Başbakan ve Eğitim Bakanı ÖSS’den kaç puan alır?

MARCUSX

New member
Reaction score
0
Başbakan ve Eğitim Bakanı ÖSS’den kaç puan alır?

Atatürk’e "Senin

adın Mustafa,

benim adım

Mustafa, bundan

böyle senin adın

Mustafa Kemal

olsun"
diyen

öğretmeni, ne

öğretmeniydi?

Matematik.

*

"Çap, yarıçap, çember, açı, üçgen, eşkenar, yamuk, alan, taban, artı, eksi, eşit, toplam, oran" gibi matematik terimlerini kim türetti, kim Türkçeye kazandırdı?

Mustafa Kemal.

*

"Teğet" kelimesini?

Mustafa Kemal.

*

Hayat, matematiktir.

*

"22 Temmuz’da yüzde 84 oy kullanıldı. AKP, yüzde 84 oranında kullanılan oyun yüzde 47’sini aldı. Eğer, yüzde 100 üzerinden bu hesabı yapacak olursanız, AKP’nin aldığı oy yüzde 55.4’tür... Bu hesapları iyi biliyoruz, kusura bakmasınlar, bunların içinde piştik" diyen... Yani, yüzde 100 üzerinden hesap yapıp, yüzde 115’i bulan kim?

*

Senin başbakan.

*

"Milli eğitim çöktü, ÖSS’de liseler döküldü, 30 bin aday sıfır çekti" yorumlarına sinirlenip... "Bu eleştirileri yapanlar ne dediklerinin farkında değil, 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor. Yani, 75 yanlış yapan aday, 25 soruyu doğru bile yapsa, sıfır alıyor" diyen kim?

*

Senin milli eğitim bakanı.

*

4 yanlış 1 doğruyu götürüyorsa, 75 yanlış 25 doğruyu mu götürür?

*

Otur.

Sıfır.

YILMAZ ÖZDİL - HÜRRİYET - 18 TEMMUZ 2009 CUMARTESİ

KAYNAK: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/12096744.asp?yazarid=249&gid=61

Kaynağını aldığın kişilere söyle onlar siyasetçi, matematikçi değil...

Madem çok biliyorsun, git Milli Eğitim bakanı ol da görelim. Bizi de kurtarırsın hem.

hep aynı terane...
adın ne? mustafa

yok yok olmadı kemal ....

ayrica ataturk turkce geometri kitabi yazmistir.basbakan zaten kendi bakaninin egitim sistemine guvense oglunu yurt disina gondermezdi her halde.turkiye'nin basbakani ama oglu amerika'da ne guzel hersey.ulkede dershanelere gitmeden universite'ye gitmek neredeyse imkansiz gibi.ne diyelim.insanlar layik olduklari sekilde yonetilirlermis.

ee nolmuş yani hemen karşılaştıralım mı..Bu matematik olimpiyatları değil arkadaş siyaset sen ne bakmıştın

Siz ne anlarsınız eğitimden.
Hiç unutmam Erdoğan, ingilizce biliyorum demişti meclis kayıtlarında. Galiba utancından.
Sonra da kulaklıkla ingilizce dinlerken görmüştük :D

avrupa ve amerika da kültürlü, sosyal, çağdaş başkanlar varken
bir de Asya ya bakın hele. Örgüt liderleri, terörist başları, maşalar başkandır.

Eğitim bakanı eğitimden anlıyorsa, dünya da öküzün boynuzlarındadır :D

Siz ne anlarsınız eğitimden.
Hiç unutmam Erdoğan, ingilizce biliyorum demişti meclis kayıtlarında. Galiba utancından.
Sonra da kulaklıkla ingilizce dinlerken görmüştük :D

avrupa ve amerika da kültürlü, sosyal, çağdaş başkanlar varken
bir de Asya ya bakın hele. Örgüt liderleri, terörist başları, maşalar başkandır.

Eğitim bakanı eğitimden anlıyorsa, dünya da öküzün boynuzlarındadır :D

asya derken çinde dahil mi japonya filan yani bu laf seni baya oturturda ondan sordum.Heleki İranı kastediyosan hepten çuvalladın.

asya derken çinde dahil mi japonya filan yani bu laf seni baya oturturda ondan sordum.Heleki İranı kastediyosan hepten çuvalladın.

Dengesiz adamlar çıkıp yorum yapıyor.
Sana laf mı anlatacam şimdi. Git belanı başkasından bul..
Kuş kadar aklınla.
Bak orda ne yazıyor Asya da örgüt lideri olan başkan da var diyor. Kültürsüz adam kalmamış demiyor nerenizle okuyor nerenizle yazıyorsunuz bilmiyorum ki ..

Aklı sıra hata buldu..:eek:ut:

Rahatsız mı etti bilgim?
Bak ben asya da nasıl başbakanlar olduğunu söyledim ama bu demek değildir ki japonya daki başbakan kötüdür.. Anlatabildim mi?

Ben kötü diyon mu dedim arkadaşım.Sen asyada başkanların hepsinin çete başı olduğunu söylemiştin bende sana örnekleri gösterdim olmadığına dair.

Geçerken bir çift sözde ben edeyim dedim. Özür dilerim.

Konu şimdi Erdoğan'ın ya da Çubukçu'nun matematik bilmesi değil. İyi bakın arkadaşlar Türkiye'de işi işin ehli yapmadığı nasıl belli oluyor. Sayın bakanın küçük bir işlemden haberi yok ya da ne dediğinden. Yetmezmiş gibi bir de pişmiş kelle gibi çıkıp efenim 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor diye konuşuyor.

Sen devlet okullarına ödenek vermiyorsun. Sen parça parça bölünmüş eğitimi birleştirmiyorsun. Eğitimde birlik ilkesine aksi yönde kararlar alıyorsun. Yetmiyor arkadaşlar yetmiyor; eğitimde düz lise, anadolu lisesi, fen lisesi, meslek lisesi kısaslarına bölmüşsün, kendi avukat mühendisini yetiştirirken; bir taraftanda vurguncu, soyguncu, katili yetiştiriyorsun.

Yetmiyor dersanelere pabucu bırakmışsın; onlar bir taraftan sömürüyor bir yandan da senin ödenek vermediğin devlet okulları sömürüyor. Sistem kan kaybediyor. Her yıl 1 milyon genç açıkta kalıyor. Ne bir meslek ne bir iş. Kendilerini birilerinin kucağına atıyorlar bir lokma ekmek için. Bunların içinden iyiler çıkıyor, kötüler çıkıyor. İyisi meslek öğretiyor, kötüsü katil ediyor.

Ben uzun süredir hiç devlet okullarından bir 1. çıktığını görmedim öss den. Nedense 1. ler sınav, final, tümay gibi büyük dersanelerden çıkıyor. Bunlar 1. yi yetiştirmek için özel hücreler oluşturuyorlar. Her yıl 1. çıkarmak için. Diğer yandan da onların deyimiyle enayilerden para sömürüyorlar.

Sistem kan ağlıyor. Sistem kan ağlarken bizim Başbakan'ın aklında irtica eylem planı var. Bakan'ın aklında kendini temize çıkarmak var.

Bakın arkadaşlar oradan buradan taklitçilikle sistemler alınıyor ama her 2 yılda bir sistem değiştiriliyor. Neden? Çünkü taklit arkadaşlar. Başka hiç bir şey.

Beceripte bir düzen oturtturamadılar ki... Birde yetmezmiş gibi en az üç çocuk diyorlar. Yuh arkadaşlar yuh. Her yıl öss de bir milyondan fazla genç bitirilirken sen bunu körüklüyorsun. Bunlara ufak tefek adamların aklı eriyorda koskoca Başbakan'ın ermiyorsa, Bakan'ın ermiyorsa özür dilerim ama o işte bir iş vardır.

Teşekkür ederim.

Geçerken bir çift sözde ben edeyim dedim. Özür dilerim.

Konu şimdi Erdoğan'ın ya da Çubukçu'nun matematik bilmesi değil. İyi bakın arkadaşlar Türkiye'de işi işin ehli yapmadığı nasıl belli oluyor. Sayın bakanın küçük bir işlemden haberi yok ya da ne dediğinden. Yetmezmiş gibi bir de pişmiş kelle gibi çıkıp efenim 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor diye konuşuyor.

Sen devlet okullarına ödenek vermiyorsun. Sen parça parça bölünmüş eğitimi birleştirmiyorsun. Eğitimde birlik ilkesine aksi yönde kararlar alıyorsun. Yetmiyor arkadaşlar yetmiyor; eğitimde düz lise, anadolu lisesi, fen lisesi, meslek lisesi kısaslarına bölmüşsün, kendi avukat mühendisini yetiştirirken; bir taraftanda vurguncu, soyguncu, katili yetiştiriyorsun.

Yetmiyor dersanelere pabucu bırakmışsın; onlar bir taraftan sömürüyor bir yandan da senin ödenek vermediğin devlet okulları sömürüyor. Sistem kan kaybediyor. Her yıl 1 milyon genç açıkta kalıyor. Ne bir meslek ne bir iş. Kendilerini birilerinin kucağına atıyorlar bir lokma ekmek için. Bunların içinden iyiler çıkıyor, kötüler çıkıyor. İyisi meslek öğretiyor, kötüsü katil ediyor.

Ben uzun süredir hiç devlet okullarından bir 1. çıktığını görmedim öss den. Nedense 1. ler sınav, final, tümay gibi büyük dersanelerden çıkıyor. Bunlar 1. yi yetiştirmek için özel hücreler oluşturuyorlar. Her yıl 1. çıkarmak için. Diğer yandan da onların deyimiyle enayilerden para sömürüyorlar.

Sistem kan ağlıyor. Sistem kan ağlarken bizim Başbakan'ın aklında irtica eylem planı var. Bakan'ın aklında kendini temize çıkarmak var.

Bakın arkadaşlar oradan buradan taklitçilikle sistemler alınıyor ama her 2 yılda bir sistem değiştiriliyor. Neden? Çünkü taklit arkadaşlar. Başka hiç bir şey.

Beceripte bir düzen oturtturamadılar ki... Birde yetmezmiş gibi en az üç çocuk diyorlar. Yuh arkadaşlar yuh. Her yıl öss de bir milyondan fazla genç bitirilirken sen bunu körüklüyorsun. Bunlara ufak tefek adamların aklı eriyorda koskoca Başbakan'ın ermiyorsa, Bakan'ın ermiyorsa özür dilerim ama o işte bir iş vardır.

Teşekkür ederim.

Güzel diyorsun arkadaşım ama bende bişeyler sölemek isterim bu konuda.

Eğerki ben başbakanın yerinde olsaydım okulu tamamen kaldırırdım görsel vebilimsel eğitime daha çok önem verirdim .Çocuk mevzusu ise daha karmaşık ama her ailenin şimdi çocuk yapması kendine kalmış kimseyi zorlayan yok

Güzel diyorsun arkadaşım ama bende bişeyler sölemek isterim bu konuda.

Eğerki ben başbakanın yerinde olsaydım okulu tamamen kaldırırdım görsel vebilimsel eğitime daha çok önem verirdim .Çocuk mevzusu ise daha karmaşık ama her ailenin şimdi çocuk yapması kendine kalmış kimseyi zorlayan yok

Vay Okul'u Kaldıracak Sen Kesin ilkokul 4 5'e gidiyorsun.. görsel eğitim'i zaten okulda veriyorlar.. cidden ne olur moderatörlere söylücem almasınlar senin gibileri ya.. :) çocuk mevzusu yapacaksın diyor ben yapmıyorum akpci ama siz yapmazsanız baya sert olur mazallah kömürünüz kesilir aylık 3 4 milyar maaş'ınız kesilir öyle değil mi :)

Vay Tayyip Ne Mezunuydu :D :D Aksaray İktisadi ve Ticari İlimler Yüksek Okulu'nda Önlisans derecesiyle, 1981 yılında mezun oldu. öss'den bence dikey geçiş'le geçiş yapmıştır 0 çektiğinden :D

Vay Okul'u Kaldıracak Sen Kesin ilkokul 4 5'e gidiyorsun.. görsel eğitim'i zaten okulda veriyorlar.. cidden ne olur moderatörlere söylücem almasınlar senin gibileri ya.. :) çocuk mevzusu yapacaksın diyor ben yapmıyorum akpci ama siz yapmazsanız baya sert olur mazallah kömürünüz kesilir aylık 3 4 milyar maaş'ınız kesilir öyle değil mi :)

anlamıcanızı tahmin etmiştim zaten ..

Görsel eğitim dedğimiz şey kitaptan ve öğretmenden daha ziyade bi eğitimdir.Çoğunluk olarak öğrencilere verilmek istenen bilginin doğrudan araçsız çırak galfa usulüyle verilmesidir.

Bu sistem çok kaliteli ve kavrayıcı olmasıyla beraber hızlı ve pratik uygulaması vardır ayrıca öğretmenler yerine daha verimli doğrudan iş gücü öğreticiler mevcuttur.

Hepsinin dışında zaten günümüz teknolojisiyle okulların gereksizliği dahada anlaşılır hale gelmiştir öğretmenlerimiz tarih olmuşlardır artık sistemin kökten değişmesi gerekmektedir.

Bu kadar basit anlamıcak bişey değildi aslında fazla kasmışın kendini arkadaş..

Ayrıca çocuk mevzusunu almış kendine benzetmişin maymunluk yapmayın burası bir paylaşım ortamıdır maymunluğunuzu sirkte paylaşın.

anlamıcanızı tahmin etmiştim zaten ..

Görsel eğitim dedğimiz şey kitaptan ve öğretmenden daha ziyade bi eğitimdir.Çoğunluk olarak öğrencilere verilmek istenen bilginin doğrudan araçsız çırak galfa usulüyle verilmesidir.

Bu sistem çok kaliteli ve kavrayıcı olmasıyla beraber hızlı ve pratik uygulaması vardır ayrıca öğretmenler yerine daha verimli doğrudan iş gücü öğreticiler mevcuttur.

Hepsinin dışında zaten günümüz teknolojisiyle okulların gereksizliği dahada anlaşılır hale gelmiştir öğretmenlerimiz tarih olmuşlardır artık sistemin kökten değişmesi gerekmektedir.

Bu kadar basit anlamıcak bişey değildi aslında fazla kasmışın kendini arkadaş..

Ayrıca çocuk mevzusunu almış kendine benzetmişin maymunluk yapmayın burası bir paylaşım ortamıdır maymunluğunuzu sirkte paylaşın.

Senin Anlattığın Olay Zaten Var.. Meslek Liselerinde.. Staj Adı Altında :) yav uğraşma benle söyleyeyim hep sıkma portakal suyu lafları :) gerçekler yüzünüze vurunca kolpa ülkücüler gibi hakaret sadece :) bravo doğru yoldasın kimin klon'usun merak ettim :D :D

Senin Anlattığın Olay Zaten Var.. Meslek Liselerinde.. Staj Adı Altında :) yav uğraşma benle söyleyeyim hep sıkma portakal suyu lafları :) gerçekler yüzünüze vurunca kolpa ülkücüler gibi hakaret sadece :) bravo doğru yoldasın kimin klon'usun merak ettim :D :D

Ben kime laf anlatıyomda al birini vur ötekine.nato kafa

Ben kime laf anlatıyomda al birini vur ötekine.nato kafa

işiniz gücünüze böyle... bana adam akıllı cevaplar ver... biz senin gibi çok gördük burada ağlayan :) neyse konuya dönelim... tayyip ve tayfası öss'den yavaş yavaş düşmeye devam her sene.. hiç bişey bu dünyaya çakalı değil bi gün herkes yok olup gidecek.. :)

Geri