Başbakan’ı kızdıran Nişantaşılı Kızlar Çetesi!

MG_eVİL

New member
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
Kemerlerinizi takın, değişim, dönüşüm başlıyor.. Başbakan bizi dertlendiriyor dedi ya gerisi gelir..

Dertlendiren Nişantaşı’nın kızları.. Maçka’nın sakinleri.. Harbiye parkının müdavimleri..

*

Başbakan kararlı..

Sınırsız..

Kontrolsüz..

Ahlaki erozyon..

Sona erecek, ermeli!..

*

Şimdi bana nedir bu diye sormayın..

Cumartesi günü Başbakan’ın yolu Harbiye’ye düşmüş, aracı Dolmabahçe’den, Harbiye’ye çıkarken camdan bakmış, bazı gençleri görmüş çok üzülmüş..

Gördüğü şu; “Sınırsız kontrolsüz bir ahlaki erozyonun yapılanması.”

Başbakan yapılanma dediğine göre çetevari bir durum da var..

O zaman bu yapılanmaya..

Sınırsız Kontrolsüz Ahlaki Erozyon Yapılanması- Çetesi diyebiliriz..

Kısaca Nişantaşılı Kızlar Çetesi...

Daha kısaca.. SKAEY-C..

(Tireden sonra C havalı duruyor. Eskilerin ‘parti cephe’si gibi..)

Sınırsız kontrolsüz ahlaki erozyon yapılanması tanımını açıklacak sosyolog çıkar mı bilmem..Tanıdığım hocaların tamamı bocalar..

Tek çare Başbakan’ın danışmanı Yalçın Akdoğan’a başvurmak.. Yasin Doğan takma ismiyle yazdığı köşede belki bu konuya da açıklık getirir..

Başbakan öyle demek istemedi, böyle demek istedi diye..

Başbakan’ın azınlıkları kovduk sözünden sonra yaptığı gibi.. Hani aydınlar tarihimizle yüzleşiyoruz diye sevinirken Doğan, ne alakası var, Başbakan onu demek istemedi demişti de..

*

Nişantaşılı kızlar, Nişantaşı’na çıkan kızlar..

Dikkat!..

Başbakan size çok kızgın..

Bence, Harbiye Kongre Vadisi bitene kadar ayak altında pek dolaşmayın!

Başbakan sık sık gelip gidecek de..

BAŞBAKAN EL ELE DOLAŞAN GENÇLERE KIZMIŞ OLAMAZ!

Dün “Başbakan’ın ‘ahlak erozyonu’ dediği gençlerin el ele dolaşması mı” diye sordum..

Tabii yanıt alamadık..

Başbakan arabanın camından nasıl bir manzara gördü ki dertlendi..

Saat 19.05..

Dolmabahçe ile Harbiye arasında.. Güneş tepede, cayır cayır yakarken..

Sonra düşündüm.. Olamaz.. Başbakan’ın kızdığı, ahlak erozyonu dediği gençlerin el ele dolaşması olamaz..

Kesinlikle..

Niye mi?

Çünkü AKP’nin seçim vaadi..

Atma diyeceksiniz..

Valla atmıyorum.. AKP İzmir Büyükşehir adayı Taha Aksoy, Başbakan’ın konuştuğu mitingde kürsüye çıkıp; “beni seçerseniz parklarda el ele dolaşmanıza karışmayacağım, söz veriyorum” demedi mi?

Dedi..

İzmir’de gençlerin el ele dolaşmasını destekleyen AKP, İstanbul’da niye karşı çıksın ki..

Hem AKP’ye ne ki..

Başbakan’ın görev alanı değil ki..

Gerçi Erzurum’da, Kayseri’de, Sivas’ta karşı çıkılıyor ama!.. Hadi ona yerel yöneticilerin işgüzarlığı diyelim..

O zaman..

Başbakan Dolmabahçe’den Harbiye’ye çıkarken yolda ne gördü ki bu kadar sinirlendi..

Ahlak erozyonundan söz etti..

Hem de sınırsız!

ÇEYREK NİŞANTAŞILIYIM.. BENDEN BU KADAR..

Mahallenin kızlarını uyarmam biraz da bundan.. Benim Nişantaşı ile ilişkim annemden kaynaklanıyor.. Yok, annem Bursalı.. Dedem Teşvikiye Karakolu Komiseri olunca Hüsrev Gerede’ye taşınmışlar.. Annemin çocukluğu, gençliği orada
geçmiş..

*

Liseyi dört yıl Maçka Teknik’te okudum.. Nişantaşı genci sayılırım.. Kahvehaneler, kahveye, kahveler ‘cafe’ye dönüşmeden önce, Maçka Maden Fakültesi her gün ölü, yaralı verirken ve daha 12 Eylül’ün ayak sesleri bile yokken biz o caddede volta atardık..

Yanımız Maçka Kız Lisesi..

Dilimizde slogan:

Maçka meslek

Kızlara destek..

O günün müdürleri bizim bu tavrımıza ‘sınırsız kontrolsüz bir ahlaki erozyon’ diye bakmadı..

Ne mi yaptılar?

İki müdür anlaştı.. Kız lisesi 12’de öğle yemeğine çıktı biz 12’45’te..

Yine de insaflıydılar..

15 dakika az süre değil..

*

Uzun yıllar sonra, 2000’de Sabah Gazetesi Nişantaşı’na taşınınca yine geldik eski mahalleye.. Yıllar sonra gençlik yıllarımın sokaklarıyla buluştum..

Nişantaşı bugünkü gibi patlamamıştı ama o yıllar zıplamıştı diyebilirim..

Sınırsız ahlaki bir erozyon yoktu..

*

Benim Nişantaşı’yla ilgim bu kadar.. Yıllardır yolum çok fazla düşmedi..

Diyeceğim şu.. O bölgeyi yaftalama çabası varsa.. Önce orada oturan yazarlar düşünsün..

Benden bu kadar..

..::MEHMET TEZKAN::..

ben adanalıyım nısantası bılmem

ama artık devır degısıyor dıye bir tabir var

bu tabırı kım nereye ısterse oraya cekebılıyor tabıkı degısecek ıyı veya kotu sekılde degıstıgını

kısıler hayata bakıs acılarına gore degerlendırıyor degısenlere sorma tenezzulunde bıle bulunmuyorlar

nişantaşı ülkenin sayılı lüx semtlerinden biri.. lüx yerde AKP hükmü geçemediğinden..sadece nişantaşı değil AKP kaybettiği her yerde böyle bu bir istisna insanlara bu gözle bakıyor napacaksın cehalet de geç :goz:

Türbansız çarfaşsızlar ya ona kızmıştır !

Geri