Baş arısı hangi ilaçla gecer 1 dakikada

cnrsvc

New member
Reaction score
0
Baş arısı hangi ilaçla gecer 1 dakikada

kendi anlatımımdır bu baş arısını gecirmenin yolunu bulan kişide benim denenmiştir baş arısını hemen gecirir unutmayın başınıza oldukca çok sürün

eğer başın arırsa toz zencefil varya onu başının aran yerine sür hemen 1 dakikada gecirsin hemen geciriyo toz zencefili kafe fincaı gibi bir yere koy onun içine biraz su karıştır krem kıvamına getir suyla çok sürmeyi unutmayın başınıza

///// başına sür hemen gecsin sırt ayak baş kol arısı gibi arılar en az 1 haftada arısına balı en çok arısına balı olarak 3 haftada gecirri denemesini yaptık merak etme hadi sende istediğine dağıt söyle söylediklerimi önce başın ağırdında kendinde dene başın yanıcak haberin oslun başını yakıyo zencefil hemde çok yakıyo ama arısı geciyo temizlemek içinde ılık suyla sil başını temzile baş arın gectiği zaman bide zencefilin 1 seneyi veya çok eski olmaması gerekir etki yapması için zencefili carrefordan al sefaköydeki zencefil çok eski olmasın eski zencefilin etkisi azdır

not:baş arısını hemen gecirir yalnız kafa arısını gecirtemez cünkü saclar engelliyo

not:mümkün olduğunca çok sürmeye çalış baş arısına göre değişir

bide yan etkisi başının kızarmasıdır cilde hiç bi zararı yoktur

hemen başını sürdükten sonra suyla yıkadıktan sonra gecer birazcık kızarıklık olabilir

o kızarıklık yarım saatte gecer

cildin eski haline geri gelir

yemin ederim doru söylüyorum bende gecti yemin ederim

RESİM 1

zencefilin suyla karıştırılıp krem kıvamına getirilmiş halidir

51770704.jpg

RESİM 2
51494777.jpg

yakından görünüşü arkadaşlar içinde sadece su vardır bazılarınız kremle karıştırmış düşünmesin kremle karıştırırsa fazla etki yapmaz

RESİM 3

başıma sürülmüş halidir benim başım o gün çok ağırdığı için çok sürdüm başıma

zencefili 1 dakikada gecti
resim 3 ü masa üstüne kaydedin bazılarınız başıma sürdüğümün zencefill olmadığını zannedebilir

masa üstüne kaydedin yakınlaştırın bakın zencefili görüceksiniz

oldukca çok sürdüm başım çok arıyodu ondan

15239595.jpg

yemin ederim doru söylüyorum

şu zamada kadar 20 kişinin üzerinde denendi

ayak kol arısıda 5 kişinin üzerinde denendi gecti

Eğer gerçekse bence patent almalısın ama deneyecek misin diye sorarsan hayır. Arveles 25 Mg ' da en fazla 10 dakikaya ağrılara deva oluyor.

:))) geçmiş olsun arkadaş...

Fazla uğraşmaya gerek yok bir diş sarımsağı sakız gibi çiğneyip bir bardak suyla için hiç bir şeyiniz kalmaz aklınıza gelirsem banada bir dua edersiniz.

Baş ağrından çok çektim torba torba ilaç kullandım çok serum yedim kafamı duvarlara vuruyordum kiiiiii bir ara elime sarımsak geçti can havliyle sarımsağa sarıldım, bir dişi sakız gibi çiğneyip bir bardak su ile içtim sanki yeniden doğmuş gibi oldum herkese tavsiye ederim.

Allahın Mucisesi Sarımsağı bol bol tüketmenizi tavsiye ederim (çin malı olmasın onlar domates gibi bişi)

Kaç yıldır başım ağrıyor.Bazen bende kafamı duvara vurup parçalamak istiyorum o derece yani..
Hiç bir ilacn faydası olmadı şimdiye kadar..yada hiçbir bitkinin..Zencefılın bırcok şeye ıyı geldıgını bılıyorum baş ağrısını duymamıştım tabi. Doğru da olabilir belki sana denk gelmişte olabilir arkadasım..agrının gececegı de gelmış olabilir. Bazen psikolojık te olur bu çünkü..
Ecza Deposunda şef olan bir arkadasım vardı. Annesının süreklı başı ağrırmış ve ılac kulanırmıs ağrı kesıcı. Bır gece yıne tutmuş baş agrısı . Oğlundan ilaç ıstıyo bu da ne yapsın o saatte nerden bulsun ilacı. Tutmuş kadıncağıza vitamın ılacı vermıs bır tane ağrı kesıcı diye . Kadın içtikten 15 dakıka sonra bütün ağrım geçti ne kadar etkılı bir ilaçmış demıs :)

Neyse tabı yukardakı zencefıl ı yıne de denemek lazım ..Bakarsınız ıyı gelır , kımbılır...

Sarımsağın ıyı gelmesıne gelınce , sarımsak tansıyon düşürür. Daha doğrusu tansıyonu dengeler .Ve çoğu zaman baş tansıyon çıkınca da ağrır o yüzden sarımsak içince tansıyon düşer baş agrısı da gecer :wink:
Tavsıyem tansıyonunuzu ölçmeden ilaç almayın....

yaw yok saçmalık bunlar hurafe hurafe doktorunuza görünün bi önce....

Kaç yıldır başım ağrıyor.Bazen bende kafamı duvara vurup parçalamak istiyorum o derece yani..
Hiç bir ilacn faydası olmadı şimdiye kadar..yada hiçbir bitkinin..Zencefılın bırcok şeye ıyı geldıgını bılıyorum baş ağrısını duymamıştım tabi. Doğru da olabilir belki sana denk gelmişte olabilir arkadasım..agrının gececegı de gelmış olabilir. Bazen psikolojık te olur bu çünkü..
Ecza Deposunda şef olan bir arkadasım vardı. Annesının süreklı başı ağrırmış ve ılac kulanırmıs ağrı kesıcı. Bır gece yıne tutmuş baş agrısı . Oğlundan ilaç ıstıyo bu da ne yapsın o saatte nerden bulsun ilacı. Tutmuş kadıncağıza vitamın ılacı vermıs bır tane ağrı kesıcı diye . Kadın içtikten 15 dakıka sonra bütün ağrım geçti ne kadar etkılı bir ilaçmış demıs :)

Neyse tabı yukardakı zencefıl ı yıne de denemek lazım ..Bakarsınız ıyı gelır , kımbılır...

Sarımsağın ıyı gelmesıne gelınce , sarımsak tansıyon düşürür. Ve çoğu zaman baş tansıyon çıkınca da ağrır o yüzden sarımsak içince tansıyon düşer baş agrısı da gecer :wink:
Tavsıyem tansıyonunuzu ölçmeden ilaç almayın....

atakızı sende de benim gibi sinüzit olmasın ?

sinüzit var bende ve çok kötü baş ağrısı yapıyo.

onunda tek ilacı denizde dalmak ve acı biber yemek =)

acı yemek sinüzit in en kötü düşmanıdır =)

Elbette doktora görünmek lazım..Ama ne çareki bir doktor yetmıyor en az iki ayrı doktora görünün. Çünkü doktorların % 90 ı ezbercı...araştırma yok..Çoğu kafadan ılacı dayıyor bır an önce başından savıp başka hastalara bakmak için.
Hepsi değil ama çoğu böyle..
Yanlış teşhiş yüzünden birçok hasta gidiyor bunların büyük çoğunlugu da bilinmiyor..

O yüzden bir değil iki ayrı doktor şart. N ededıklerını düşünün karar veremezsenız bır doktara daha gıdın. Aynı fıkırde olanlar doğru söylüyordur deyıp şansınızı deneyın tedavi olun :)

atakızı sende de benim gibi sinüzit olmasın ?

sinüzit var bende ve çok kötü baş ağrısı yapıyo.

onunda tek ilacı denizde dalmak ve acı biber yemek =)

acı yemek sinüzit in en kötü düşmanıdır =)

Aslında sinüzit olup olmadığımı bilmiyorum ama bir ıhtımal öyle olabilirim diye saçımı ıslak bırakmıyorum sadece . Galıba sinüziti azdıran başlıca sebep o :rolleyes:
Şu acıyı denesem mi acaba ..
Teşekkür ederim bu bilgiler için..Henüz neden ağrıyor bılmıyorum ama öyleyse yararı olacaktır.Baska bırseydense sınuzıt olan arkadaslar bu yorumunu görup faydalanacak sonucta.Teşekkürler wolf

Aslında sinüzit olup olmadığımı bilmiyorum ama bir ıhtımal öyle olabilirim diye saçımı ıslak bırakmıyorum sadece . Galıba sinüziti azdıran başlıca sebep o :rolleyes:
Şu acıyı denesem mi acaba ..
Teşekkür ederim bu bilgiler için..Henüz neden ağrıyor bılmıyorum ama öyleyse yararı olacaktır.Baska bırseydense sınuzıt olan arkadaslar bu yorumunu görup faydalanacak sonucta.Teşekkürler wolf

saçı ıslak bırakmanın bir önemi gerçekten yok gibi çünkü bende saçımı hep kuruturum ama kuruttuğumda dahi sinüzit oluyo.özellikle kışın.sanki kafamın üstünde delik varda duş aldığımda ordan sinüslere su gidiyo gibi =) yani saçı kurutmak bi derece engelliyo.

eğer sinüzit var ise acı yemek kesin çözüm diyebilirim,sinüzit sürekli oluyo bende,o yüzden biliyorum.

acı yemek yararlıdır hemde çok,sadece dil yanar biraz =)

Deniycem o halde sonucta acı yemenin zararı olmaz .Sinuzıtsem geçer belkı..:rolleyes:
Teşekkür ederım. Geçmiş olsun sanada Wolf..umarım tamamen geçer. Gerçi ablamda da var sinuzıt ne yaptıysa gecmıyor ..kesın çözüm için birşey vardı ama adı aklıma gelmedı bır turlu.Gelırse yazarım.. Dozu ıyı ayarlamak gerekmıs fazlası Allah korusun öldurucu olabılıyormus o yüzden ablama yaptırtmadık.Onu ancak çok ıyı bılen birine danısıp yapmak lazım..Ama çokta gerekmıyorsa hayatımızı tehlıkeye atmanın anlamı yok elbet.

Deniycem o halde sonucta acı yemenin zararı olmaz .Sinuzıtsem geçer belkı..:rolleyes:
Teşekkür ederım. Geçmiş olsun sanada Wolf..umarım tamamen geçer. Gerçi ablamda da var sinuzıt ne yaptıysa gecmıyor ..kesın çözüm için birşey vardı ama adı aklıma gelmedı bır turlu.Gelırse yazarım.. Dozu ıyı ayarlamak gerekmıs fazlası Allah korusun öldurucu olabılıyormus o yüzden ablama yaptırtmadık.Onu ancak çok ıyı bılen birine danısıp yapmak lazım..Ama çokta gerekmıyorsa hayatımızı tehlıkeye atmanın anlamı yok elbet.

teşekkür ederim.

tamamen geçmesi ne yazıkki mümkün değil çünkü sinüs kanalları dar olduğu için sinüsler iltihaplıyor ve orda kalıyor.sonra baş ağrısı yapıyor.

evet onu bende biliyorum duymuştum.dediğin gibi dozu ii ayarlanmalı ve tehlikeli olduğunu da biliyorum.annem sölemişti bi ara.

ben doktara gitmiştim o da kaşlarının ortasından bastırdınmı ağrı var ise sinüzit vardır demişti.

valla dediğim gibi sinüzit olduğunda acı yiyorum ve geçiyor.geçmesinden kastım iğrenç gelebilir ama sinüzit akıyor acı yediğimde =)

umarım sana yardımı dokunur...

Baş ağrısının sebebine göre etkili olup olmayacakları değişir..
Ama Sebebi ne olursa olsun etkili olacak ilaçlar var.
Mesela Boş verin .
Netten Daterape drugs diye atattırın :)
O cins ilaçlar fişi çekip sizi bayılttığı için ağrıyı baygın yırtarsınız.

Geri