Başbakan ve Kurmayları Toplu Ağlama Töreniyle Halkı Kandırmaya Çalışıyor

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar boşa dememişler, konumu itibariyle yanlış kişi sadece.

Şikayet olayını üstüne alınmana gerek yoktu o kendini biliyor.

Senin hangi dilde yazdığınıda burada bilen anlayan var mı? bilemiyorum fakat "yaparın,ederin,çaların, söylerin,göreyin" bunlar konuyu ne kadar ciddiye aldığını gösterir. En azından senin gibi maymunluk yapmıyorum, Vatan'ıma hakaret görürsem karşısında duruyorum. Senin gibilerin bu güzel şiiirler karşısında tepkisi olamaz zaten. Ne duygu, ne düşünce! Siz geçmişinizi unutmuşsunuz "aslanım"diyeceğim sana hakaret olabilir, zaten senden aslan falanda olmaz !

Aklın Sıra Bana Maymun Diyerek Hakaret Edecen Öylemi,
İnsan Kendi Yaptığı Maymunlukları Neden Görmez Anlamıyon.
Kediyim Ben Kedi Yeri Geldiğinde Aslan Olurum Koç.
Sana Karşı Adam Akıllı Cevap Verilince Niye Zoruna Gidiyor Hemen Başlıyorsun Fakir Edebiyatına Demogojiye Yok Şiir Şöyle Güzel Sen Ne Anlarsın Flalan Filan.
İnsanlara Hakaret Edip Sonra Vatan Sevgisinden Bahsedenin Sevgisini Samimi Bulmuyorum
Zaten Seni İnsan Yerine Koyanda Kabahat Git Şikayet Et Durma Haydi.

Aklın Sıra Bana Maymun Diyerek Hakaret Edecen Öylemi,
İnsan Kendi Yaptığı Maymunlukları Neden Görmez Anlamıyon.
Kediyim Ben Kedi Yeri Geldiğinde Aslan Olurum Koç.
Sana Karşı Adam Akıllı Cevap Verilince Niye Zoruna Gidiyor Hemen Başlıyorsun Fakir Edebiyatına Demogojiye Yok Şiir Şöyle Güzel Sen Ne Anlarsın Flalan Filan.
İnsanlara Hakaret Edip Sonra Vatan Sevgisinden Bahsedenin Sevgisini Samimi Bulmuyorum
Zaten Seni İnsan Yerine Koyanda Kabahat Git Şikayet Et Durma Haydi.

Sana iyi günler "DİLERİN".

30 sene sonra darbe mağdurlarını hatırlıyor ve toplu ağlama törenleri düzenliyorlar

isteyen istedigi gibi yorum yapar.. istedigi gibi yazar.. ister cumlenin son harfine n koyar ister m koyar... bu kimseyi ilgilendirmez... kimseyede hakaret etme hakki vermez... biraz saygili olun... !!! unutmayin ki insani insan yapan en basta ozelliklerden biri saygi dir...!!!

insanı insan yapan özelliklerden mahrum insanlarda mevcut

yarsav, yargıtay başkanı, hsyk başkanı vs. Oyuncağı''yargı'' elinden alınmış çocuk gibi sızlanmaya başladılar. Bu iyiye işaret.!

yarsav, yargıtay başkanı, hsyk başkanı vs. Oyuncağı''yargı'' elinden alınmış çocuk gibi sızlanmaya başladılar. Bu iyiye işaret.!
bUGUN senin geçirdiğin yasaları kabul etmiyor diye kin duyuyorsun ve size göre yargı chp demek. Senin ve desteklediğin insanların düşündüğün şekle gelince bağımsız olacak yani.

Türkiye cumhuriyeti kimsenin babasının malı değil 20 sene iktidar olsa bile bir hükümet eninde sonunda gidecek ve bilindiği üzere gidenin yerine her zaman karşıtı gelecek gelen karşıt bugun verilen yetkilerle kendi adamlarını yargının tepesine yerleştirecek.

O zaman sen ve senin gibiler adalete ihtiyaç duyacaklar..

Malum desteklediğin şeyi ya yutup yalayıp başını taşlara vuracaksın.

Yada için için gizli gizli ne halt ettim ben diye oturup ağlayacaksın...

Unutma BİR GÜN SENDE ADALETE İHTİYAÇ DUYACAKSIN.

sadece başbakan değilki muhalefet hatta sivil toplum örgütleri ve sendikalar dahil tüm kesimler halkın hür iradesi ile oy kullanmasının önüne geçmek için var güçleriyle çalışıyorlar. uzuna ver, kısaya ver alışmışlar toplumu koyun gibi görmeye. lafa geldiğinde demokrasi yandaşı görünürler, ama söz konusu vatandaşın oyu olduğunda ona da ipotek koymaktan geri kalmazlar,

bUGUN senin geçirdiğin yasaları kabul etmiyor diye kin duyuyorsun ve size göre yargı chp demek. Senin ve desteklediğin insanların düşündüğün şekle gelince bağımsız olacak yani.

Türkiye cumhuriyeti kimsenin babasının malı değil 20 sene iktidar olsa bile bir hükümet eninde sonunda gidecek ve bilindiği üzere gidenin yerine her zaman karşıtı gelecek gelen karşıt bugun verilen yetkilerle kendi adamlarını yargının tepesine yerleştirecek.

O zaman sen ve senin gibiler adalete ihtiyaç duyacaklar..

Malum desteklediğin şeyi ya yutup yalayıp başını taşlara vuracaksın.

Yada için için gizli gizli ne halt ettim ben diye oturup ağlayacaksın...

Unutma BİR GÜN SENDE ADALETE İHTİYAÇ DUYACAKSIN.

bayılıyorum sizin şu sığ siyaset tartışmalarınıza. sen şimdi hiç tarih kitabı karıştırmadan kendince beni bir ''tarafa'' koymaya çalışıyorsun değilmi. ben ve benim gibiler felan. Ondan sonrada boş bir tartışma. Birde bana ''ihtiyaç'' hatırlatması yapıyorsunuz. Sana konuyla ilgili cevap yazmıyorum. Uzun uzunda anlatacak değilim fakat devlet durağan bir kurum değildir. Zamana ve şartlara göre kendini geliştirir. Hiçbir kanun yasa dogma değildir. ihtiyacı karşılayamadığında değiştirilir, geliştirilir veya yenisi ile değiştirilir. Bu ülkenin aleyhine buzamana kadar çalışan insanlar olduğu gibi o taraftan bu taraftan bundan sonrada olacaktır. Ama ülkenin daha refah içinde hüküm sürmesi için mücadele edenlerde hep olacaktır. O taraftan bu taraftan. O bakımdan taraf tutmak yerine ülke menfaatine olacak herşeye taraftutmaksızın destek vermek, aynı şekilde aleyhine olacak gelişmelerede karşı durmak. Bilinçli bir vatandaş olmanın gereğidir. Şimdi yakın tarihi bir araştır bakalım hangi gelişmeler ülke menfatine, hangileri aleyhine yapılmış...!

sen şimdi bu yazıdanda benim kast etmediğim birsürü anlamsız şey çıkartırsın belki. ama yapacak birşey yok.!

bir güzel söz söyleme sanatı varsa, birde güzel anlama ve dinleme sanatı vardır. (EPIKTETOS)

akıllı ol. TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nden bahsediyorsun deyyuz.

bu cumhuriyet sadece senın imiş gibi davranıyorsun hem bahsetsem ne olcak ALLAH BENIMI CARPACAK

"turkiye cumhuriyetı kırk başlı devlet unutmayınki kırk başlı devlet hiç bir zaman insanı düşünmez kendi başını düşünür"

bunu yazıyorsun daha ne olsun? Türkçe yazmayı öğren önce, burası "turkiye cumhuriyetı" değil Türkiye Cumhuriyeti ve kırk başlı devlet le kastın kime, bir de hakaret ederek insanı yani vatandaşını düşünmez kendi başını düşünür diye devam ediyorsun. Krallık mıyız biz? sonra gidip beni anında şikayet bölümünde şikayet ediyorsun.

birde oradan devam ediyorsun

"korkunu ecele faydası yoktur benım yazımda bir tane hakaret varsa bakarlar bulurlar ama sen gidipte sakın yazını değiştirme"

merak etme ben yazdığımı silmem, birine ağır bir cümle kullandığımı düşünürsem silerim,ancak o da korkumdan değildir. Şikayet ederken bile tahrik ediyorsun ayrıca bilmem farkındamısın?

bak benım yazdıkalrım ortada eger varsa bir hakaret git benı şikayet et yoksa sonsuza kadar sus
ben senın yazdıgında bir hakeret gürdum senı şikayet ettim geldin şikayet bölümüne orada ahkam kestin birde yetmezmiş gibi oraya yazdıgmı getirp bu konuya eklemişsin

ALLAH ISLAH ETSİN BİR DERDİN VARSA BEN BURADAYIM

TÜRKİYE CUMHURİYETI SİSTEMİ KADAR KENDİ HALKINI KORUSAYDI BUGUN EN SOSYAL DEVLET OLURDUK

anayasa devleti yönetme yetkisini TBMM YE VERMİŞTİR bu devredilemze bir yetkidir ANAYASA MAHKEMSENİN anaysaya aykırı hareket etiğini ben söylemiyorum anayasa profosorlerı diyor

YARSAV BAŞKANI nasıl böle bir acıklama yapar bagımsız hukuk toplantısında bu nasıl bir iştir

devlet benımde devletım adınıda istediğim gibi yazarım sanada bunun için hesap vermem

bu kadının görevini birisi söylemesi lazım baksana siyasete atladı aktif bir milletveikili gibi görevini aşan sözler ediyor ama kendi cıkarlarına gelmeyen durum olursa AKP yargıya baskı yapyor der bırakın bunları kendi işini yapmakdan acizler siyasete bari el atmasınlar kendi işi ile ugraşsınlar...

Cahil insanlar bulaşık çamaşır makinesiyle,
çeyre kaltınla yada
iki göz yaşıyla Aldatılabilir....
tayyo tayfasıda bunun bilincinde

38095_453283503131_296252503131_6261039_8034613_n.jpg

ampül patladı zaten, yedeğini taktık onu yakıyoruz şuan :) ama bu da yakında patlayacak gibi göz kırpıyor. değişsek mi acep karanlıkta kalmayalım sonra.

Geri