Başbakan'a Hareket Çektiler

ataturk ustunden siyaset yapmak ataturke saygiyi belirtmek bu ulkenin onun sayesinde var oldugunu gostermek onun sayesinde demokratik ozgur bir toplum oldugumuzu kanitlamaksa hayir birakmayacagiz...

ataturku anmamak ataturku bilmemek ataturku saymamak anayi babayi aileyi yok saymakla ayni seydir.. ATATURK olmasaydi inan bana ne muslumanlik kalirdi turkie de ne ana baba kalirdi...

Hep BirLikte Görüyoruz Kopuk Takımından BiriLerini Savunurken BiLe Atatürk KaLkan YapıLıyor.
Benim Demek İstediğim Siyasette Bu Ama Sen İşine GeLdiği Gibi AnLadın.

Hatasız KuL oLmaz eLbette Herkesin YanLışLarına Hoş GörüyLe YakLaşıyorum Ama Basitinden Erdoğan'ın Çiftçiye YaptıkLarını YıLLardır Konuşuyoruz.
BaykaL'a Derdini AnLatmak İsteyen Kadını Boynundan İttiğini Hiç Konuşmadık.

SaatLerce Tartışsak Boş Yine Herkes BiLdiğini Okuyacak.

Durmak Yok Yetim Hakkini Yemeye Devam
Durmak Yok pkk ILe Is Birligi Yapmaya Devam

Non-Stop Devam

r.t.e na saygi göstermeyen
SEHITLERINI NE SAYAR NE DE SEVER MIS

TÖBE TÖBE SIMDI BIRSEY YAZACAGIM AMA YERI DEGIL

Hadi Iyi ForumLar..

Pkk ile Mücade eden tek partidir AKP. Arkadaşım kürtlere yapılanlar zorunuza gidiyor biLiyorum. Çekemiyorsunuz. Unutma ki kürtler kolay kandırılan insanlardır. Ve gidecek yerleri yoktur. AKP zihniyeti Türk halkı ile kürtleri aynı topraklarda yaşatmaktır. Kürtlere ve doğuya yapılan her yatırım PKK ya bir darbedir. Siz buna iş birliği diyecek kadar basit düşünenlersiniz. İleriyi düşün ve işbirlikçi demeye devam et !!
Sizler açık oy gizli tasvipcilersiniz

Pkk ile Mücade eden tek partidir AKP. Arkadaşım kürtlere yapılanlar zorunuza gidiyor biLiyorum. Çekemiyorsunuz. Unutma ki kürtler kolay kandırılan insanlardır. Ve gidecek yerleri yoktur. AKP zihniyeti Türk halkı ile kürtleri aynı topraklarda yaşatmaktır. Kürtlere ve doğuya yapılan her yatırım PKK ya bir darbedir. Siz buna iş birliği diyecek kadar basit düşünenlersiniz. İleriyi düşün ve işbirlikçi demeye devam et !!

Bu yazdıklarından sonra sana sadece pes diyorum... Bu kadar da gözü kapalı partizanlık olmaz ama..

pkk ile savasan tek partimi... terore destek verenleri siyasete sokmak teroristleri kanunla salmak mi pkk ile savasmak... kurt dedigin topluluga soz soleyen yok... cok ta kurt tanidigim var turkie cumhuriyetini benimsemis namusuyla calisan.. ama senin zoruna giden pkk destekcisi kurtlere dur dememizse o baska tabikide...!!!!!

Ciddiye Almaya Degmez

Yorum Yazmaya Degmez

~SiLenT ScЯeaM~;4496261' Alıntı:
Hep BirLikte Görüyoruz Kopuk Takımından BiriLerini Savunurken BiLe Atatürk KaLkan YapıLıyor.
Benim Demek İstediğim Siyasette Bu Ama Sen İşine GeLdiği Gibi AnLadın.

Hatasız KuL oLmaz eLbette Herkesin YanLışLarına Hoş GörüyLe YakLaşıyorum Ama Basitinden Erdoğan'ın Çiftçiye YaptıkLarını YıLLardır Konuşuyoruz.
BaykaL'a Derdini AnLatmak İsteyen Kadını Boynundan İttiğini Hiç Konuşmadık.

SaatLerce Tartışsak Boş Yine Herkes BiLdiğini Okuyacak.

ben daha oncede bu konulara cok yorum yaptim baykaldan nefret eden biriyim... parti tutmam.. siyasetci olarak baykal bir hictir.. ama adam ne olursa olsun namusludur calmamistir.. tayyip hem namussuzdur hemde hirsizdir...ATATURK konusuna gelelim nie her seferinde ATATURK konusu cikio.. o konular acilmadan once tayyipin konusmalarinida bir izlemeni tafsiye ediyorum sana.. cunku bu konularin gundeme gelmesindeki baslangici tayyip yapmistir.. saygilarimla

Yorum yazmaya değer ki yazdın. Bir açıklama da bulamamış olabilirsin. Neyse çok uzadı Mermin bitti taş atmaya başladın.
İyi Forumlar..

TasLari Biji Biji Diye Aniran HainLer Alip
Benim PoLisime Askerime AtarLar
Kaldirim TasLarini Sökenlerin De CanLarina Okuyacagiz

Tasa Gerek Yok Allah Bana Iki SagLam Yumruk Vermis

Sana Da Iyi ForumLar..

höyt ayip değilmi ulen başbakana metalci şeysinden yapmak heee! Bidaha olmasin arabesk dinletir hiçten pert olursunuz haaaaa :D

bu sene gitmedim gitseydim ayakkabı fırlatırdım heralde =)

bkz. 44 numara =)

Bu ülkenin başbakanı RTE

Kimsenin zoruna gitmesin:D

graphic1zs5.jpg

çok ayıp RTE

neyse ki onun yaptığı işareti yapmamışlar...

ALIN SİZE METAL

Şengül, şöyle devam etti: “Adli Tıp Kurumu'na götürdüler. Orada alkol testi için adam başı 10 TL istediler. Paramız olmadığını söyleyince Murat ve benim paramı polisler aralarında toplayıp verdiler. Diğerlerinin vardı. Tekrar emniyete götürülürken arabanın içinde polisler 'Siz metalcisiniz madem, alın size metal' deyip disko müziği açtılar.”

:hhmanD :hhmanD komediye bak abi yaa

Gücü öğrencilere mi yetiyormuş Sayın " Başbakan " ın ????

Geri