zaten Atatürk kadar büyük bir lider olur deyende yok başbakanda saygı duyuyor ve bu ülkenin başbakanına başbakan olduğu için saygı duymasanızda fark etmez yine %50 ile gelecek istediğiniz kadar siz Atatürkün arkasına sığınıp onu siyasete alet edin biz içimizde yaşarız Atatürk sevgisinide kaç 19 mayısa gittin hayatında sen kaç bayram törenine gittin ben hepsine katılırım !
burda bile Atatürkü alet ediyorsun bak kimse bir şey demediği halde
osmanlı hanedanı yurt dışına atıldı saray ahalisi sen ne diyorsun ülke için sonra baş ağrıtmasınlar diye
bende diyer parti liderlerinden duymadım Atatürk diye başlayan bir ifade ama şunu duydum !!!
Atatürk şunu dedi Atatürk bunu dedi hani ilericisin Atatürkü niye kullanıyorsun sen kendin bir şeyler de Atatürk yaşasaydı böyle isterdi herkes fikrini desin benim sözlerimi kullanmayın derdi
sözde ilericiler darbe isteyen bir kılıçtaroğlundan ne beklersin ilerici ama 50 yıl geriye götürüp ileri nasıl ilericilik !! bu
Cαη;5350410' Alıntı:Televizyonu göz ve kulağınla izle, tayyiple değil. O zaman görürsün kimin ne dediğini.
ergenekonu savunan kim olursa olsun o adamdan ilericilik bekleyemezsin
%44 en az oy alan bir parti ne derse desin çoğunluk bu partiden memnunsa vardır bir hikmeti bu kadar insan beyni yıkanmışta sizinkiler aydınlık kalmış o zaman aydınlanmaya devam AKP de yoluna devam ediyor zaten
ergenekonu savunan kim olursa olsun o adamdan ilericilik bekleyemezsin
Cαη;5350675' Alıntı:
Bana yolmuş,köprüymüş, uçağa binmekmiş bunları söyleme
ailelerin cebine giren parayı, emeklinin suanki halini, hastanelerin durumunu malum sıra beklemeden giriyomusuz yabunları söyle.
Hani kişi başı gelir 20 milyon dolar oluyodu ? Heralde sadece Erdoğan ailesi geçerli bu kişi başı gelir ? Ben göremiyorum ?
arkadaş milli gelir sen şu mantıkla bakarsan konuyu bilen adam sana güler ayrıça 20 milyon dolar değil 20 bin dolar o![]()
kişi başına düşen milli gelir senin alım gücünle alakalı yıllara göre ....
mesela 2 yıl önce 50 milyona 25 kilo yağ alıyırsan bugün gene 50 milyonun var 30 kilo yağ alıyorsun ve milli geliri arttırıyorsun
kısaçası dediğim gibi senin alım gücündür o yoksa benim 20 bin dolarım nerde diye sorarsan işte yıl içinde harçıyorsun alıyorsun onlar
merkez bankası kayıtlarını incele birader en verimli dönemlerini yaşıyor şu an rezervler tavan yapıyor milyar dolarlar.. he heytt :d
Cαη;5350796' Alıntı:
bana konuyu bilen ve bana gülen 5 kişi bul yorum yapmıcam bi daha.
merkez bankasının rezervleri tavan yapıyosa bi bize mi tavan yapmıyo arkadaş nedir bu sefalet ?
![]()
bugun için mazot ise
![]()
bizim tırımız vardı nakliyecilik yapıyordu babam. demişsin ya " senin o maaşın 1000tl iken neler alabiliyordun 8 yıl önce şimdi neler neler alabiliyorsun bi hesap et bakalım kardeşim ona göre yaz "
şimdi sen hesapla 2006 da 1000 tl ye kaç litre mazot alıyormusuz 2011 de kaç litre mazot alıyormusuz ?