Başbakan Ulusa Seslendi: Umudumuz Var Onun İçin, Demokratik Açılım Dedik ! ..

1.si hilafet 1923 DEğil 1924'te Kaldırıldı... 3 Mart Tezkeresiyle...=))

Ayrıca Hangi Devletin Dini Var ???

Devletlerin Değil Bireylerin Dinler'i Olur... :goz:

Evet tarih konusunda haklısın.

Sen farkında değilsin ama israil din ile yönetiliyor.Ve dünyayı yönetiyorlar.Devletin dini olması demek birliği bütünlüğün sağlanması demektir. Osmanlıda din islamdı dünyayı yönetiyoduk hatırlatırım.Osmanlının on dönemlerine dine karşı olanlar meçhul..

Çankaya kitabında saltanattan bahsetmiş.BEn saltanatı savunmadımki.Hilafetin nasıl kaldırıldığını ona tanıkolan falih rıfkı atay ın yazısını yayınladım.

Arasında Fark Var Ama... Birisi Ölmüş Kurd'u Ayağa Kaldırdı Birisi Diri Kurdu Öldürmeye Çalışıyor :goz:

biz bu ülkede yaşamıyoruz herhalde 2002 de akp nin bu ülkeyi nasıl aldığını iyi biliriz sen anca kendini kandırırsın

v_k Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar haklısınız sıkıntılarımız bir hayli fazla ama inanın zamanla bitecek kolay değil bu ekonomi nerlerden bu hale geldi , ecevit döneminde asgari ücret kaç dolardı simdi kaç dolar bir kıyaslayın hala yeterli değil biliyorum ama inanın ve Allaha dua edin , IMF ye borcumuz 2013 de bitiyor 2020 ye kadar dış borcu tamamen bitireceğiz kendi uçağımızı yapıyoruz ilk nükleer santralimizi kuruyoruz , Aselsan ardı ardına teknoloji patentleri ihraç ediyor özellikle bizi önder sayan müslüman ülkelere İran da dahil patent satıyoruz , bugün islam alemine yeniden söz geçirebilecek , dinletebilecek bir duruma geldik bu imajı yeniden kazandık , üstelik de bu yolda AB kriterlerine de uyuyoruz yani denge politikası güdüyoruz
Sabredin dünyanın bize göre denge politikası güttüğü günler de gelecek insallah sabredin ...
ve dua edin

sen uzayda mı yaşıyorsun dostum. yada devletden ihale alıyorsun

Birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde geleceğe yürümenin azmini gösteriyoruz. Aynı vatan üzerinde, aynı bayrak altında, ortak bir kaderi paylaşarak, geleceği birlikte inşa edeceğiz

başbakanın bu sözleri şu soruyu sormama neden oluyor:

aynı vatan üzerinde, aynı bayrak altında değilmiydik? yoksa kürdistan diye bir ülke vardı o ülkeyle birleşme mi oldu?

al gözüm seyreyle tadında laflar.

Birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde geleceğe yürümenin azmini gösteriyoruz. Aynı vatan üzerinde, aynı bayrak altında, ortak bir kaderi paylaşarak, geleceği birlikte inşa edeceğiz

başbakanın bu sözleri şu soruyu sormama neden oluyor:

aynı vatan üzerinde, aynı bayrak altında değilmiydik? yoksa kürdistan diye bir ülke vardı o ülkeyle birleşme mi oldu?

al gözüm seyreyle tadında laflar.

Sana göre aynı vatan üzerinde aynı abyrak altında olabiliriz.Ama oğuda durum farklı.Onların sana bakış açısını etklilemeye çalışan pkk var seni pkk sıkıştırıryor mu düşman oalcaksın türklere diye?
pkk senin aile bireylere türlü çirkinlikler veya işkenceler yapıyo mu?
ANLAYAMAZSIN BUNU BEN SÖYLÜYORUM AMA BENDE ANLAYAMAM ÇÜNKÜ DOĞULU DEĞİLİZ:YAŞAM ŞARTLI SENİN GİBİ EFTEN PÜFTEN DEĞİL.Teröre etkisi altında yaşıyorlar..VE açılımda kürtlere bazı ayrıcalıklar kazandırılarak pkk ile bağlarını koıpartmayı amaçlanıyor.

Sana göre aynı vatan üzerinde aynı abyrak altında olabiliriz.Ama oğuda durum farklı.Onların sana bakış açısını etklilemeye çalışan pkk var seni pkk sıkıştırıryor mu düşman oalcaksın türklere diye?
pkk senin aile bireylere türlü çirkinlikler veya işkenceler yapıyo mu?
ANLAYAMAZSIN BUNU BEN SÖYLÜYORUM AMA BENDE ANLAYAMAM ÇÜNKÜ DOĞULU DEĞİLİZ:YAŞAM ŞARTLI SENİN GİBİ EFTEN PÜFTEN DEĞİL.Teröre etkisi altında yaşıyorlar..VE açılımda kürtlere bazı ayrıcalıklar kazandırılarak pkk ile bağlarını koıpartmayı amaçlanıyor.

kardeş doğru diyorsun orada yaşamadan anlayamayız ama bunları da aşacağız oradaki yüreğinde ALLAH korkusu olan insanlarımızla aşacağız bu sorunu da devletinde her ne olursa olsun adını ne koyarsanız koyun demokratik açılım diyin veya başka birşey ama bu sorunun artık çözülmesi gerekir bizi bize kırdıranların kökü kuruyacak ALLAH'ın izniyle o günleri göreceğiz sevgili başbakanımız bu sorunu çözsün gelecek iktidarı kaybetsin hiç farketmez hükümet mhp veya chp olsun biz ona ölene dek dua edeceğiz bu da onun ve bu konuda emek verenler için daha hayırlı olur

Bende umut ediyorum Başbakanımızın umudu gerçek olsun...

lakin bir zamanlar halkına umut dağıtan ,halkını umutlandıran

söylemlerle iktidara gelen parti ne demişti neler yapabildi.

Merak ediyorsanız sıkılmazanız Ak Parti programı 2001

AK Parti Programı (1) - BELGEnet

2ql5tlf.gif

Resmide arkadaşın birine gönderiyorum
sakınca varsa silinebilir.

ςαη;4858020' Alıntı:
Biz karamsar değiliz. Sizin geleceğiniz için üzülüyoruz (!)
Senin önderin yoksa ne işin var bu ülkede ? Çok merak ettim 'Önderin' diyorsun. Çok gördük sizin gibi ikiyüzlü şimdi cirit atıyolar sokakta dilenci gibi. Sen önderine duacı ol yoksa ham yaparlar seni !!

Erdoğan gibi bir lider varmı Dünyada ?

Yok.

Niye yok ?

Dinci de ondan.

Bunun yanında soyguncu,gemicikli,uçaklı,40 Trilyonunu işçilere harcayan ( resmi rakamlara göre 14.5 Trilyon kendisi atıyor ya tutarsa) , oğulları var askere 20 gün giden , yandaşları var pkk ve ABD ye KÖPEK gibi hizmet eden. Başı sıkışınca yok Ergenekondur yok Arınca suikast bu tip balon haberleri gündeme taşıyıp sıyrılan. Soruyorum size neden Erdogan a suikast diye haberler yayıldıında bu kadar büyümedi olay ?

Tencere kapak olayı işte.. Arınç tencere Erdogan kapak.

Erkeksen konuşşsana lan çaldığın paraları !
Yediğin naneleri.
Ama yok sen anca 'Ananı da al git' de.
Bi tarafın yemez çünkü senin ödlek..

Aldatma v Kandırma Partisi çok yakında sinemalarda !

:D Benim geleceğim seni üzdüğünü hiç sanmıyorum.Yazılanlara bakılırsa bizden kan kustuğunuz söylenebilir. Dinden bi rahatsızlığınız var sizin bu kesin.Erdoğan imam hatip liselidir.Dinci olmasında ne gibi bir mahsur gördünüz anlamış değilim.Eğer bu ülkede dini istemiyorsan.Git önderinden yardım iste.Oda dinden rahatsızdı.Dinsizlik için kaç kelle almış onu da öğren.

Palavraları belgelemeden onlara cevap vermeyeceğim.

ananıda al git meselesini bir daha açma.Bunu senin gibi her cahil her yere yazıyor.Ananıda al git; bak atatürk ne diyor"köylü milletin efendisidir." Bu cümleyi iyi anla yalnız.Bu cümleyi anlamdan bi bok anlamazsın.

Sonra o anadıda al git dedği kişiye bak köylü değildir provakasyoncudur.Erdoğan ın gittiği her yerde var bunlardan.Amaç hükümeti provake etmektir.HAlkın gözünden düşürmektir."Unutma köylü milletin efendisidir.Provakasyoncu değil.."

:D Benim geleceğim seni üzdüğünü hiç sanmıyorum.Yazılanlara bakılırsa bizden kan kustuğunuz söylenebilir. Dinden bi rahatsızlığınız var sizin bu kesin.Erdoğan imam hatip liselidir.Dinci olmasında ne gibi bir mahsur gördünüz anlamış değilim.Eğer bu ülkede dini istemiyorsan.Git önderinden yardım iste.Oda dinden rahatsızdı.Dinsizlik için kaç kelle almış onu da öğren.

ananıda al git meselesini bir daha açma.Bunu senin gibi her cahil her yere yazıyor.Ananıda al git; bak atatürk ne diyor"köylü milletin efendisidir." Bu cümleyi iyi anla yalnız.Bu cümleyi anlamdan bi bok anlamazsın.

Sonra o anadıda al git dedği kişiye bak köylü değildir provakasyoncudur.Erdoğan ın gittiği her yerde var bunlardan.Amaç hükümeti provake etmektir.HAlkın gözünden düşürmektir."Unutma köylü milletin efendisidir.Provakasyoncu değil.."

Sen kimsin bana cahil diyorsun ?!
Bana diyeceğine size oy veren kesime bak cahili görürsün !

Laik misiniz ? Hayır !

O zaman kim cahilmiş herkes görüyor bunu sen o güzel kafanı yorma bu işlere.

Niye bu 2 noktaya vurguladın ? Diğerleri rahatsız mı etti acaba ?

Hangi ülke din ile kalkınmış örnek versene. Öğrenmişsiniz bir köylü her zaman aynı hikaye. Hikayeyi bırak gerçeğe bak.

Ve bura senin ahırın değil ADAM gibi konuş !

ve sana SON cevabım :
Yıkın Heykellerimi

Ey milletim
Ben Mustafa Kemal'im
Çağın gerisinde kaldıysa düşüncelerim
Hala en hakiki mürşit değilse ilim
Kurusun damağım dilim
Özür dilerim

Unutun tüm dediklerimi
Yıkın diktiğiniz heykellerimi

Özgürlük hala
En yüce değer
Değilse eğer
Prangalı kalsın diyorsanız köleler

Unutun tüm dediklerimi

Yoksa çağdaş medeniyetin bir anlamı
Ortaçağa taşımak istiyorsanız zamanı
Baş tacı edebiliyorsanız
Sanatın içine tüküren adamı

Unutun tüm dediklerimi

Yetmediyse acısı şiddetin savaşın
Anlamı kalmadıysa
Yurtta sulh dünyada barışın
Eğer varsa ödülü silahlanmayla yarışın

Unutun tüm dediklerimi

Özlediyseniz fesi peçeyi
Aydınlığa yeğliyorsanız kara geceyi
Hala medet umuyorsanız
Şıhtan şeyhten dervişten
Şifa buluyorsanız
Muskadan üfürükçüden

Unutun tüm dediklerimi

Eşit olmasın diyorsanız kadınla erkek
Karaçarşafa girsin diyorsanız
Yobazin gazabından ürkerek
Diyorsanız ki okumasın
Kadınımız kızımız
Budur bizim alın yazımız

Unutun tüm dediklerimi

Fazla geldiyse size
Hürriyet cumhuriyet
Özlemini çekiyorsanız
Saltanatın sultanın
Hala önemini anlayamadıysanız
Millet olmanın
Kul olun
Ümmet kalın
Fetvasını bekleyin şeyhülislamın
Unutun tüm dediklerimi
RAHAT BIRAKIN BENİ

üslubunu her ne kadar beğenmemiş olsamda cevap vermem şart.

1- teori olarak ortada dolaşan ergenekon iddalarıyla burda yakıp yıkıyosunuz ortalığı hala elle tutulur bi gerçekliği yok
2-teroristleri dağdan indiğinde karşılıyosunuz seyyar mahkemeler kuruyosunuz. bu ülke şehitlerine evlatlarına en büyük caniliği adiliği yapıyosunuz.
3- devlet dairlerinde kadrolaşma üniversitelerde rektörlerin kafaya göre seçilmesi başbakanın beğenmediğin koymaması
4-başbakanın nerden geldiği belli olmayan gemicikleri
5-kendisine oy verdiği halde azarladığı insanlar
6-oy almak için millete rüşvet verir gibi yardım dağıtmak
7-emeklilere sanırım 53 TL şaka zammı
8-RTE'nin terorist başına sayın demesi

ben burda bu maddeleri uzattıkça uzatırımda yüzsüzlük yapıp cevap vericek olman benim zamanımı seninle harcıcak olmam bi anda çok gereksiz geldi bana. ama şunu bilki bir millet uyanıyo ve uyandığında biz nerdeyiz diceksiniz

ςαη;4858020' Alıntı:
Biz karamsar değiliz. Sizin geleceğiniz için üzülüyoruz (!)
Senin önderin yoksa ne işin var bu ülkede ? Çok merak ettim 'Önderin' diyorsun. Çok gördük sizin gibi ikiyüzlü şimdi cirit atıyolar sokakta dilenci gibi. Sen önderine duacı ol yoksa ham yaparlar seni !!

Erdoğan gibi bir lider varmı Dünyada ?

Yok.

Niye yok ?

Dinci de ondan.

Bunun yanında soyguncu,gemicikli,uçaklı,40 Trilyonunu işçilere harcayan ( resmi rakamlara göre 14.5 Trilyon kendisi atıyor ya tutarsa) , oğulları var askere 20 gün giden , yandaşları var pkk ve ABD ye KÖPEK gibi hizmet eden. Başı sıkışınca yok Ergenekondur yok Arınca suikast bu tip balon haberleri gündeme taşıyıp sıyrılan. Soruyorum size neden Erdogan a suikast diye haberler yayıldıında bu kadar büyümedi olay ?

Tencere kapak olayı işte.. Arınç tencere Erdogan kapak.

Erkeksen konuşşsana lan çaldığın paraları !
Yediğin naneleri.
Ama yok sen anca 'Ananı da al git' de.
Bi tarafın yemez çünkü senin ödlek..

Aldatma v Kandırma Partisi çok yakında sinemalarda !

Neresi Dinci kardeş ? Türbanlı kadın Üniversiteye girsin dedi dinci oldu . Eğer Sen erkeksen Çaldığını Kanıtlar mısın ? Eğer Kanıtlayamıyorsan İftiracıyım diyebilirsin . ABD ye hizmet eden köpek Lafına Gelince ;

Bu devlet Diğerleri Gibi Güçsüz , Amerika ' ya Bağlı olmadığı için sizin gibi Karşıt düşünceler ortaya çıkmış işte. Arınç ' a Süikast Balon Habermiş . Madem Balon Haber o komutanın ne işi var orda ? Evet İllahi ölmesi lazım . Ne çabuk unuttun geçmişiteki suikastleri . İllaha ölmesi mi gerekio . Tabi Akp Güçlü durduğu için Herkes Düşman olur . Ergenekon diyorsun da Ergenekon da kanıt var Birader . Daha ne konuşuosun ? Belgeler Var Kanıt var . Ama Sen bu dediklerini ispatlayamazsın ve ispatlamayacaksın . Güçlü adamın düşmanı çok olur . Sen de o düşmanlardan birisin herhalde. Bu ülkenin Kalkınmasını istiyorsan Önce Bir dur da DÜşün. Yargılamadan Önce Anlamaya çalış . Anlayamıyorsan Gelip Burda İftira Atmayacaksın !

Saygılarımla .

ςαη;4858221' Alıntı:
Sen kimsin bana cahil diyorsun ?!
Bana diyeceğine size oy veren kesime bak cahili görürsün !

Laik misiniz ? Hayır !

O zaman kim cahilmiş herkes görüyor bunu sen o güzel kafanı yorma bu işlere.

Niye bu 2 noktaya vurguladın ? Diğerleri rahatsız mı etti acaba ?

Hangi ülke din ile kalkınmış örnek versene. Öğrenmişsiniz bir köylü her zaman aynı hikaye. Hikayeyi bırak gerçeğe bak.

Ve bura senin ahırın değil ADAM gibi konuş !

ve sana SON cevabım :
Yıkın Heykellerimi

Ey milletim
Ben Mustafa Kemal'im
Çağın gerisinde kaldıysa düşüncelerim
Hala en hakiki mürşit değilse ilim
Kurusun damağım dilim
Özür dilerim

Unutun tüm dediklerimi

Özgürlük hala
En yüce değer
Değilse eğer
Prangalı kalsın diyorsanız köleler

Unutun tüm dediklerimi

Yoksa çağdaş medeniyetin bir anlamı
Ortaçağa taşımak istiyorsanız zamanı
Baş tacı edebiliyorsanız
Sanatın içine tüküren adamı

Unutun tüm dediklerimi

Yetmediyse acısı şiddetin savaşın
Anlamı kalmadıysa
Yurtta sulh dünyada barışın
Eğer varsa ödülü silahlanmayla yarışın

Unutun tüm dediklerimi

Özlediyseniz fesi peçeyi
Aydınlığa yeğliyorsanız kara geceyi
Hala medet umuyorsanız
Şıhtan şeyhten dervişten
Şifa buluyorsanız
Muskadan üfürükçüden

Unutun tüm dediklerimi

Eşit olmasın diyorsanız kadınla erkek
Karaçarşafa girsin diyorsanız
Yobazin gazabından ürkerek
Diyorsanız ki okumasın
Kadınımız kızımız
Budur bizim alın yazımız

Unutun tüm dediklerimi

Fazla geldiyse size
Hürriyet cumhuriyet
Özlemini çekiyorsanız
Saltanatın sultanın
Hala önemini anlayamadıysanız
Millet olmanın
Kul olun
Ümmet kalın
Fetvasını bekleyin şeyhülislamın
Unutun tüm dediklerimi
RAHAT BIRAKIN BENİ

Başbakan cahil diyorsun da ;

Sen Hangi üniversiteyi bitirdin ?

Laikliğe gelince ;

Siz Laiklik değil birçoğunuz din düşmanlığı yapıyorsunuz . Biz Sizden çok istiyoruz cumhuriyeti . İran Rejimi istense Şu ana kadar olurdu :goz:

Zaten Türkiye devleti de din ile kalkınmayack . Ama Sizin Gibi İnsanlar Yüzünden Aslını da inkar Edemez. Kusura bakma !

Bu arada Haklısın Seni rahat bırakmak gerek :goz:

Neresi Dinci kardeş ? Türbanlı kadın Üniversiteye girsin dedi dinci oldu . Eğer Sen erkeksen Çaldığını Kanıtlar mısın ? Eğer Kanıtlayamıyorsan İftiracıyım diyebilirsin . ABD ye hizmet eden köpek Lafına Gelince ;

Bu devlet Diğerleri Gibi Güçsüz , Amerika ' ya Bağlı olmadığı için sizin gibi Karşıt düşünceler ortaya çıkmış işte. Arınç ' a Süikast Balon Habermiş . Madem Balon Haber o komutanın ne işi var orda ? Evet İllahi ölmesi lazım . Ne çabuk unuttun geçmişiteki suikastleri . İllaha ölmesi mi gerekio . Tabi Akp Güçlü durduğu için Herkes Düşman olur . Ergenekon diyorsun da Ergenekon da kanıt var Birader . Daha ne konuşuosun ? Belgeler Var Kanıt var . Ama Sen bu dediklerini ispatlayamazsın ve ispatlamayacaksın . Güçlü adamın düşmanı çok olur . Sen de o düşmanlardan birisin herhalde. Bu ülkenin Kalkınmasını istiyorsan Önce Bir dur da DÜşün. Yargılamadan Önce Anlamaya çalış . Anlayamıyorsan Gelip Burda İftira Atmayacaksın !

Saygılarımla .

Çaldıklarına dair Kanıtlar ortada körsen ben ne yapabilirim ?
Evet domuz gibi bi devletimiz var değil mi MERT !
Siyasi haberleri iyi oku mantığını kullan öyle gel buraya yorum yap . (ATV,SAMANYOLU İZLİYOSUN KESİNLİKLE O ZAMAN YORUM YAPMA)
AKP şu an güçlümü duruyo ? Hahahahaha bence bi tarafları öyle bi titriyoki yakında pinokyoyu öldürecekler !
Ergenekonda kanıt var diyosun . Ben de yaparım 2dk de o imzaları.
Her belge kanıt değildir unutma !
Sende burda bana laf ebeliği yapma saçma sapan cevaplar atma !
Beni veya bir başkasını da suçlamaya HAKKIN YOK !

Başbakan cahil diyorsun da ;

Sen Hangi üniversiteyi bitirdin ?

Laikliğe gelince ;

Siz Laiklik değil birçoğunuz din düşmanlığı yapıyorsunuz . Biz Sizden çok istiyoruz cumhuriyeti . İran Rejimi istense Şu ana kadar olurdu :goz:

Zaten Türkiye devleti de din ile kalkınmayack . Ama Sizin Gibi İnsanlar Yüzünden Aslını da inkar Edemez. Kusura bakma !

Bu arada Haklısın Seni rahat bırakmak gerek :goz:

söylediklerinin hiç biri 5 para etmiyo benim için anca iran rejimi istense şu ana kadar çoktan olurdu sözüyle haddini aştın. o rejimi Türkiyeye getirmek Güven Özveri Tecrübe ister. Türkiye Cumhuriyet Anayasasını okursan

BİRİNCİ KISIM

Genel Esaslar

I. Devletin şekli

MADDE 1. – Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.

II. Cumhuriyetin nitelikleri

MADDE 2. – Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.

III. Devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti

MADDE 3. – Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.

Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.

Millî marşı “İstiklal Marşı”dır.

Başkenti Ankara’dır.

IV. Değiştirilemeyecek hükümler

MADDE 4. – Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.

V. Devletin temel amaç ve görevleri

MADDE 5. – Devletin temel amaç ve görevleri, Türk Milletinin bağımsızlığını ve bütünlüğünü, ülkenin bölünmezliğini, Cumhuriyeti ve demokrasiyi korumak, kişilerin ve toplumun refah, huzur ve mutluluğunu sağlamak; kişinin temel hak ve hürriyetlerini, sosyal hukuk devleti ve adalet ilkeleriyle bağdaşmayacak surette sınırlayan siyasal, ekonomik ve sosyal engelleri kaldırmaya, insanın maddî ve manevî varlığının gelişmesi için gerekli şartları hazırlamaya çalışmaktır.

VI. Egemenlik

MADDE 6. – Egemenlik, kayıtsız şartsız Milletindir.

Türk Milleti, egemenliğini, Anayasanın koyduğu esaslara göre, yetkili organları eliyle kullanır.

Egemenliğin kullanılması, hiçbir surette hiçbir kişiye, zümreye veya sınıfa bırakılamaz. Hiçbir kimse veya organ kaynağını Anayasadan almayan bir Devlet yetkisi kullanamaz.

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

haddini bil

ςαη;4858241' Alıntı:
Çaldıklarına dair Kanıtlar ortada körsen ben ne yapabilirim ?
Evet domuz gibi bi devletimiz var değil mi MERT !
Siyasi haberleri iyi oku mantığını kullan öyle gel buraya yorum yap . (ATV,SAMANYOLU İZLİYOSUN KESİNLİKLE O ZAMAN YORUM YAPMA)
AKP şu an güçlümü duruyo ? Hahahahaha bence bi tarafları öyle bi titriyoki yakında pinokyoyu öldürecekler !
Ergenekonda kanıt var diyosun . Ben de yaparım 2dk de o imzaları.
Her belge kanıt değildir unutma !
Sende burda bana laf ebeliği yapma saçma sapan cevaplar atma !
Beni veya bir başkasını da suçlamaya HAKKIN YOK !

Tamam o zaman , Madem o kadar İyisin Sen de Başbakan ın imzasını taklit et .. O İmzalar Nedir o zaman ? O Kadar Basitse Sen de yap . bEn seni Suçlamıyorum . yanlışını Düeltmeye Çalışıyorum . Her ne kadar Ben istediğim kadar söylesemde Sen Kendi bildiklerinden şaşmayacaksın . Sen de FLASH , KANAL D Gibi Kanallar izleyip SÖZCÜ Gibi Gazeteler Okuosn herhalde ?!

söylediklerinin hiç biri 5 para etmiyo benim için anca iran rejimi istense şu ana kadar çoktan olurdu sözüyle haddini aştın. o rejimi Türkiyeye getirmek Güven Özveri Tecrübe ister. Türkiye Cumhuriyet Anayasasını okursan

BİRİNCİ KISIM

Genel Esaslar

I. Devletin şekli

MADDE 1. – Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.

II. Cumhuriyetin nitelikleri

MADDE 2. – Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.

III. Devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti

MADDE 3. – Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.

Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.

Millî marşı “İstiklal Marşı”dır.

Başkenti Ankara’dır.

IV. Değiştirilemeyecek hükümler

MADDE 4. – Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.

V. Devletin temel amaç ve görevleri

MADDE 5. – Devletin temel amaç ve görevleri, Türk Milletinin bağımsızlığını ve bütünlüğünü, ülkenin bölünmezliğini, Cumhuriyeti ve demokrasiyi korumak, kişilerin ve toplumun refah, huzur ve mutluluğunu sağlamak; kişinin temel hak ve hürriyetlerini, sosyal hukuk devleti ve adalet ilkeleriyle bağdaşmayacak surette sınırlayan siyasal, ekonomik ve sosyal engelleri kaldırmaya, insanın maddî ve manevî varlığının gelişmesi için gerekli şartları hazırlamaya çalışmaktır.

VI. Egemenlik

MADDE 6. – Egemenlik, kayıtsız şartsız Milletindir.

Türk Milleti, egemenliğini, Anayasanın koyduğu esaslara göre, yetkili organları eliyle kullanır.

Egemenliğin kullanılması, hiçbir surette hiçbir kişiye, zümreye veya sınıfa bırakılamaz. Hiçbir kimse veya organ kaynağını Anayasadan almayan bir Devlet yetkisi kullanamaz.

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

haddini bil

Kimse cumhuriyetin gitmesini istemio , istemez de Zaten . Egemenlik milletindir biz de Padişah istemiyoruz zaten . Kimse Devleti Satmıyor .. Cumhuriyetciyim Diye arbe Yapanlar , Halkın özgür seçim iradesine Darbe Vuranlar Asıl bu anayasa ya Darbe Vurmuo mu ?

Haddimi Bilirim Haddini Bildikçe , Selametle

Kimse cumhuriyetin gitmesini istemio , istemez de Zaten . Egemenlik milletindir biz de Padişah istemiyoruz zaten . Kimse Devleti Satmıyor .. Cumhuriyetciyim Diye arbe Yapanlar , Halkın özgür seçim iradesine Darbe Vuranlar Asıl bu anayasa ya Darbe Vurmuo mu ?

Haddimi Bilirim Haddini Bildikçe , Selametle

seçilenin sanki rejimi değiştirmek gibi bi gücü varmış gibi konuşmıcaksın o zaman

seçilenin sanki rejimi değiştirmek gibi bi gücü varmış gibi konuşmıcaksın o zaman

Kimse Rejimi değiştirmeye çalışmıo . Çalışsa Zaten Kimse de oy vermez . Başbakan Ülkeyi kalkındırmak istiyor . Sence Batırmak istiyor Gibi düşünüyorsun Biliyorum Ama Görüşlere Saygı Duymalıyız . Herşeyde Provoke Eden İnsanlar Var Ama önce anlayarak Yorum yapsak iyi olur . Örneğin Sen Kürt Açılımına Vatanı Satıyorlar Olarak düşünüyorsun . ben ise Kalkındırmak için diyorum . Çünkü Türkiye Yeri Geldiğinde IMF ye 1 Milyar dolar için ylvarıyor . Ama şu ana kadar Terör İçin 300 Milyar Dolar Harcanmış . Yani Terör Bitse Biz de Almanya , Fransa Gibi olacağımıza eminim . Zaten O pkk lıların öyle karşılanacağından başbaka nhaberi olsa getirmezdi zaten. O Yüzden gelişmeyi durdurdu . Başbakan Savaş VEriyor .. Yabancı Devletlerle , Bizi Çürütmek isteyen devletlele ve onların desteklediği terörle Savaşıyoruz . Olaya Daha Geniş Bakmak gerekir . Ben Senin Görüşlerine Saygı duyuyorum Ancak Sen Duymuyorsun . Bazıları Gelmiş Kabe ' ye Peygamber'e Söylenmeyeck laflar söylüyor . Benim Sinirlendiğim de o zaten . Bu Forumda Ben Atatürk ' ü severim çünkü Bize Cumhuriyet Rejimini Getirerek Özgür yaşamamızı Sağlamış . Ancak Sevmeyenler de Burda Laf atamaz Hep beraber Önleriz . O Yüzden Bazı Değerlere Laf atmadan Sabahlara Kadar Tartış Tartış bitmez ancak İşin Sonu Tehdite Falan geliyor . Düşünceye Saygı. Benim Senle bir problemim yok ama Senin Benle olursa da Bişi yapamam

Selametle

Geri