Başbakan ve Teröristbaşı aynı şarkıda !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rutzko

New member
Reaction score
0
hiphop111.jpg

Genç rapçiler Pit10, Ses Çıkarma adlı klibini internet ortamında yayınlamaya başladı. Dünyanın izlediği klipte Erdoğan'a lan, Öcalan'a da O... çocuğu diye hitap ediliyor.

Şarkının Klibini İzlemek İçin :

http://www.youtube.com/watch?v=tpwZ9hva7RM

Ses Çıkarma şarkısının sözleri:

Bu senin benim değil hepimizin savaşı
Bazı olaylar vardır ki kimse dile getiremez
Kimse bir şey yapamaz insanlar korkar
Ama ben değil
Ben derinden gelen haykırışları duyurabilecek tercüman
Hangi biriniz ülkesi adına dua ediyor her Cuma
Ses çıkarmayın bravo yansın bayrak
Gazetelerde baş sayfa kansız ahmak
Köstebekler toprak altı kalmaz artık onlar aramızda nefes aldı
Yollar arabamızla daralır içim misali
Başbakanın has mürettebatı .iç ihtilali
Elleriyle hazırlar pis istikbali
Herkes el kol bağlı duruyor
Ne yapalım biz içtik abi
Siz bir tarih almak adına büyüttünüz bir ihtimali
Olmadıysa ikinci tarih bir daha gir aman ha ses çıkarma
Ülken elden gitsin ses çıkarma
Tek bir damla suyla sönecek yangın var ancak ses çıkarma
Dört tarafta yaksınlar sancak kastın var alçak batılaşırsın devam et
Bir o……. çocuğu İmralı'da yatsın lan asma..

Tayyip uyan ülke elden gidiyor lan
Aferin ses çıkarma bizi savaşa itiyorlar
Biraz daha cesaret baş kaldır ülken için
Sağlanamazsa adalet felç vardır ülken için (x2)

Hata kürt yurttaşlarda değil beynini yıkayan …bnelerde
Huzur , barış vesaire artık yalan istesen de
Bizde perde var ve eğer açıp bakarsak ters olur
Kurcalanmaya izin vermeden kapanır her konu
Böyle giderse bir iki seneye doğru doğu kan dolu
İyi niyetse kaybolur içimizdeki saykodur
Bu askerler koparlar
Ermenistan toparlan
İnsanlıksa onlardaki ben bir insan olamam
İnanmak istemedik size
'Allah Kahretsin' dedik

Akıllı olun olmayan soykırımı var ettirmeyin
System Of a Down ya da Jöntürk müzikte kalırken
Bizse silahlarla geliriz oraya kör kütük
Tehdit değil gerçek tek bir hareketinizle kan çıkar
Bunu da gördü Dolapdere'de kürt kancıklar
Herkes yerini bilecek artık hıncım meyil ürkün
Barış savaşla kazanılır
Irkçı değil Türküm

Tayyip uyan ülke elden gidiyor lan
Aferin ses çıkarma bizi savaşa itiyorlar
Biraz daha cesaret baş kaldır ülken için
Sağlanamazsa adalet felç vardır ülken için

kardeş verilmişti ama olsun ben insanların izlemesinden yanayım bunu bolca bence gayet başarılı bir çalışma...

doğru demiş ama başbakana seslenişi kötü tayyip falan ben sevmorum butip hitapları özellikle başbakanın senin nekadar sevmesende saygılı olucn ama doğru demiş azcık cesaret neyden korkuyon ya şarkı güzl sözleride doğru bence başbakanla adı lazım deil lakabı o..çocuğunun aynı şarkıda kullanılmasını büyütmeyin bukadar yani hitlerle Atatürkü aynı kişiler gibi gösterenlere yapılmadı bu tepki büyütülck bişi deil saol şarkı için

dj aka' Alıntı:
doğru demiş ama başbakana seslenişi kötü tayyip falan ben sevmorum butip hitapları özellikle başbakanın senin nekadar sevmesende saygılı olucn ama doğru demiş azcık cesaret neyden korkuyon ya şarkı güzl sözleride doğru bence başbakanla adı lazım deil lakabı o..çocuğunun aynı şarkıda kullanılmasını büyütmeyin bukadar yani hitlerle Atatürkü aynı kişiler gibi gösterenlere yapılmadı bu tepki büyütülck bişi deil saol şarkı için

çok güzel bi çalışma bence . her ikisi de farklı yöntemler kullanmakla birlikte amaçladıkları hedef itibariyle ortak bir paydada buluşan iki vatan hainine daha ne denir ki. pit10 un ellerine diline sağlık ne güzel söylemiş

Sevgide serbestiyet saygıda mecburiyet vardır..
Sayın Başbakanı sevmek zorunda değiLsinizdir ama buLunduğu yere saygı duymak hepimizin vatandaşLık görevidir..Bu arkadaşLarda Başbakana Laf atacakLarmış demek ki araya apo itinide sıkıştırmışLar..Bence yakışık aLmamış..Emeksiz yapıLan ve maksadı bir yerde beLLi oLan bir çaLışmaya da saygı bekLenemez..

dünya bunu izliyosa vay halimize hem erdoğan tek başına savaşa gidicek gibi bi kanı yaratılmış sanki asker kaçağı... lübnana 3-4 asker yollamaya kalktı kıyamet koptu askerlik yan gelip yatma yeri değil derken işin ciddiyetini vurguladı anlayan olmadı ırak a girmek lübnana girmeye benzemicek giripte çıkamamakta var işin içinde amerika olmasa sınırdan asker geçirmek pekte problem değil adamların iştahı kabarmış ve ırak üstüne plan yapmışlar zorda olsa denge kurmaya çalışılıyo bu memlekette 3-4 kişi lübanana askere gidince askerimiz satılıyo çocuklarımız ölüyo die kıyamet kopuyosa nasıl ıraka operasyon yapılıcak merak ediyorum .... bu müziklede başbakana ona buna ana avrat küfrederek prim yapçanı sanan veletler bakalım ırak sınırında elinde silahla peşmerge avlarken tayyip die bağrabilicekmi? savaş ciddi bi olaydır öle ağıza sakız etmelerini kınıyorum! işin komik yanıda AMERİKA YÜZÜNDEN DÜŞTÜĞÜMÜZ BU DURUMA AHMERİKAN ÖZENTİSİ MÜZİK YAPARAK KENDİ BAŞBAKANINA KÜFRETMESİ...(!)

yazik yaw turk gencligine kendi ulkesini nasil gostermis..

bu gerizekalinin aponun asilmamasi kanununun anap dsp mhp koalisyonunda ciktigindan haberi yok heralde..

cocuk oyuncagi zannediyor savasi rezil herif..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri