Başbakan'ın çocukluk arkadaşına 'Aptal' dedi

icemen

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
basbakan-in-cocukluk-arkadasina-aptal-dedi.jpg

Kanal 7 Ekranlarında dün akşam yayınlanan İskele Sancak isimli programda gergin dakikalar yaşandı.

Dün akşam İskele Sancak isimli programın konuklarından Akşam gazetesi Yazarı Hüsnü Mahalli ve yayına telefonla bağlanan Başbakan'ın Kasımpaşa'dan çocukluk arkadaşı Yahudi asıllı Rafael Sadi arasında tartışma çıktı.

İsrail-Türkiye gerginliğinin konuşulduğu İskele Sancak'ta zaman, zaman hakaret boyutuna varan sözlerin kullanıldı.

Hüsnü Mahalli'nin, "Sayın Sadi diyorki; 'hem İsrail vatandaşıyım, hem Türk vatandaşıyım' iyide ozaman sen niye Türkiye toprağını bırakıp gittin. İsrail'e yerleştin orda Filistin toprağını işgal ediyorsun" sözleri üzerine başlayan tartışmada şu diyaloglar yaşandı:

R.S. : Siz bana hesap soramazsını niye İsrail'e gittin diye.

H.M. : Niye gidiyorsunuz? Orası başka bir ülkenin, başka bir halkın toprağı.

R.S. : Siz de Suriye vatandaşısınız ben size hesap soruyor muyum?

H.M. : Tamam bunda bir sorun yok ama ben burda gelip Türkleri öldürüp toprağına el koymuyorum. Ama siz orda Filistinlileri öldürüp toprağına el koyuyorsunuz.

R.S. : Ben istediğim yerde yaşarım sana sormam.

H.M. : Yaşayabilirsiniz, öldüremezsiniz

R.S. : Ben kimseyi öldürmüyorum.

H.M. : Öldürmüşsünüzdür, araştırsak çıkar orda. İsrail ordusunda görev yaptınız mı, yapmadınız mı?

R.S. : Hayır, yapmadım.

Tartışmalar devam ederken Rafual Sadi'nin "Ayrıca iddia edildi gibi Filistin toprağı diye bir şey yok. Filistin Devleti hiç bir zaman var olmadı tarih boyunca" diye konuşması programdaki gerilimi iyice yükseltti.

Sadi'nin sözlerine "4 milyon Filistinli işgal atlında yaşıyor Uluslararası Hukuk Kuralları'na göre Batı Şeria kimin, sizin mi? " sorusunu yönelten Hüsnü Mahalli, karşılık olarak "Evet Batı Şeria bizim" yanıtını alınca kendine hakim olamadı ve "Böyle Aptal bişey olamaz" diye konuştu.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• basbakan-in-cocukluk-arkadasina-aptal-dedi.jpg
    basbakan-in-cocukluk-arkadasina-aptal-dedi.jpg
    23.6 KB · Görüntüleme: 18,590
iyi demiş, basbakanın cocukluk arkadasları aptal olamaz mıymıs? :)

bazı insanlar oksijeni boşa harcıyo işte.

Basbakanın cocuklul arkadası kavramı nedir ya ? :S Adamın statusu bu mudur yani ?

Bu yahudilerin tarih boyunca Türk milleti olarak bize ne zararı olmuştur?
Bilen var mı ?
Yazabilir mi net olaylar vakalar olarak?

bunu yahudi olduğun için mi , yoksa cahil olduğun için mi soruyorsun ?
hangi sebep olursa olsun niyetin iyi değil ve konu paylaşılan haber , yahudilerin bize veya dünyaya yaptıkları değil
sonunun gelecekleri zamanı büyük bir aşkla şevkle beklemekteyiz

habere gelince;
başbakanın mezardaki akrabalarına sövüyorlar,yahudi bir arkadaşına aptal denmiş çok mu ?
ki denmişse de iyi yapılmış , çünkü 2 kardeş bile birbirinin aynı değilken 2 arkadaşın birinin aptal olması sorun değil ki :goz:

Böyle aptal bir haber olamaz !!!
Başbakanı çocukluk arkadaşıymış ...
Elinizden gelse bütün hadiseleri başbakanın kıçına bağlıcaksınız bee..

bunu yahudi olduğun için mi , yoksa cahil olduğun için mi soruyorsun ?
hangi sebep olursa olsun niyetin iyi değil ve konu paylaşılan haber , yahudilerin bize veya dünyaya yaptıkları değil

habere gelince;
başbakanın mezardaki akrabalarına sövüyorlar,yahudi bir arkadaşına aptal denmiş çok mu ?
ki denmişse de iyi yapılmış , çünkü 2 kardeş bile birbirinin aynı değilken 2 arkadaşın birinin aptal olması sorun değil ki :goz:

Ne cahilim ne aptalım ne de yahudiyim
Türk milletine bu yahudiler zarar vermiş mi söyle öğrenelim yoksa şov yapma
Paylaşılan haber ayrı ama yapılan yorumlar yahudi düşmanlığı üzerine kurulu
Sen söyle yahudiler tarih boyunca Türklere ne kötülük yapmış öğrenelim bir Türk olarak bu kadar karşı çıktığına göre

Bir yahudiye aptal denmiş çok mu ? Cümleniz ilginç
Size aynı şey dense idi ne yapardınız? Başka bir dine mensup bir insanın söz konusu tepkiyi size göstermesi sizin mantığınızca mümkün. Herşey nereden baktıgın ile ilgili..

yahudilerin bize veya dünyaya yaptıkları değil

cümleniz ayrı bir olgu size ne yaptı yahudiler dünyaya ne yaptı aptal dediğinz adamlar o kadar aptal olmamalı ki bu kadar iş yapabiliyorlar petrol zengini araplar onların 10 da biri kadar lobi yapıyor mu ki?

Şov yapma olguları olayları ortaya koy bilen varsa söylesin demiştim ilk mesajda bilmediğin belli ?
Yinede soruyorum Türkiye Cumhuriyetine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes gibi Türk sayıldıgınıza göre bu adamlar size ve sizin bağlı oldugunuz Türk milletine ve de kurdugunuz hangi devlete ne tür bir kötülük fenalık yaptılar?

Sen söyle yahudiler tarih boyunca Türklere ne kötülük yapmış öğrenelim bir Türk olarak bu kadar karşı çıktığına göre

Size aynı şey dense idi ne yapardınız? Başka bir dine mensup bir insanın söz konusu tepkiyi size göstermesi sizin mantığınızca mümkün. Herşey nereden baktıgın ile ilgili..

cümleniz ayrı bir olgu size ne yaptı yahudiler dünyaya ne yaptı aptal dediğinz adamlar o kadar aptal olmamalı ki bu kadar iş yapabiliyorlar petrol zengini araplar onların 10 da biri kadar lobi yapıyor mu ki?

Şov yapma olguları olayları ortaya koy bilen varsa söylesin demiştim ilk mesajda bilmediğin belli ?
Yinede soruyorum Türkiye Cumhuriyetine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes gibi Türk sayıldıgınıza göre bu adamlar size ve sizin bağlı oldugunuz Türk milletine ve de kurdugunuz hangi devlete ne tür bir kötülük fenalık yaptılar?

sapanla saldırana roket attılar bunu Türk'e değil müslümana yaptılar. 3 kuruşluk beyinleriyle Türk'ü aşağılamaya çalıştılar her türlü oyunun altından onlar çıktı. bunların hiç biri bile olmasa filistine saldırmaları yeter. bunu sormak için mağradan yeni çıkmış olmak gerekir.

lucian sana gereken cevabı vermiş ama ilk mesjımda dediğim çıktı
cahilmişsin
eğer yazdıklarımı çözememişsen başka bi seçenek ,yapacak bişey de yok , boşuna muhatap almamak lazım seni .
gavurun ekmedğini yiyen onun kılıcını sallar diyecem o da değil
cahil cesareti sadece .

---------------------------------

yazdıklarının nereye gideceğini bilemyen yok
hem darwinci , hem marksist
yani sapkın düşüncelerin boş yere tutkunu olan biri

sana 'he' deyip geçiyorum
boş yere forumu kirletmenin alemi yok ...

Anlayamadım.

-Başbakanın çocukluk arkadaşına hakaret edildiği için, Hakaret edene işkence mi yapalım,
-Başbakanın çocukluk arkadaşıymış, gidip çocukluk arkadaşının kıçını mı öpelim,
-Başbakana; ne biçim çocukluk arkadaşın var deyip istifaya mı zorlatalım.

bana biri anlatsın. bu ne biçim başlık.

sapanla saldırana roket attılar bunu Türk'e değil müslümana yaptılar. 3 kuruşluk beyinleriyle Türk'ü aşağılamaya çalıştılar her türlü oyunun altından onlar çıktı. bunların hiç biri bile olmasa filistine saldırmaları yeter. bunu sormak için mağradan yeni çıkmış olmak gerekir.

Kardeşim sapanla degil beyinle saldırsalardı sapan mı kaldı allah aşkına
Türk e değil müslümana yaptırlar diyorsun
Güzel
Sen söyle bakalım senin müslüman kardeş dediğin araplar Türk e ne yaptı Türk te müslümandı
iNgiliz ajanının evini müze yapıp Arap milliyetçiliğinin mimarı diye sergilemiyorlar mı ?

Hatırlat dersen ağlarsın ecdadını görünce vicdanın sızlar
Yemen Türküsü bir milletin ağıdıdır sana o ağıdı Tarihte tek müslüman deyip haltını yediğin araplar yazdırdı.
Unutma unutturma bunu

Filistine saldırdılar bu yeter diyorsun

Senin ecdadın Filistinde bugün sapan atılan yerde müslümanları korumak isterken birüs sebebe de savaşırken ürdün kralının büyük dedesi mekke şerifi ömer osmanlıdan 60.000 osmanlı altını alıp kudüsü savunmak için sonra ingilizler ile birlik olup sadece 3. birüssebe savaşında 13.000 osmanlı askerini sırtından vurup öldürmediler mi ?

Gidin bunları bana bana cahil diyen aklı olmayanlara anlatın .

Akılla arası olmayan tarihten haberi olmayan ve de içimden çok gelmesine rağmen bir belediye başkanının sözlerini zatı aklı evvellere söylemek isterken söyleyememekten edebime dem vurup şovdan uzak durup mantıklı cevap vermek isteyişimden
Okuyanlara sabır diliyorum.

bize zararı olsa ne olmasa ne gönderilen her peygamberi ya yalanladılar yada öldürmüye kalkdılar bizim başbakanda ondan dolayı yahudileri arkadaş seçiyo demekki onunda bi kasdi var hadisler bile var onlarla dost olmayın diye iyi müslüman demekki bunlar hehehehe

lucian sana gereken cevabı vermiş ama ilk mesjımda dediğim çıktı
cahilmişsin
eğer yazdıklarımı çözememişsen başka bi seçenek ,yapacak bişey de yok , boşuna muhatap almamak lazım seni .
gavurun ekmedğini yiyen onun kılıcını sallar diyecem o da değil
cahil cesareti sadece .

Başkasının 3 kuruş etmeyecek açıklmasını kendine siper etme azıcık tarih ve felsefe bilen için senin cevap dediğin şey ilkoukul çocuklarının açıklması

Sen bir daha oku benim yazdıklarımı sen cevap ver

bırak milleti

Seni itham etmiyorum

Sen beni cahillikle itham ediyorsun ama ben seni etmiyorum .

Darwine bu noktada inanıyorum çünkü kullanılan organ gelişir.

Darwin i bırak bugün kü bütün beyin cerrrahları ve psikologlar söylüyor

Seni kullanmadığın bir organın gelişimi zayıf diye suçlayamam bu haksızlık olur...

Güzel
Sen söyle bakalım senin müslüman kardeş dediğin araplar Türk e ne yaptı Türk te müslümandı
iNgiliz ajanının evini müze yapıp Arap milliyetçiliğinin mimarı diye sergilemiyorlar mı ?

Yemen Türküsü bir milletin ağıdıdır sana o ağıdı Tarihte tek müslüman deyip haltını yediğin araplar yazdırdı.
Unutma unutturma bunu

Senin ecdadın Filistinde bugün sapan atılan yerde müslümanları korumak isterken birüs sebebe de savaşırken ürdün kralının büyük dedesi mekke şerifi ömer osmanlıdan 60.000 osmanlı altını alıp kudüsü savunmak için sonra ingilizler ile birlik olup sadece 3. birüssebe savaşında 13.000 osmanlı askerini sırtından vurup öldürmediler mi ?

Akılla arası olmayan tarihten haberi olmayan ve de içimden çok gelmesine rağmen bir belediye başkanının sözlerini zatı aklı evvellere söylemek isterken söyleyememekten edebime dem vurup şovdan uzak durup mantıklı cevap vermek isteyişimden

Karamanoğulları da osmanlının çok başını ağrıttı senin mantığına göre tüm konya karamanı aç bırakmalıyız
Ayrıca bizi satan arap halkı değil arap bedevi şeyhidir şu an altın klozete sıçan...
Onların filistin kan ağlarken ne kadar vurdumduymaz oldukları açık
ama biz öyle değiliz biz düşenin elinden tutarız
Bosnada arnavutlukta filistinde her yasta bizde yas tutarız biz buyuz

tabirde yadırgancak bişey yok ki....sağolsun bu başbakan bizi alıştırdı....başbakanın damadı, başbakanın dünürü, başbakanın yeğeni(koruma)......ve bunlara tanınan kıyaklar....

eee....başbakanın çocukluk arkadaşı da gayet normal canım.....hanedanın çocukluk arkadaşı oluyor....

Güzel

Unutma unutturma bunu

kim burda tarihi konuştu anlamak güç hani kendine çok akıllı etiketi vurmuşsunda etiketi yanlış yere vurmuşsun. sen İsrail'in yaptığını sordun bende yaptığı vahşeti gösterdim. beyinle savaşsalarmış demek. gelen giden bütün yardımı kes. savaşta kullanılması yasak olan silah kullan kadın çocuk bebek demeden öldür. ondan sonra gel burda bana israili savun. senin kış uykun biraz uzun olmuş. aç bi geçmişe bak. internet var artık herşey elinin altında. emin ol çokda iyi tarih bilgim vardır bilip bilmeden burda külhanbeyi gibi davranıp yorumların değerleri hakkında ileri geri konuşamazsın. hele israili burada hiç savunamazsın. pkk'dan hiç aşağı kalır yanı olmayan sadece ülke niteliği taşıyan bi toplum.

ayrıca kardeşlerimi ileri görüşlü at gözlüğü takmayan insanlardan seçerim hitaplarınada dikkat et kardeşin falan dilim senin. Ayrıca Allah yazarken 'A' büyük olur özel isim yaratıcı falan ya. gerçi sen kesin biliyosundurda ben söliyim dedim

Dipnot duseyimde :
Sonradan yahudi olmak imkansiz kadar zordur kabul edilemezsiniz. Bu hristiyanlik gibi birsey degildir.
Bunun yaninda Adolf Amca'ya saygilarimi sunuyorum
"Birgun bu yahudilerin kokunu kazimadigim icin bana lanet edeceksiniz.."

koltuk krizinde Rafael Sadi bi kanala canlıı yayıınla baglanııp ancak bi hainin diyeceğği laflarıı demişşti...O yayıınıı neden yayıınlamııyolar hala şşaşşııyorum Sanıırsam Rafael Sadi o laflarıı sözlediğğine baya bi pişşman ve bana görede can güvenliğği tehlikede...Türk medyasıı yahudinin elinde...o laflar sadece o gün söylendi ve kanal reklama girdi...o günden bu yana tek bi kanal dda görmedim...izleyen ler vadıır inşş

Geri