayrıldı ise kendisini kutluyorum ... darısı diğer vekillere olsun :blink:

hangi gerekçeyle ayrıldığını bilemeyiz ama gerçekten bu sabapla ayrıldı ide kendisini kutluyorum ... darısı diğer vekillere olsun :blink:

Başesgioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ''Türkiye'nin temel meselelerine ilişkin zamanla ortaya çıkan esaslı görüş ayrılıkları, Adalet ve Kalkınma Partisi içerisinde birlikte siyaset yapma imkanını ortadan kaldırmıştır'' dedi.

AK Parti'de istifa depremi - Mynet Haber

not : davutoğluda israilin yüzüne söyledik demişti ama gizlice otel odasında buluşmuştu.....

yazılana değil yapılana bakıcaksın !!! bekleyelim görelim

çıkar çatışmasından başka bişey değil 2. plana itilenler genelde istifa eder solda da sağda da aynıdır ...

Başesgioğlu gibi birisinin bu parti de olması enterasan bi kere.. İstifa etmesinde şaşırılacak ve yorum yapacak hiçbişey yok ki.. AKP yönetimiyle geldiği günden beri arası açık, bağlı bulundu ildeki bürokratlarla ( sOL ZİHNİYET) sıkı fıkı olan ve bunu da milliyetçilik adına yıllardır sürdüren birisi. Aynı zamanda kendisini Kastamonu da yaptıklarını izleyerek tjanıyabilirsiniz. Başta oğlu olmak üzere;bütün yakınlarını önemli yerlere işe almak ve aldırmak için kaç yıldır AKP ileri gelenlerle temasa geçtiğini ben biliyorum. O yüzden bu adamın neden bu partjide olduğunu ve neden gönderilmediğini merak ediyordum. Sonunda oldu. Diğer partilerden (MHP, gibi) liste başı sözü alması ve AKP den de listeye giremediğini zaten aylar önceden haber almıştık. N ediyelim bence şık oldu... 3. partisinden de ayrılmış oldu bu vesile ile....

Geri