Başbakan'a Ses Kayıtlarını Kim Servis Ediyor ?

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
Akp dir chp dir o dur budur aslında hepsi aynı kuklacıların kuklası.

cevabı acık değilmi daha once fadime sahılerı muslum gunduzlerı bu miletin basına bela eden kurum hagi kurumsa bugunde aynı kurum bunları yapıyor

istikrardan yanayım şahsen öylede olacak

biri der yolsuzluk yapıyor madem yapıyor AKP bunun önüne geççmek için öneri sunsana konuşuyor yolsuzluğu bahane ediyor dini kullanıyor diyorlar adam okadar anmıyor dinide siz alet ediyorsunuz siyasete sonra akp dini kulladını oluyor sen diyorsun akp dini kullanıyor diye oy toplamaya kalkıyorlar hepsi aynı hepsi :S

Sorunda zaten Erdoğan'ın Atatürk'ü bu millete özellikle yandaşlarına yasaklamış olması.

Hangi lider olursa olsun geçmişini inkar etmemelidir. Ama Recep Tayyip Erdoğan, şuan Atatürk ve onun başardığı eserlerin devamı olan işlere bile "ben yaptım" diyecek konumda. Tayyip, 1923-2002 arasındaki zamanı hiçe sayıyor. Hiç duydunuz mu ağzından ATATÜRK ve o dönemle alakalı birşey ? Ben takip ediyorum ve Öcalan dışında hiçbirşey duymadım. Ha bide Osmanlıdan bir kaç cümle kurdu.

Ama yine Erdoğan aklını öyle bi bozmuş ki, kendi resmini Atatürk'ün resminin yanında aynı boyutta koydurup, "Atatürk kadar büyük liderim" anlamının çıkarılmasını istiyor.

Şimdi bunun adını istediğiniz şey koyun, aklı selim kişiler buna "iki yüzlülük"den başka hiçbir şey demez.

Recep Tayyip Erdoğan, hayatı boyunca hangi işi yaparsa yapsın Mustafa Kemal Atatürk kadar büyük bir lider olamaz.

Bir ingiliz komutanın dediği gibi, "Dünyaya 100 yılda bir dehalar,komutanlar gelir ve bu deha bu yüzyılda Mustafa Kemal Atatürk'tür." sözü ile tüm dünyanın kabul ettiği bir lideri, TC Başbakanı Erdoğan'ın aşağılık kompleksi içinde hiçe sayması ne kadar vahim ve ne kadar gülünçtür? Farkında mısınız ?

Atatürk'ün hep mücadele içinde olduğu eşkiyalarla (son 15-20 senede adı terör) , mücadele ettiğini herkes biliyor. Peki madem neden hiç kimse terörü istemiyor, neden Erdoğan gidip Öcalanla görüşüyor ? Domuz bağı ile insan öldürenlerin serbest bırakılmasında başrol oynuyor ?

Ben Osmanlı'yı hiçe sayın, boşverin demiyorum. Tarihinize sahip çıkıyosanız "tümüyle" sahip çıkın. Zamanında Osmanlı delegeleri bile Atatürk'ün safına geçtiler çünkü Osmanlı sistemi hergün gelişen dünyada işlemiyordu. Her ülke kendi rejimini belirlemişti, ve hakim olanda Cumhuriyet'ti.

Cumhuriyet'in temelini oluşturan anayasanın ilk 3 maddesi;

I. Devletin şekli
MADDE 1- Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.
II. Cumhuriyetin nitelikleri
MADDE 2- Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan
haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve
sosyal bir hukuk Devletidir.
III. Devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti
MADDE 3- Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
Millî marşı “İstiklal Marşı”dır.
Başkenti Ankara’dır.
IV. Değiştirilemeyecek hükümler
MADDE 4- Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2
nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif
edilemez.

Bunu değiştirmek demek, bu ülkenin yıkılması, yeni yönetim şekline geçilmesi demektir.

AK Partinin de nasıl bir yönetim istediğini yandaş yada yandaş olmayan hepimiz biliyoruz arkadaşlar.

Bu yazı, seçimlere kadarki son eleştiri/fikrimi anlattığım yazımdır.

Umarım gerekli anlamları çıkarabilirsiniz ..

Herkese iyi forumlar..

- Sonuna kadar Cumhuriyet, sonuna kadar Mustafa Kemal Atatürk!

zaten Atatürk kadar büyük bir lider olur deyende yok başbakanda saygı duyuyor ve bu ülkenin başbakanına başbakan olduğu için saygı duymasanızda fark etmez yine %50 ile gelecek istediğiniz kadar siz Atatürkün arkasına sığınıp onu siyasete alet edin biz içimizde yaşarız Atatürk sevgisinide kaç 19 mayısa gittin hayatında sen kaç bayram törenine gittin ben hepsine katılırım !

burda bile Atatürkü alet ediyorsun bak kimse bir şey demediği halde

osmanlı hanedanı yurt dışına atıldı saray ahalisi sen ne diyorsun ülke için sonra baş ağrıtmasınlar diye

bende diyer parti liderlerinden duymadım Atatürk diye başlayan bir ifade ama şunu duydum !!!

Atatürk şunu dedi Atatürk bunu dedi hani ilericisin Atatürkü niye kullanıyorsun sen kendin bir şeyler de Atatürk yaşasaydı böyle isterdi herkes fikrini desin benim sözlerimi kullanmayın derdi

sözde ilericiler darbe isteyen bir kılıçtaroğlundan ne beklersin ilerici ama 50 yıl geriye götürüp ileri nasıl ilericilik !! bu

zaten Atatürk kadar büyük bir lider olur deyende yok başbakanda saygı duyuyor ve bu ülkenin başbakanına başbakan olduğu için saygı duymasanızda fark etmez yine %50 ile gelecek istediğiniz kadar siz Atatürkün arkasına sığınıp onu siyasete alet edin biz içimizde yaşarız Atatürk sevgisinide kaç 19 mayısa gittin hayatında sen kaç bayram törenine gittin ben hepsine katılırım !

burda bile Atatürkü alet ediyorsun bak kimse bir şey demediği halde

osmanlı hanedanı yurt dışına atıldı saray ahalisi sen ne diyorsun ülke için sonra baş ağrıtmasınlar diye

bende diyer parti liderlerinden duymadım Atatürk diye başlayan bir ifade ama şunu duydum !!!

Atatürk şunu dedi Atatürk bunu dedi hani ilericisin Atatürkü niye kullanıyorsun sen kendin bir şeyler de Atatürk yaşasaydı böyle isterdi herkes fikrini desin benim sözlerimi kullanmayın derdi

sözde ilericiler darbe isteyen bir kılıçtaroğlundan ne beklersin ilerici ama 50 yıl geriye götürüp ileri nasıl ilericilik !! bu

Televizyonu göz ve kulağınla izle, tayyiple değil. O zaman görürsün kimin ne dediğini.

Cαη;5350410' Alıntı:
Televizyonu göz ve kulağınla izle, tayyiple değil. O zaman görürsün kimin ne dediğini.

%44 en az oy alan bir parti ne derse desin çoğunluk bu partiden memnunsa vardır bir hikmeti bu kadar insan beyni yıkanmışta sizinkiler aydınlık kalmış o zaman aydınlanmaya devam AKP de yoluna devam ediyor zaten

ergenekonu savunan kim olursa olsun o adamdan ilericilik bekleyemezsin

haklısın kardeş,
büyük ortadoğuyu savunan adamı imam kabul edenin kişiliğini bile sorgularım :durdurun

yahu şu hükümet aşırdıklarından azıcık meyve ve sebzede dağıtsın artık,

makarna bu seçmeni fena bozmuş :durdurun

%44 en az oy alan bir parti ne derse desin çoğunluk bu partiden memnunsa vardır bir hikmeti bu kadar insan beyni yıkanmışta sizinkiler aydınlık kalmış o zaman aydınlanmaya devam AKP de yoluna devam ediyor zaten

Bana yolmuş,köprüymüş, uçağa binmekmiş bunları söyleme

ailelerin cebine giren parayı, emeklinin suanki halini, hastanelerin durumunu malum sıra beklemeden giriyomusuz ya :D bunları söyle.

Hani kişi başı gelir 20 milyon dolar oluyodu ? Heralde sadece Erdoğan ailesi geçerli bu kişi başı gelir ? Ben göremiyorum ?

Cαη;5350675' Alıntı:

Bana yolmuş,köprüymüş, uçağa binmekmiş bunları söyleme

ailelerin cebine giren parayı, emeklinin suanki halini, hastanelerin durumunu malum sıra beklemeden giriyomusuz ya :D bunları söyle.

Hani kişi başı gelir 20 milyon dolar oluyodu ? Heralde sadece Erdoğan ailesi geçerli bu kişi başı gelir ? Ben göremiyorum ?

arkadaş milli gelir sen şu mantıkla bakarsan konuyu bilen adam sana güler ayrıça 20 milyon dolar değil 20 bin dolar o :D

kişi başına düşen milli gelir senin alım gücünle alakalı yıllara göre ....

mesela 2 yıl önce 50 milyona 25 kilo yağ alıyırsan bugün gene 50 milyonun var 30 kilo yağ alıyorsun ve milli geliri arttırıyorsun

kısaçası dediğim gibi senin alım gücündür o yoksa benim 20 bin dolarım nerde diye sorarsan işte yıl içinde harçıyorsun alıyorsun onlar :D

merkez bankası kayıtlarını incele birader en verimli dönemlerini yaşıyor şu an rezervler tavan yapıyor milyar dolarlar.. he heytt :d

arkadaş milli gelir sen şu mantıkla bakarsan konuyu bilen adam sana güler ayrıça 20 milyon dolar değil 20 bin dolar o :D

kişi başına düşen milli gelir senin alım gücünle alakalı yıllara göre ....

mesela 2 yıl önce 50 milyona 25 kilo yağ alıyırsan bugün gene 50 milyonun var 30 kilo yağ alıyorsun ve milli geliri arttırıyorsun

kısaçası dediğim gibi senin alım gücündür o yoksa benim 20 bin dolarım nerde diye sorarsan işte yıl içinde harçıyorsun alıyorsun onlar :D

merkez bankası kayıtlarını incele birader en verimli dönemlerini yaşıyor şu an rezervler tavan yapıyor milyar dolarlar.. he heytt :d

bana konuyu bilen ve bana gülen 5 kişi bul yorum yapmıcam bi daha.

merkez bankasının rezervleri tavan yapıyosa bi bize mi tavan yapmıyo arkadaş nedir bu sefalet ?

o bankadaki dövizler olmasa sen o zaman görürsün sefaleti

Cαη;5350796' Alıntı:

bana konuyu bilen ve bana gülen 5 kişi bul yorum yapmıcam bi daha.

merkez bankasının rezervleri tavan yapıyosa bi bize mi tavan yapmıyo arkadaş nedir bu sefalet ?

yakın bir zaman AKP gelmeden öncesini bilirim polis bile eylem yaptı bu ülkede sen ne diyorsun halinde ne var acaba senin Allaha şükret önce sen bence biz bu ülkede karneyle ekmek almak istemiyorum istikrar diyorum...

gelecek ülkenin başına herkese 2 3 ay 800 mü 600 milyon dağıtacak sonra kasada para kalmayınca gene açız hazıra dağ dayanmaz ....

sana okuyan herkes güler 20 milyon dolar diyorsun aga kişi başına düşen milli gelire hesap yeteneğine hayranım (:) dünyada hiçbir ülke o rakama ulaşamaz (:)

ya arkadaşım taktınız 20 milyon dolara ya. 20 bin dolar olsun. hadi göster bana geliri 20 bin dolar olan bi vatandaş. siz rakama bakın sonundaki cinsine değil ! bu millet şuan 200 TL nin bile hesabını yapıyorsa nerdeymiş o 20 bin dolar ?

canım kardeşim alım gücün o 20 bin dolar dediğin senin analmıyorsun yada anlamak istemiyorsun bak en basit şekilde anlatayım (:)

1000 tl gelirim var ben buna onceden 500 kalem alıyordum şimdi gene 1000 tl gelirim var bu sefer 1000 kalem alıyorum sen alıyorsun ben alıyorum alışveriş yapıyorum ekonami canlanıyor ürün stoğu yapılıyor böylece ekonami canlanıyor milli gelir artıyor

talep meselesi (:)

'' alım gücün '' senin o maaşın 1000tl iken neler alabiliyordun 8 yıl önce şimdi neler neler alabiliyorsun bi hesap et bakalım kardeşim ona göre yaz

benzin_fiyatlar.jpg

bugun için mazot ise

208wkgp.jpg

bizim tırımız vardı nakliyecilik yapıyordu babam. demişsin ya " senin o maaşın 1000tl iken neler alabiliyordun 8 yıl önce şimdi neler neler alabiliyorsun bi hesap et bakalım kardeşim ona göre yaz "

şimdi sen hesapla 2006 da 1000 tl ye kaç litre mazot alıyormusuz 2011 de kaç litre mazot alıyormusuz ?

benzin_fiyatlar.jpg

bugun için mazot ise

208wkgp.jpg

bizim tırımız vardı nakliyecilik yapıyordu babam. demişsin ya " senin o maaşın 1000tl iken neler alabiliyordun 8 yıl önce şimdi neler neler alabiliyorsun bi hesap et bakalım kardeşim ona göre yaz "

şimdi sen hesapla 2006 da 1000 tl ye kaç litre mazot alıyormusuz 2011 de kaç litre mazot alıyormusuz ?

çiftçi kredilerina bir bak derim canım kardeşim araştır faizlerini bi yerden alıyorken bir yerdende baya bir düşürüyor

ziraat bankası nın %59 olan tarımsal kredi faizleri %5 e kadar düştü
halk bankasınn esnafa uyguladığı kredi faiz oranı 2002 yılında %47 iken bu oran % 5 e kadar düştü araştır herşey 4 4 lük olamaz değilmi ?

bu konu diğer hükümetler zamanındada pahalılıktan yakınılıyordu ...

çiftçi ve tarım kredileri ile benm işim yok..
diğer hükümetler zamanında da pahalılıktan yakınılıyor olabilir.demek ki 8 senede bir arpa boyu yol alamamışız.demek ki biz son 8 sene de senin deyiminden hareketle 1000 tl ile 500 ürün kaleminden bile aşagı düşmüşüz mazot fiyatları durdurulamadığı için...

ben örnek verdim tabikide 1000 tl olayını (:) bilmiyorum düz hesap öylesine arkadaş 20 bin dolarım nerde deyince milli gelir ne demek bilmediği için :) bende açıkladım kolayca anlasın diye

ama alabilyorsun değilmi mazot pahalı diyorsun ona görede para veriyor sana (:) orantılı artmış krediler düşmüş daha ne istiyorsunuz acaba bu ülkeyi bu adam devir aldığında nasıldı polisin ayaklandığı dükkanların kepenk kapattı dönemi bilirim ben sen ne diyorsun be arkadaşım şimdi herkes maşallah yiyiyor içiyor ve 8 yıl önce banka nasıl faiz koyar ben bilirim en iyi :S nasıl katlar parayı ne diyorsun sen ekonami güzel bu sana yansımıyor diyorsan nankörlüktür bu :S

son bi kaç senedir şöyle bi kaç şehirlerarası yolculuk yaptın mı bilmiyorum ama yol kenarlarına dikkatli bak bi yerlerde sayıları hızla artan " 10 Numara Yağ " bulunur tabelası görürsen aklına geLsin.artık depolarını insanlar mazot+yağ ile dolduruyorlar.motorlarına zarar veriyorlar belki ama adam zaten yaşını başını almış gelecegini düşünecek durumda değil günü kurtarmaya çalısıyor.kimisi de yurt dısına cıktıgında ucuz mazot alarak farkı kapatmaya çalısıyorlar.olaylara kendi penceremizden bakınca başkalarının durumunu düşünemiyoruz maalesef.

ayrıca bizim ülkemizde gelir dağılımı ve vergi oranlarındaki adaletsizliği de göz önüne alman gerekiyor. o yüzden kimseye kişi başı gelir arttı görmezden gelmek nankörlüktür dememelisin.

Geri