Başbakan kızı için 25 bin dolar borc istedi!

uLash

Kaleidoscope
Altın Üye
Reaction score
1

İnternete sık sık düşen ve kimin tarafından kaydedildiği bilinmeyen ancak üst düzey komutanlar arasında geçtiği ileri sürülen ses kayıtlarına bir ses kaydı daha eklendi.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın bugünkü yazısında hatırlattığı gibi bu ses kaydı henüz medyada yankı bulmadı. Ancak kimin tarafından kaydedildiği ve kayıt amacı belli olmayan ses kaydının kaynağının bulunması demokrasi ve hukuk devleti açısından önemli.

Geçtiğimiz hafta Aydınlık dergisi ve Ulusal kanalın savcılık talimatıyla basılarak aranmasına ve söz konusu konuşmaların geçtiği CD'ye el konulmasına neden olan bu ses kaydının, Başbakan Tayyip Erdoğan'la işadamı Remzi Gür arasında geçtiği iddia ediliyor. Başbakan Tayyip Erdoğan kızı Sümeyye için Remzi Gür'den 20-25 istiyor. Remzi Gür de hay hay emredersiniz yanıtını veriyor.

Aydınlık dergisinde yayınlanan konuşmanın metni şöyle:

Tayyip Erdoğan- Eee… Bizim Sümeyye sizi arayabilir ama ben ııı… bu telefonun ön kodları falan… Amerika’dan ararsa sizi nasıl arayacak?
Remzi Gür - Aa.. Amerika’dan 0044 208….
Erdoğan - Nasıl abi?
Gür - 208…
Erdoğan - Ha, ondan sonra gerisi aynı…
Gür - Evet
Erdoğan - Değil mi?
Gür - Evet efendim… Bende onların numarası var, ben arayayım…
Erdoğan - Sümeyye’ninki var mı?
Gür - Var efendim bende…
Erdoğan - Ha!
r - Var bir numara ama, olmazsa alayım ben sizden…
Erdoğan - İşte ben onu sizi arattırayım da, ben dedim ki, kızım dedim, ben Remzi beyle bir görüşeyim…
Gür - Tamam efendim…
Erdoğan - Sen dedim ondan sonra Remzi beyi ararsın gerekli numaraları sen Remzi beye verirsin dedim.
Gür - Tamam efendim.
Erdoğan - Ona yani bi şey olarak, oranın verdiği bi sıkıntıları olmuş…
Gür - Tamam efendim, elimden ne yapıyorsa, ne eksikse, ne şeyse, biz yardımcı olmaya devam ederiz. Hallederiz…
Erdoğan - Sanıyorum bi 20-25…
Gür - Müsterih olunuz.
Erdoğan- 20-25 gibi gitmesi lazım..
Gür - Tamam, olur efendim… Siz merak etmeyin…
Erdoğan- Oldu…
Gür - Olur efendim. Ben hallederim. Hem o beni aramazsa ben onu ararım, hallederim. Sizin istediğiniz gibi…
Erdoğan - Peki, Nevin yengeye de çok selamlar… (Aydınlık)

Kaynak

burdaki yazılanlardan hiç bişi çıkmıyo ama...olayın devamı varsa bilemiyorum

Arkadaşım Başbakanının çocuklarını remzi GÜr ün burslu okuttuğunu sağır sultan biliyor.

sanki bir şey bulmuş gibi üzerine atlıyorlar

Başbakan borç isteyemez mi yani :) İsteyemez, başbakan insan değil çünkü, onun paraya ihtiyacı olmaz =)

ne diyor burdaki haber yada bunu haber yapan kişi ne anlatmak istedi yaff ...

saygılar

Arkadaşım Başbakanının çocuklarını remzi GÜr ün burslu okuttuğunu sağır sultan biliyor.

sanki bir şey bulmuş gibi üzerine atlıyorlar

Arkadaşın da dediği gibi başbakan ın çocuklarını Ramsey in sahibi ve başbakanın yakın

arkadaşı İş adamı Remzi GÜR ün okuttğunu bilmeyen yok.

iyide bu zaten gizli değil. Bunu başbakanın kendiside defalarca söyledi. Burada Başbakanın

çocuklarının burslu okuduğunu bilmeyen var mı?

askere gittiğinde başbakanın maaşı çalışmış demekki o kadar iyi işini yapıyorduki adamlar askerde personeline para gönderdi kaldıki dedide kendi ülkemde başı kapalı diye okutmuyorlar yurddışında okuyamazmı okur elbet ve banka hortumlucana iskiyi batırcana ergenekon olcana çocuklarını alnının akı ile burs verdirir bu onun şahsi sorunudur buradan malzeme çıkmaz uğraşsalarda çıkmaz...

Başbakan işadamından
işadamı işçisinden
işçi evdeki karısından
bir şey hatırlattı bu bana

....sonra herkes hizmetçiye !!!

Ne yani illaki öküzün altında bir şey aramak zorundamısınız :)

ne yani başbakan diye soruşturulmayacakmı

merak edenler olabilir başkasına versin bakayım o bursu

öküzün altında buza arayacak tabi insanlar hangisi adam gibi adam çıktı

bencede büyük haber sanki çalmıyorda tayyib paraya sıkışmış

pisliğin üzerine bayaz karı yağdır yiyen yesin ya yemeyenler

Başbakan borç isteyemez mi yani :) İsteyemez, başbakan insan değil çünkü, onun paraya ihtiyacı olmaz =)

başbakanlık makamı olmasa tayyip'e kim o parayı verir.remzi gür o parayı tayyip'in çocuğuna verir.sonra da remzi gür'e devlet ihaleleri başta olmak üzere birçok iş imkanı başbakan tarafından açılır.win-win (kazan-kazan)

İşte ben buna yazılanlara gülerim beee.

Başbakan'ın almanyada bir konuşması var, fena gülmüştüm ama.

Sen kaç lira maaş alıyorsun, benimki bana yetmiyorda Türkiye'de.

Hemen bir araştırma yapıp Başbakan'ın maaşını buluyoruz: 9 bin 048 YTL

İlginç... Bu ülkede 9 bin lirayla yaşayamayan bir Başbakan'ın çocukları tabi ki burslu okuyacak. Tabi ki paraya sıkışacak. Tabi ki zorlanacak, birilerine telefon açıp para isteyecek. Aaa kim sorguluyor allahınızı severseniz.

Hadi kalın sağlıcakla cemaat...

Pes doğrusu

Atatürk " Bu millete uşaklığı öğretemedim " demiş.

Yalakalığın, Kişiliksizliğin, kula kulluğun, rezilliğin bu boyutlara ulaşacağını o bile tahmin edememiş.

Olaya bak, adamların pişkinliğine bak.

vakıfbank ziraatten bassaymış krediyi

gerçi al gülüm ver gülüm
o ona burs verir
o da ona konar artık
böyle devlet adamlığımı olur yetim hakkımı korunulur....

Onceden devleti bile elestiremezken ...simdi bu devletin verdigi ozgurluklerle bu yorumlari yapabiliyoruz....

Diyelimki baska biri iktidarda... ayni sey o kisinin basina geldi... o yapmayacakmi????? Birakin allah askina..... eger bir karalama yapmak istiyorsaniz.. gidin aydin doganin medya TOPluluguna...beraber birseyler yapin.... Tabiii bu cagdas,islamci Ataturkcu gencligi yerse.... !!!!

Haydin sizlerede Afiyet olsun... :D:D::D

Onceden devleti bile elestiremezken ...simdi bu devletin verdigi ozgurluklerle bu yorumlari yapabiliyoruz....

Diyelimki baska biri iktidarda... ayni sey o kisinin basina geldi... o yapmayacakmi????? Birakin allah askina..... eger bir karalama yapmak istiyorsaniz.. gidin aydin doganin medya TOPluluguna...beraber birseyler yapin.... Tabiii bu cagdas,islamci Ataturkcu gencligi yerse.... !!!!

Haydin sizlerede Afiyet olsun... :D:D::D

Ben bu zihniyetin adını şöyle koymuştum. Çalıyor ama yiyor. Bırakın yesin. Keseyi dolduran az yer, yenisi keseyi doldurmakla uğraşır çok yer bırakın yesin. Diyenleri çok gördüm ben.

Herkes kendine gelince çıkar araştırdığı için bu ülke bir yere varamıyor. Lan o yiyor ben yiyemiyorum dediği için bir yere varamıyor.

Ama yooooooook "HAKKA HAK, ADALETE ADALET"

Kemalist Türk Gençliği olarak yedirmeyeceğiz. Haksızlıklara boyun eğmeyeceğiz. Daima direneceğiz. Değerli kardeşim alınma ama ben böyle düşünmedikçe, sen böyle düşünmedikçe; "HAKTAN ADALETTEN YANA OLAMADIKÇA PARANIN KULU KÖPEĞİ OLDUKÇA" bu ülke iki adım atamaz ileriye.

Hadi kal sağlıcakla.

Geri