Başbakan’a bu ödül neden verildi

ramo46

New member
Reaction score
0
Başbakan’a bu ödül neden verildi

BAŞBAKAN Erdoğan’a, ‘Kral Faysal Ödülü’ verildi. Bu ödülde neler var.
Ödülün içerisinde el yazması sertifika, 24 ayar değerinde hatıra madalya,
200 gram altın madalyon ve 200 bin dolar para var.

Bu ödüller dünyada pozitif farklılıklar oluşturan, İslam dünyasına ve İslam’a
hizmet edenlere, ayrıca matematik, kimya, fizik, biyoloji gibi dallarda başarıları
olan bilim adamlarına veriliyor. Başbakan’ın törende yaptığı konuşmada

“Nefes alıp verdiğim sürece büyük bir gururla taşıyacağım” diyerek aldığı
bu ödül kendisine neden verilmiş olabilir.

Bu ödül İslam’a hizmet edenler ile bilim adamlarına verilmektedir.
Başbakan Erdoğan bilim adamı olmadığına göre bu ödül ona İslam’a katkısından
dolayı verilmiş olmalı. Başbakan’ın İslam konusunda yazdığı bir eseri yok, İslam’ın
karanlıkta kalmış bir konusunu araştırmaları ile açığa çıkararak, İslam’a teorik
anlamda bir katkısı da söz konusu değil.

O halde İslam’a hangi hizmeti tespit edilerek bu ödüle layık görülmüştür?
Üstelik Irak’ta bir milyon Müslüman’ın Amerikan ve İngiliz Hıristiyanlarınca
katledilmelerine sessiz kaldığı ortada iken bu ödül ona neden verilmiştir?

Başbakan’ın İslam’a katkısı olsa olsa laik Türkiye Cumhuriyeti’nin yapısını
İslamlaştırma yolunda yaptığı katlı ve başarılarından dolayı verilmiş olmalı
diye düşünüyorum.

Yunus BÜLBÜL

Gerçek Gündem: Türkiye'nin ihtiyacı...

Doğru....Ama zaten tescilli; LAİKLİK KARŞITI EYLEMLERİN ODAĞI HALİNE GELMİŞ BİR SİYASİ PARTİNİN LİDERİ değil mi kendileri...?

Türkiye'de bundan dolayı ceza aldı(partisine para yardımı konusunda.....)Araplardan ödül aldı....

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Türkiyeye bi darbede vuran oldugu için verilmiş olmalı...Türkiyeyi kötüleyene kötü duruma düşürene her zaman türklerin düşmanından ödül vardır

ben olsam utanç duyardım bu ödülden
pastella82 arkadaşım ''bunda ne var bülbül'' demiş..neyse...

adam ödül aldı diye ortaya atılan senaryolara bak.Yavv bu kadar da ucuz muhalefet yapılmaz ki be kardeşim=)

Demekki herşey karşılıklı ,geçen sene
Suudi kralına devlet şeref madalyası
verilmişti.

Yazarı memnun etmek için gerimi versek ödülü ne ..? Hiç etik bulmamış kendileri.. Belki o zaman memnun kalır. Ama o zamanda kendi zihniyetini kusma adına yaptığı niyet okuyuculuğunu perdeleyemez ki ..

iki ucu (...)

AAAAAAAAAAAAAAAA az bile vermis araplar yalaka araplar ne olacakki fazla bulunca baska yerlerinede sürerler ama bu kadarcikmi yaa dahada zenginlesssin basbakan islam görüslü ollmasi faysal ödülünü dahada yukari cekmesi lazimdi 1 miyon dolar felan az valla az billa azzz ben yakistiramadim faysala ayip ayip cok ayip hahahahaha

Türkiyeyi yobazlaştırmaya çalışıyor ondan sorada ödülmü alıyor:thumbdown:

ben olsam utanç duyardım bu ödülden
pastella82 arkadaşım ''bunda ne var bülbül'' demiş..neyse...

Bu düşünceyi savunanlara (utananlara ) verilmediğinden almış olabilirmi dersin

Aslında bu ödülü

ÇYDD ve uşaklarına dair türkan saylan ve laik ile çağdaş olmayı birbirinden ayıramayan

zeka özürlülere vermeleri daha yerinde olurdu

yada bunu denize at gitsin nasıl olsa çok geniş bir hacme sahip ne olsa alır işine gelmeyini

atar

Arabların ne mal olduğunu bilmeyen yoktur diye tahmin ediyorum adamar utanmasalar ülkeyi satıcaklar

..:.. ben bu verilen ödüllerin hiç birininin hakkıyla verildiğine inanmıyorum hepsi taraflı siyaset bence ..:..

Basbakan tüm dinlere hizmet ediyor sanırım . israil verdiği üstün hizmet madalyasını da almıştı . hatta adını da değiştirip üstün cesaret ödülü yapmışlardı.

Siz sorun diye verildi böyle direşip durursunuz yapcak bişeyiniz kalmadı alınan ödülleri tartışırsınız artık..Yazık

Geri