Başbakan’la gurur duymalıyız

Hz. Ömeri Deniz Fenerinde Milleti Dolandıran Dini Duyguları Kullanıp Milleti Soyan Kişilere Yataklık Eden Biriyle Bir Tutamazsın Haddini bil...!

Yazılanı okuyamadığın, okuduğunu anlayamadığın o kadar açık ki .. Zira Hz. Ömer tavrı tamlaması ile, öznel benzetmeyi ayırt edemiyorsun. İthamların seni bağlar. İspatlayamazsan, Hz. Ömer' in uygulamalrını açıp okursun. Kendi kendine uygulamak çok hassas bir yapın olduğundan sana kalmış.

Senin gibi içi boş insanlardan bu forumda çık var, hepsi had bildiriyor maşaAllah. Ama hadlerini ve kendilerini bilmiyorlar. Ben yazdıklarımın arkasındayım. ;)

Akif diyor ya; İnsan iki şeyi iyi bilmeli; 1: Haddini 2 : Kendini ...

Selametle ...

Yazılanı okuyamadığın, okuduğunu anlayamadığın o kadar açık ki .. Zira Hz. Ömer tavrı tamlaması ile, öznel benzetmeyi ayırt edemiyorsun. İthamların seni bağlar. İspatlayamazsan, Hz. Ömer' in uygulamalrını açıp okursun. Kendi kendine uygulamak çok hassas bir yapın olduğundan sana kalmış.

Senin gibi içi boş insanlardan bu forumda çık var, hepsi had bildiriyor maşaAllah. Ama hadlerini ve kendilerini bilmiyorlar. Ben yazdıklarımın arkasındayım. ;)
l
Akif diyor ya; İnsan iki şeyi iyi bilmeli; 1: Haddini 2 : Kendini ...

Selametle ...

Farzetki Yazdıklarını Yanlış Anladım... Olamazmı? Farzet Herşey Senin Dediğin Gibi... Olamazmı?
1 Haddimi Her Zaman Bildim
2 Sana Söylememin Sebebi Tehtit Değil Seninde Bilmendi...
3 Görüşüne Saygı Duyarım Karşılığında Yorum Yazarım
4 Yorumu İstemezsen Susarım
5 Hz Ömer'in uygulamalarını Okumaya Başladım
6 İnsanların en tehlikelisi munafık olanıdır, ALLAH (c.c) Herkesi Böylelerinden korusun...
7 Bu adama peygamber yakıştırması yapanlar yüzünden sana öyle bi yorum yazdım...
8 içi boş demişsin, nerden anladın ?
9 ;)
saygılarımla...

Farzetki Yazdıklarını Yanlış Anladım... Olamazmı? Farzet Herşey Senin Dediğin Gibi... Olamazmı?
1 Haddimi Her Zaman Bildim
2 Sana Söylememin Sebebi Tehtit Değil Seninde Bilmendi...
3 Görüşüne Saygı Duyarım Karşılığında Yorum Yazarım
4 Yorumu İstemezsen Susarım
5 Hz Ömer'in uygulamalarını Okumaya Başladım
6 İnsanların en tehlikelisi munafık olanıdır, ALLAH (c.c) Herkesi Böylelerinden korusun...
7 Bu adama peygamber yakıştırması yapanlar yüzünden sana öyle bi yorum yazdım...
8 içi boş demişsin, nerden anladın ?
9 ;)
saygılarımla...

Kardeşim ithamın çok ağır. Haddini bilse idin; bana had bildirme tavrına girmezdin. Belki çok sinirli idin, bilemem. Farzedelim ki, yanlış anladın veya anlayamadın, anlamaya çalışma adına soruyla mukabele edebilirdin. Münafık konusuna katılıyorum. Kendinde itiraf ediyorsun peygamber yakıştırmasından dolayı diyorsun, beni aynı sınıfa koyuyur yine haddini aşar olduğunun itirafını yapıyorsun. İşte bunlardan dolayı ve özelliklede sonundaki haddini bil emir cümlen, o ithamın ağırlığına mukabil bende de öyle bir fikir oluşturdu. Fizik kanunudur, etkin kadar tepki görürsün ! Bu forumda bununla çok karşılaştım her zaman paratoner olamıyoruz. Amacımız kalp kırmak değil;)

Aynı saygı benden olsun !

Not: Alıntı yaparak yorum yazmıyorum. Yazarlar ise ancak yanıt veriyorum. Kimseyi etkilemek, fikrini değiştirme çabam yok. Kendi fikrimi yazabilmem bana yetiyor.

Geri