- Reaction score
- 0
İsrailli Vekil: Cesaretimi topladım, kalktım ve konuşması bitince yanına gittim......
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile İsrailli Kadima milletvekili ve eski Dışişleri Bakan Yardımcısı Majalli Whbee arasında ilginç bir sohbet yaşandı.
İstanbul'da düzenlenen Euromed konferansı sırasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile İsrailli Kadima milletvekili ve eski Dışişleri Bakan Yardımcısı Majalli Whbee arasında ilginç bir sohbet yaşandı.
Erdoğan, yanına giderek Gazze Operasyonu'na ilişkin "daha objektif olmalısınız" diyen Whbee'ye "Ben olanları anlatıyordum. Goldstone aynı şeyleri söyledi' karşılığını verdi.Kadima üyesi, eski Dışişleri Bakan Yardımcısı Majalli Whbee, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da düzenlenen Euromed konferansı sırasında Başbakan Erdoğan ile ayaküstü yaptığı konuşmayı İsrail'in önde gelen gazetelerinden Yedioth Ahronoth'a anlattı.Konferansta İsrail Parlamentosu'nu (Knesset) temsilen katılan Whebee, Başbakan Erdoğan'ın burada "İsrail'i Gazze operasyonu sırasında kadınlar, çocuklar ve yaşlıları saldırmakla suçlaması" üzerine konuşması bittiğinde yanına gitt...
Devami...