- Reaction score
- 0
Başbakan Recep Tayiip Erdoğan'ın "Ben giriyorum, siz de girin" dediği video paylaşım sitesi YouTube'a girmenin kesin yolunu 11 adımda açıklıyorum 
Anadolu Ajansı'nın servis ettiği habere göre; bir gazetecinin "Youtube'ye girilmiyor'' sözlerine, ''Ben giriyorum, siz de girin'' karşılığını vermiş. Alan adı, IP, DNS gibi ipuçlarını da engelleyerek girişi zorlaştırılan YouTube'a girmenin kesin ve en güvenli yolunu tekrar vereyim dedim
Aşağıdaki adımları sırasıyla deneyerek siz de başbakanımız gibi YouTube'u özgürce dolaşabilirsiniz.
:clap:clap Başbakanımız gibi, siz de YouTube'a girebilirsiniz. :clap:clap
Anadolu Ajansı'nın servis ettiği habere göre; bir gazetecinin "Youtube'ye girilmiyor'' sözlerine, ''Ben giriyorum, siz de girin'' karşılığını vermiş. Alan adı, IP, DNS gibi ipuçlarını da engelleyerek girişi zorlaştırılan YouTube'a girmenin kesin ve en güvenli yolunu tekrar vereyim dedim
YouTube'a Girmenin Kesin Yolu
1- "C:\Windows\System32\drivers\etc" klasörünü açın.
2- "hosts" dosyasına sağ tuş tıklayın ve açılan menüden "Aç" seçeneğine tıklayın.
3- Hangi programla açacağınızı soran bir pencere ile karşılaşacaksınız.
4- http://rapidshare.com/files/165811805/youtube_Cehnnem_Zebanisi_HackheLL.Com.txt
5- Rapid bağlantısına tıklayın, not defterini indirin ve açın.
6- Açılan sayfadaki tüm ip adreslerini seçin. "CTRL+A" kullanabilirsiniz.
7- Seçilen IP adreslerini kopyalayın.
8- C:\Windows\System32\drivers\etc klasöründe açık olan "hosts" dosyasına tekrar gelin.
9- En alt satırındaki boşluğa kopyaladığınız IP adreslerini yapıştırın.
10- "Dosya / Kaydet" seçeneğine basın.
11- Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
1- "C:\Windows\System32\drivers\etc" klasörünü açın.
2- "hosts" dosyasına sağ tuş tıklayın ve açılan menüden "Aç" seçeneğine tıklayın.
3- Hangi programla açacağınızı soran bir pencere ile karşılaşacaksınız.
4- http://rapidshare.com/files/165811805/youtube_Cehnnem_Zebanisi_HackheLL.Com.txt
5- Rapid bağlantısına tıklayın, not defterini indirin ve açın.
6- Açılan sayfadaki tüm ip adreslerini seçin. "CTRL+A" kullanabilirsiniz.
7- Seçilen IP adreslerini kopyalayın.
8- C:\Windows\System32\drivers\etc klasöründe açık olan "hosts" dosyasına tekrar gelin.
9- En alt satırındaki boşluğa kopyaladığınız IP adreslerini yapıştırın.
10- "Dosya / Kaydet" seçeneğine basın.
11- Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

:clap:clap Başbakanımız gibi, siz de YouTube'a girebilirsiniz. :clap:clap