"Başbakan Herhalde Öcalan'ı Ödüllendirir"

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
MHP Grup Başkanvekili Vural, "2002'de Hiçbir Etkisi Olmayan Bölücü Terör Örgütünün Hapishanedeki Cani Lideri, Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne Yol Haritası Sunacak Duruma Getirilmiş." Dedi.

basbakan-herhalde-ocalan-i-odullendirir_o.jpg

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "2002’de sıfırlanmış, hiçbir etkisi olmayan bölücü terör örgütünün hapishanedeki cani lideri, bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne yol haritası sunacak duruma getirilmiş. Başbakan Erdoğan ve AKP, bu tablo ile ne kadar övünse azdır" dedi. Vural, şöyle konuştu:

Çok hazin manzara

Bu yol haritasıyla ilgili birtakım müzakereler yapılmış gözüküyor. ’DTP’yi muhatap almam’ deyip randevu bile vermeyenler, bugün hapisteki Teröristbaşı’nın devlete dayatmayla getirdiği talepleri kabul etme noktasına geldiler. Çok hazin bir manzara. Bu kadar mücadele, kan, gözyaşı boşuna mı yapıldı? Sonunda Başbakan Erdoğan da, herhalde, kendisine katkı sağlayan Teröristbaşı’nı ödüllendirir.

Terörle mücadeleye darbe

Bir terör liderini muhatap almak demek, terörü cesaretlendirmek demektir. Kundaktaki bebeleri, hamileleri, yaşlıları, çocukları bile öldüren ve öldürten teröristbaşını muhatap almak, bu millete saygısızlıktır. Teröristbaşı’nı Kürtlerin temsilcisi gibi göstermek dahi o insanlara hakaret, terörle mücadeleye darbedir. Teröristbaşı her şeyden önce Kürtleri öldürdü ve öldürttü, onları hedef aldı. Bunlar unutulmasın. Şehitler bu ülkenin değerlerini, birlik ve bütünlüğünü korumak için öldü, gaziler bunun için gazi oldu. Türkiye bir hukuk devleti ise teröre, teröriste teslim olamaz.

Kaynak

Dtp'li vekillerle Mhp'li vekillerin göbek atıp zeybek oynaması da Akp'nin işi evet :hhmanD

Kim muhatap almış? kim danışmış it havlayınca ne zamandan beri kaale alınır olmuş mhplilerinde gözünde ne kadar büyükmüş bu öcalan iti hükümeti eleştircem die öcalanı yüceltmek ne oluyorki? ki eliniz amutmu topluyor...

Bu Tayyip, apo itini salıverdirir.
Aslında akplilerin bu kadar sempatik tavırları varken merak etmiyor değilim.
Acaba akpliler apo itinin çıkmasına sıcak bakıyorlar mı? (yanlış anlamayın kürt sorununun halledilmesi bakımından)

zamanında niye asmadılar bu iti solcu-sagcı iki parti koalisyondaydı

ikisinden biri baskı yaparak asılmasını engelledi acaba hangisi?

mhp ben degilim diyor geriye dsp kalıyor onlarda büyük ihtimal bir bahane bulurlar ee sonuc kocaman bir sıfır sen asma avrupadan amerikadan kork sonra kalk ahkam kes

apo hayvanını asmayarak ÖDÜLLENDİREN KİM acaba?

birde su lafa ilet oluyorum 2002de terör sıfırmıs sanki kendisi sıfır yapmıs gibi konusuyor sanki akp dedi teröristlere daga cıkın diye

böyle bos bos muhalefet ederler sonra halktan oy beklerler ...

Kim muhatap almış? kim danışmış it havlayınca ne zamandan beri kaale alınır olmuş mhplilerinde gözünde ne kadar büyükmüş bu öcalan iti hükümeti eleştircem die öcalanı yüceltmek ne oluyorki? ki eliniz amutmu topluyor...

gene yurdumdan insan manzaraları, öcalan icerden örgüte talimatlar veriyor yani binevi örgütü yönetiyor hemde hiçbir riski olmadan çünkü tc nin himayesnde oktay vural da bunu belirtmiş. eli armut nu topluyor derken? hükümet olan akp karıstırdın galiba..

mhp ben degilim diyor geriye dsp kalıyor onlarda büyük ihtimal bir bahane bulurlar ee sonuc kocaman bir sıfır sen asma avrupadan amerikadan kork sonra kalk ahkam kes

birde su lafa ilet oluyorum 2002de terör sıfırmıs sanki kendisi sıfır yapmıs gibi konusuyor sanki akp dedi teröristlere daga cıkın diye

Bu sözLerin aLtına imzamı atarım....
BöyLe muhaLefetLer düyanın hiçbiryerinde yoktur sanırım,

Bu hükümet yandaşlarının da sığındıkları şeylere şaşıyorum.
E onlar yaptı biz de yapalım. Herkesin yaptığını yapmaya soyundular.

Eskiden asılmayarak bir yanlış yapıldı bunu kimse inkar edemez.
Şöyle bir şey de var.
O zaman ki haberleri net hatırlıyorum.
İt baskı altındaydı, konuşturulmuyordu, belki de it gibi zehirlemek amaçlanıyordu.
Göz hapsindeydi, o zamanlar avukatlarına ne dediği araştırılıyordu, acabalar vardı.

Şimdi yattığı yerden Başbakanı tehdit ediyor.
Mesaj gönderiyor açık ve net.
Haritalar çizdiriyor.

Farkı anlayabiliyorsunuz değil mi?

Fark var demekki..Öldürmekle onu yüceltmiş olursun ,öldürmek yerine yaşamından faydalanmak daha karlı olur bence.

Fark var demekki..Öldürmekle onu yüceltmiş olursun ,öldürmek yerine yaşamından faydalanmak daha karlı olur bence.

Kusura bakmada aldığı her nefes fazla o şerefsize
onun leşiyle onu yüceltmekde olmaz

Mhp -dsp baştayken yakalandı bu şerefyoksunu
hadi dsp zaten asamaz ama mhp nasıl asmaz bu şerefsizi

diyelimki o geride kaldı şu an akp tek başına iktidar
neden ve nasıl asmazsın bu soysuzu zamanında mhp asmamış hapse atmışsa sanane
Sen mhpnin her yaptığını yapmak zorundamısın

Asın şerefsizi kurtarın bu ülkeyi

Öcalanın partisi ile CHP liler ve dahası Ülkemizdeki sol denel faşistler herzaman sıkı fıkıdır

öcalanın patisiyle CHP si SHP si ÖDP si adını sayamayacağım bütün so,l partile ittfak yaıp seçime girdi

Baykalın eskiden sıra arkadaşı şimdiler de PKK ın avrupa sorumlusu olan kişi

Onlar asmadıysa siz asın o zaman...İşinize geldimi bi gecede kanun çıkarıyorsunuz

meclis sabaha kadar çalışıyor...Çok cesursanız tekrar çıkartın idamı sallandırın

apoyu ... Hem fırsat olur aradan ergenekoncularıda çıkartırsınız memleket güllük

gülistanlık olur...Meydan iyice size kalır..İstedği gibi at koşturur hükümet...

''Sonunda Başbakan Erdoğan da, herhalde, kendisine katkı sağlayan Teröristbaşı’nı ödüllendirir.''

solcu sağcı asamadıysa gericiler assın o zaman.

gericiliğin(irtica) odağı tek başına, koalisyonda yok hadi görelim gericileri işte meydan....

Asmasınlar assınlar mevzuğu biraz karışık.
Bazı arkadaşların dediği gibi asılacaksa milletin
iradesi ne güne duruyor.

Tamam asamıyorsanız bari itin havlamasını susturun.

akıllarına estimi halka soralım diyorlarya herşeyi
bunuda sorun millete
bakalım halk ne düşünüyor
yapın bi referandum
hodri meydan

Geri