dreamsoflr
New member
- Reaction score
- 0
bir gece sağ tarafıma yatmış uyuyordum. bir anda uyandım. sırtüstü yatmak için döndüm.oda sokak lambasının ısığıyla biraz aydınlanıyordu. tam ayaklarımın ucunda dikilmiş sapsarı büyük gözleri ve sırıtan sarı dişleriyle kısa ince bir adam(artık adam deil de neyse bilemem) yatağa çıktı . korkudan kasılmıştım ayaklarım kollarım birbiryle birleşmişti. ayaklarımın yanlarına basarak yaklaşmaya başladı. iyice yaklaştı tam göğüs hizzamda kafasını eğerek suratını bana benim yüzüme yaklaştırdı. hiç ses çıkarmadım. korkuyordum ama çığlık falan atsam karşımda sarı dişleriyle sırıtan uzun yüzlü esmer cüce beni öldürecek,çarpacak ya da benzeri çok kötü birşey yapacaktı. her nasılsa bundan emindim.zaten evde tek başıma kaldığım için bana yardım edebilecek kimse de yoktu. o öylece yüzüme baktı ben de gözlerimi hiç kırpmadan onun gözlerine baktım. bana uzun gelen bir süre sonra yüzündeki sırıtma yok olmaya başladı , ağzı iyice kapandı dişleri görünmez oldu. arkasını döndü. yatağın üzerinde ayaklarını sürüye sürüye sanki aradığını bulamamış gibi yürümeye başladı. yataktan önce sağ sonra sol ayağını yere basarak indi. açık olan pencereye doğru gitti. ve pencerenin altındaki karanlık duvarın yanında sanki içinden geçer gibi kayboldu.