"Başbakan'ın zekasını ölçmek gerek"

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Terör olayı uluslararası sorun haline gelirse sorun daha da büyür dedik. Meclise gittik gelmediler. Sorunu çözmek için meclise gelmezsiniz, ama koşa koşa Oslo’ya gidersiniz” dedi.

Parti Okulu’nda düzenlenen CHP İl Kadın Kolları Başkanları Toplantısı’na katılan Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. “Analar ağlamasın diye yola çıktık, gelinen durumda bütün analar ağlıyor. Evlat acısını on binlerce ana yaşadı” diyen Kılıçdaroğlu, terörü bitirmek için, siyasilerin bir ayara gelmesi için iktidara gittiğini belirterek, “CHP olarak sorumluluğumuz, bu ülkenin kuruluşunda ve kurtuluşunda harcı olan parti olmamızdır. Ülkenin durumu hiç içler açıcı değil. Herkesin kafasında bir kaygı var. İnsanlar günlük sorunlarını unuttu” diye konuştu.

“Ülke neden bu hale geldi? Nedeni belli” diyen Kılıçdaroğlu, “Nedeni; iyi, kararlı, tutarlı, akıllı, çözümcü bir yönetimin olmaması. Olaya teslim olan, rüzgara kapılan bir yönetim var” açıklamasında bulundu.
Suriye konusuna da değinen Kılıçdaroğlu, hükümete politikalarının yanlış olduğunu söylediklerini dile getirerek, “80 bin kişi kamplarda yaşıyor. Daha onlar gelmeden kampları yaptılar. Çünkü geleceklerini biliyorlardı. Yarın kış gelecek, o zaman ne olacak” ifadesini kullandı.

Hükümete yanlıştan dönmelerini söylediklerini de belirten Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

“Terör konusunda da yanlış olduklarını söyledik. Şehitler varken milletvekilleri tatil yapmasın dedik. Bir araya gelip konuşalım dedik. Terör olayı uluslararası olursa sorun daha da büyür dedik. Meclise gittik gelmediler. Sorunu çözmek için meclise gelmezsiniz, ama koşa koşa Oslo’ya gidersiniz.”

AK Parti’nin kendisini muhafazakar parti ilan ettiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, “Kendisini muhafazakar ilan eden partinin yönetimde olduğu son 10 yıl boyunca neden boşanmalar bu kadar arttı. Aile içi huzursuzluk neden bu kadar arttı. Son 10 yılda kadınların çektiği acıyı tarihte hiçbir kadın çekmemiştir” dedi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM) yaptığı Tıpta Uzmanlık Sınavı’nda (TUS) çıkan iddialar üzerine açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Bakanlıklar sınav yapınca itiraz ederdik. ÖSYM yapsın derdik, onlara güvenirdik. Ama onlar güveni değil adamı seçtiler. Kendi adamlarını getirdiler. Bari adamı seçtiniz, nitelikleri tutsun. Kaç hata yaptılar. TUS yapılıyor, orada da yanlışlık yapılıyor. Aradan aylar geçmiş ‘senin alanın orası değil, sen başka alanda ihtisas yapacaksın’ deniyor. Bunun sorumluluğunu kim üstlenecek. Üstlenmiyorsunuz bari sorumluları bulun. Ben anlatırken utanıyorum, onlar yapmaktan utanmıyorlar. Ar damarı çatlamış adam demiştim. Çatlamasa o koltuğu zaten bırakırdı” şeklinde konuştu.

4+4+4 Yasası’na ilişkin değerlendirmede bulunan Kılıçdaroğlu, “Önümüzdeki günlerde okullar açılacak. 5 yaşındaki çocuklar, kalem tutmak için parmak kasları gelişmemiş, anneye muhtaç çocuklar okula gidecek. Bir insan her şeyi bildiğini söylerse, o insanın hiçbir şey bilmediğini kabul edebiliriz. Rapor almak isteniyor. Başbakan diyor ki sizin çocuğunuz gerizekalı mı? Bunu diyen insanın zekasını ölçmek gerekir” dedi.

“Bu hükümetin gerçek anlamda bir hükümet olmadığı, düşünen bir hükümet olmadığı ortaya çıktı” diyen Kılıçdaroğlu, “Eğer bir hükümetin kendisi sorun yaratıyorsa o hükümet çözüm üretemez” diye konuştu.

HABERTÜRK

Şimdi çıkar artistin önde gideni derki şehitler üzerinden siyaset yapıyorlar. Adamlar söylüyor. Muharrem ince her fırsatta dile getiriyor. Bizde biliyoruz. Terör için meclisin toplandığı gün ağa babaları sudi kralının bilmem nesinin cenaze törenine gidiyor.

Kılıçdaroğlu ile Chp ülke yönetebilir mi ? Zannetmiyorum . Ama partisinden akıllı başlı insanlar var. Terör konusunda muhalefet görevini yerine getiriyorlar bana göre. Ancak KAsımpaşa kabadayısı demokratik bir ülke(!) yaratmasına rağmen ne meclis toplantısına katılıyor ne de fikirlere kulak veriyor.

İnsalığın adamlığın dibe vurduğu son noktadır bana göre RTE.

Başbakanın zekasını ölçersek bence zararlı çıkan sen olursun zira başbakanın zekası seninde partini de ona katlar

zekası hepimizden fazla da hayra kullansa keşke

ADAMLARIN ZEKASINI TARTIŞMAYA GEREK YOK !!!

66 aylık çocukların PKK’lı velileri!
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in sözlerine kulak verirsek 5.5 yaşındaki çocukların okula erken başlamasına itiraz etmek demek PKK’ya hizmet etmek demekmiş.
Geldiğimiz noktaya bakar mısınız?
Bir dönem hükümete yönelik her türlü eleştiri neredeyse bir terör örgütüne üye olmak ile eş tutuluyordu. Gitti Ergenekon, geldi yerine PKK’kon. Artık nereye istersen kon konabildiğin kadar! Yeni umacımızı tepe tepe istediğimiz her yerde kullanabiliriz. 66 aylık bir çocuğun okula gitme yaşını erken bulanları bile PKK’lı ilan etmek nasıl bir tahammülsüzlük denizine demir attığımızın da şahane bir göstergesi.
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’e kötü bir haberim var. Bu yaz boyunca 66 aylık çocuklarının okula gitmemesini isteyen o kadar çok veliyle tanıştım ki Nişantaşı’ndan Bodrum’a kadar dört bir yanımızı PKK sarmış, haberimiz yok. Bırakın sıradan vatandaşı, çocuğunu okula göndermek istemeyen gazeteciler, doktorlar, mühendislerin sayısı o kadar çok ki gel de üzülme!
İşin fenası, onlar kendilerini hâlâ 66 aylık çocuklarını okula göndermek istemeyen düşünceli veli zannediyorlar. Emin olun, hâlâ pek çoğunun PKK’lı ilan edildiğinden haberi yok; çocuklarından nasıl ayrı kalacaklarına yanıyorlardı. Bu kafayla yakında örgütten toplanıp cezaevine atılmazlarsa iyidir!

CÜNEYT ÖZDEMİR

hadi bademler,sıramızı savdık,

buyrun yalamaya devam....

hitlerde aynısı yapmıyormuydu. tüm karşıtları terörize ediyor. aslında şuanda abd bunu yapıyor. abd nin yanındaysan diktatörsen bile demokratiksindir ama karşısındaysan ne olrsan ol onun için teröristsin şeytansın.

Geri