"Başbakan'ın uçak alması savurganlık değil mi?"

yok bence luks degil.dunya devletleri ile boy olcusuyoz.peki chp luks son model otobusleri neden almıs yanıtladılarmı.sadece secimiçin almıslar.

srcndrk'tan alıntı

Soru7=Sosyalizmde yaşayamayacağın ve tez zamanda hakkın rahmetine kavuşacağın (ki inşallah öle olur ) için böyle krizler göremezdin.Özel mülkiyet hakkı,olmadığı için morgıç kredisi alamayacaktın dolayısıylada bu tip krizler görmezdin Aslında mesele farklı buyur şöyle gireyim…

bnenim ölmemi tez zamanda allhatan dileyen bir insanın ne kadar mantıklı ve akılcı düşünebildiği ortadadır.

eğer bu cümleyi kurmamış olsaydın söylediklerinin benim için bir değieri olabilirdi ama söylemeye çalışıp zırvaladığın bütün şeylerin çöp kadar değeri yoktur.

sen ensende senin kanını emmeye devam edenleri savunmaya devam et

doğru yoldasın

ve son bir söz

köpekler istedi diye atlar ölmez (romen atasözü)

Arkadaşım yanlış anlamışsın,yada yanlış izah etmişim özür dilerim.Benim senin ölmeni ister tarzda bir ifade amacım yoktu orda."Hakkın rahmeti" aracı olurda ölürüz inşallah demek istedim...Yoksa sosyalizmin nasıl bir din düşmanı olduğunu bilmeyen yoktur sanırım...

Ayrıca atlar,köpekler tarzı bir ifadeyi kullanmasaydın keşke,yazının bütünün de seni hedef alan bir ifade yok ki bir cümleden bu anlamı çıkartıyorsun...Bu olmadı, bak işte ...

Arkadaşım yanlış anlamışsın,yada yanlış izah etmişim özür dilerim.Benim senin ölmeni ister tarzda bir ifade amacım yoktu orda."Hakkın rahmeti" aracı olurda ölürüz inşallah demek istedim...Yoksa sosyalizmin nasıl bir din düşmanı olduğunu bilmeyen yoktur sanırım...

Ayrıca atlar,köpekler tarzı bir ifadeyi kullanmasaydın keşke,yazının bütünün de seni hedef alan bir ifade yok ki bir cümleden bu anlamı çıkartıyorsun...Bu olmadı, bak işte ...

şimdi kvırmaya çalışma

ne yazdığın ve ne anlatmaya çalıştığın ortada

eğer yazdığından benim anladığım şeyin dışında bir şey anlayan varsa ben hiç bir şey bilmiyorum demektir

sen sosyalizmi yanlış biliyorsun.

okudğun okulda sana yanlış öğretmişler yada sen yanlış öğrenmişsin

sosyalizmin dinle uzaktan yakından alakası yoktur. sosyalizm bir ekonomik sistemdir. ve ekonomik sistemlerin dinle bir alakası yoktur.

senin dediğin gibi olsaydı kapitalist sistemde hristiyan dinin yaymayı amaçlayan bir sistem olurdu.

dinsizlik konusu materyalizmle alakalı bir şeydir. oda ekonomik sistem değildir. bir dünya görüşüdür. istersen materyalizmi ve idealizmide ayrıca tartışırız.

sosyalizmi dinsizlik gibi göstererek puan kazanmaya çalışmanı bilgisizliğine veriyorum

eğer yazdıklarımdan rahatsız olduysan beni bu tarz ifadeler kullanmaya zorlama

burda ben kimseye durduk yere sert ifadeler kullanmam ve böyle bir ifadeyi daha önce kimseyede kullanmadım. eğer ifademi sert bulduysan şikayet bölümüne iletebilirsin. ve eğer modlar seni haklı bulurlarsa bana ceza verirler.

verdiğim rahatsızlıktan ötürü diğer üyelerden özür dilerim

Yazını okuyunca hey Allahım ne insanlar var diyesim geldi.Senin hiçbirşey bilmediğini anladık zaten...Ne yani şimdi ben sana koskoca makale dökecem ve hakaret etmek istediğim içinde, koca yazıda 1 parantez içi cümle seçicem öylemi?Yaş kaç ???

Marksist teoride sosyalizm, kapitalizmin yerini alacak ve daha sonra sosyalist yapı kendiliğinden söneceğinden komünizme dönüşecek bir topluma işaret eder.Marksizm komünizmin teorik ve felsefi zemini, komünizm sosyalizmin ardılı olarak gelişecek toplumsal sistemdir.Nerenden uydurdun sadece ekonomik bir sistem olduğunu???

(http://tr.wikipedia.org/wiki/Sosyalizm)

Yukarıdaki tanımdam sosyalizmin sadece ekonomik bir sistem olduğu mu ortaya çıkar…

Neden sosyalizm sadece ekonomik bir sistemdide evrim teorisini sahiplenir?

Neden her sosyalist doğayı diyalektikle yorumlamaya kalkışır?

Neden sosyalizmde özel mülkiyet hakkı yoktur?

Neden soyalizm sadece ekonomik bir sistemdide parlementer demokraside temsil şansı bulamaz?

Neden ekonomik bir anlayış,devrim ihtiyacı içinde bulunur?

Neden ekonomik bir anlayış kapitalizm gibi çok yönlü bir felsefeyi kendine düşman edinir?

Neden sosyalizm devlet gibi bir yapıyı,bir ileriki aşamasında(komunizimde) yok sayar?

Neden sosyalizm toplumsal refah için sadece ekonomik müdahalede bulunmaz?

Neden sosyalizm bir cumhuriyette,monarşide,teokraside ekonomi politikası haline gelemez???

Yukarıda saydıklarım sadece ekonomik boyutlu mudur?Sosyalizme sadece ekonomik bir sistem diyebilmek için zırcahil olmak gerekliliğini göz önüne aldığımda,senin içinden çikamayacağın tartışmaların içine girmeye çabalamanı anladım,maalesef verdiğim cevapların boşa gittiğinide kavramış oldum…

Kapitalizmin din yaymak gibi bir amacı niye olsun…Kapitalizmin sosyal,felsefi,ekonomik ve ideolojik bir sürü boyutu vardır?tıpkı sosyalizm gibi???

Devrim ilan edildiğinde yıkılan kilise sayısına,cami sayısına bak anlarsın sosyalizmi…Evrimi kendine baz alan bir sistem nasıl olurda dinsiz olmaz sen ne diyorsun ya…Herşeyi geçelim git bak bakalım diyalektik ne demek???

srcndrk

Lütfen yorumlarınıza ve kullandığınız kelimelere dikkat ediniz sizi bu konuda uyarmak istiyorum.

Uyarıyı haksız ve yersiz buluyorum...

Cevaplarım karşısında çaresiz kalmış birinin bir parantez içi cümleyle kendisine hakaret etmeye çalıştığım argümanını ironik bularak,kendisini kurtarma çabası içinde kulandığı köpek ve at betimlemesinide yeterince provakatif buluyorum...

Koskoca başbakanın, Türkiye'yi temsil eden bir adamın kıytırık bir uçakla oraya buraya gitmesi MANTIKSIZ değil mi ?

El arabasıyla mı gitsin ? Charter uçakla mı gitsin ? Kargo uçağıyla mı gitsin ?

1) gitmesi şart mıdır?

2) daha önceki 50 küsur hkümet uçakla mı gezmiş

3) uçakla gidiyorda ne yapıyor
yanağını okşatıp geliyor

bunun için uçak gereklimidir
yoksa fantazimidir bunlar

4)uçak devlete mi alınmıştır?
Emine hanımamı alınmıştır

5) Padişahım çok yaşa demeyin
parasının yarısı benden

yarısı sizden çıkyor.................

ucak siparlişi verileli 2 yıl olmus. teslim tarihi de krize rastlamıs akp düşmanlarının eline yaglı ballı koz geçmiş. acımayın acımayın vurun abalıya heheh

Geri