Başbakan'ın 10 parmağında 13 meslek

ramo46

New member
Reaction score
0
Başbakan en son "Ekonomik kriz psikolojiktir"
teşhisini koyması "psikolog" ya da "psikiyatrist"
olmasından çok, kendisini daha önce "ülkenin doktoru"
ilan etmesine bağlandı.

Ancak “doktorluk” kendisinin başbakanlık dışındaki tek ikinci mesleği değil.
Bilinen, bilinmeyen ve kendisinin açıklamalarıyla üstlendiği daha pek çok mesleği var.
Şöyle sıralayabiliriz:

İMAM: İmam Hatip lisesi mezunu olduğu için zaten bu ehliyete sahip. Ayrıca “Ben İstanbul’un imamıyım” demişti.

FUTBOLCU: İETTSPOR’da kadrolu top koşturduğu (santrafor) futbolcu,

YEREL YÖNETİCİ: İstanbul Belediye Başkanlığı yaptığı için,

MUHASEBECİ: Bir fabrikada muhasebe müdürlüğü yaptığı için,

DİSTRİBÜTÖR: Şirket kurup (Başbakanlığı sırasında da) Ülker'in bayiliğini yaptığı için,

İŞÇİ: “Ben işçiyim, işçilikten gelme birisiyim” şeklindeki sözleri itibarıyla,

SAVCI : “Evet savcıyım” (Ergenekon bağlamında) ifadesi nedeniyle,

SUCUKÇU: “Ben Kars'tan Erzurum'a karkas et (gövde eti) getirip, sucuk yapmış adamım.
Sen kime anlatıyorsun?” beyanı dolayısıyla,

ÇEVRECİ: Ben çevrecinin daniskasıyım. Asıl çevreci benim.

KAPTAN: Sıkça kendisini kaptana benzettiği için,

ÇOBAN: Çeşitli konuşmalarında muhalefet lideri Deniz Baykal'a,
"Sen hayatında hiç koyun güttün mü?
Koyun gütmeden memleketi nasıl idare edeceksin?"
sorusunu yöneltmesinden "koyun gütmeyi" bildiği sonucu çıkartıldığı için,

TÜCCAR: “Ben ticaret adamıyım, iyi pazarlık yaparım” demeci nedeniyle

Doktorluk da eklendiğinde tam tamına 13 meslek ediyor. Başbakanlığı kattığınızda 14...
“Medya terbiyeciliği” ise henüz sınıflandırmaya girmiş değil.

http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=HaberDetay&ArticleID=1033568

Pazarlamacı ; Vatan topraklarını sattığı için.

ihanet projesindeki eşbaşkanlığını unutmayalım

En iyi mesleği satıcılıktır üstüne tanımam göz açıp kapayıncaya kadar satar herşeyi

halk dilinde böyle satıcılara p.....k dendiğini bilmeyen yoktur herhalde :eek:ha

ooops, kardeş biraz yavaşla istersen. İstediğiniz şekilde tartışın lakin p...k ifadesine geçtiğin anda farkında mısın yoksa bir anlık galeyandan mı kullandın ama bana kadar uzandı lafın. Sonuçta eğer ortada bir silsile varsa, beğensem de beğenmesem de bu adam benim başbakanım. O talihsiz ifadeye göre ben de sermaye mi olmuş oluyorum?

ooops, kardeş biraz yavaşla istersen. İstediğiniz şekilde tartışın lakin p...k ifadesine geçtiğin anda farkında mısın yoksa bir anlık galeyandan mı kullandın ama bana kadar uzandı lafın. Sonuçta eğer ortada bir silsile varsa, beğensem de beğenmesem de bu adam benim başbakanım. O talihsiz ifadeye göre ben de sermaye mi olmuş oluyorum?

Kardeş olayda karıştırdığın bir nokta var!

Seni bu yorum yapan arkadaş değil RTE sermaye yapıyor! Farkında değilsin akp döneminde satılanlara han vurup harman savrulanlara bak!

-Kasasında 290 milyon ytl olan kurumumuz 310 milyon ytlye satıldı halbuki yıllık kârı 450 milyon liraydı
-Eti bank bü ülkenin en önemli kurumu çünkübedel kanla ödenip alınan bu topraklardaki yeraltı kaynakları dünyanın en önemli kaynakları TORYUM BORYUM NEPTÜNYUM bunların hepsini ETİBANK A.Ş kontrol ediyordu ve sadece 45 milyon ytl'ye satıldı!!

Atalarının kanı para karşılığında yabancılara satılıyor hiç mi içiniz sılamıyor??

Artık görün gerçek düşman kimmiş kim değilmiş!

Bu gerçekleri sadece pastaya ortak olanlar inkar eder. Ama normal halkın içinden birilerini olacağını hç sanmıyorum ya bürokrasi duvarının ardında gerçek halktan uzakta birileridir yada yabancı emperyalistlerdir! Artık herkes görmeliki vatandaş kardeş iktidar kalleştir!

Bakın, benim adıma karar vermekten vazgeçin. Ben sermaye sıfatını kendi üstüme almıyorum. Kabullenebiliyorsanız o sizin sorununuz. Bu adam göz göre göre ülkeyi satıyorsa da bunun adına bir sürü şey derler. Diktatör olur, zalim olur, hain olur, kalleş olur, olur oğlu olur, ama p...k olmaz. O laf dünya üzerinde sadece bir anlama gelir. O mana da bana çok ağır gelir. Eğer ki, bir gün gelir de ülkede satacak yer kalmadığında sıra bize gelirse, müsade buyurun yapılması gerekene ben karar vereyim. Yanlış bir terim kullanıldı, hata yapıldı diye güzelce hatırlattım, şikayet başlığı bile açmadım, pardon denileceği yerde "sen zaten doğuştan sermayesin, niye gocundun ki" diye geri dönüldü. Böyle bir şey var mı ya? Beklediğim sadece bir pardondu. Çok mu zordu?

En iyi mesleği satıcılıktır üstüne tanımam göz açıp kapayıncaya kadar satar herşeyi

halk dilinde böyle satıcılara p.....k dendiğini bilmeyen yoktur herhalde :eek:ha

İşte en yakışanda bu kelime ...venk :clap haaa bide attan düşmüştü onuda unutmayalım
saman çuvalı gibi yapışmıştı yere
ne gülmüştüm
yaw manigatör acaba o at ne oldu dersin kesip sucuk yapmışlardır bence

arkadaşlar bence kullandığınız dil cok çirkin.Bir insanı sevmememiz ona hakaret etme hakkını verir mi bize.Eleştirinin dozajı kacmış

arkadaşlar bence kullandığınız dil cok çirkin.Bir insanı sevmememiz ona hakaret etme hakkını verir mi bize.Eleştirinin dozajı kacmış

Hopppp bir saniyeeee bir insanı sevip sevmediğimizi nerden anlıyorsun ilahi güçlerinmi var?

şahsen tayyipi çok seviyorum ama seviyorum diye eleştirmeyecek değilim hatalarını görmeyecek değilim.

sevgimi kazanmış bir insan hata yaparsa yerden yere vururum

şimdi müsade ette sevenlerin arasına girme karambole gelirsin.

:durdurun :durdurun :durdurun "Ekonomik kriz psikolojiktir"

Geri