Başımız Sağolsun :(

Yazık oldu gencecik fidana. "Erhan abi" deyişi hala kulaklarımda.

mekanları cennet olsun.rabbim gittikleri yerde utandırmasın..

çok üzüldüm. sen heralde hiç aklımdan çıkmicaksın. yeri daha tespit edemedinizmi diye yakarışın. bacağım kırıldı deyişin. koltuktan bir kızak yapışın. biten şarjın. biten enerjin. sesindeki korku. sesindeki telaş. sadece 500 metre gidebilmen. o kadar çok unutmayacağım şey varki senle ilgili. allah mekanını cennet etsin. keşke uçabilseydim. keşke yanına gelebilseydim. keşke sana bir el uzatabilseyim. keşke seninle beraber üşüseydim. keşke o kızağını ittirebilseydim. taa evine . eşine annene çocuğunun yanına gidene kadar itebilseydim

Yazıcıoğlu uğurlanıyor

Yazıcıoğlu uğurlanıyor
Muhsin Yazıcıoğlu bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.

262509.jpg

TBMM'de törenin ardından öğle vakti Kocatepe Camisi'nde namaz kılınacak. Camide 4 minareden, 4 ayrı imam ezan okuyacak.

Yazıcıoğlu'nun Ankara Altındağ'daki Tacettin Dergâhı'na defnedilmesi bekleniyor. Dergâh, Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Marşı'nı yazdığı, Cumhuriyetin kuruluş yıllarında Nakşibendi tarikatının önemli yerlerinden biriydi. BBP Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, "Kendisi gibi millete mal olmuş Mehmet Akif'in dergâhına defni kararlaştırıldı'' dedi. AK Parti de kazanın araştırılması ve alınması gereken önlemlerin tespit edilmesi amacıyla Meclis araştırması açılması için önerge verdi. Başbakan'ın oğlu Burak Erdoğan'ın nikahında gelinin şahidi olan Yazıcıoğlu'nun cenaze töreni için bugün bazı yollar kapanacak. Öte yandan helikopter kazasında yaşamını yitiren BBP üyeleri Erhan Üstündağ, Yusuf Yancı ile Murat Çetinkaya Sivas'ta toprağa verildi.
kaynak

MekanIn Cennet oLSun ReiS.. RuhuN ŞaD OLSun.. :(

UnutuLmayacaKSIN..

Mekanın cennet topragın bol olsun .Hoscakal....

Mekanın Cennet OLsun Başkanım
Nur içinde yat...Davan Davamızdır

Ben Milletim uğruna adamışım kendimi
Bir doğrunun imanı, bin eğriyi düzeltir.
Zulüm azrail olsa hep Hakkı tutacağım
Mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir.

kahraman_bekleyen.gif

MUHSİN BAŞKANIMIZDAN GENÇLİĞE MESAJ

Yiğidim, aslanım, ha gayret eyle

Gaflet üstümüzde kalmasın böyle

İmanla yatıp-kalk, ihlâsla söyle

Kutlu mesaj verilmeyi bekliyor

Ölü dünya dirilmeyi bekliyor.

Maveradan aşk iksiri sağ gayrı

Ellerinde şekillensin çağ gayrı

Rahmet olup yüreklere yağ gayrı

Çekirdekler yarılmayı bekliyor

Her yerde insanlar izana hasret

Şehirler, semalar ezana hasret

Kâinat ilâhî düzene hasret

Saf kozalar örülmeyi bekliyor

Nedendir bu uyku, bu zillet neden? !

Hüzün yumağıdır mezarda deden

Mağripten maşrığa tek ruh, tek beden

Yay misali gerilmeyi bekliyor

Sendedir mayası, özü İslâm’ın

Sendedir kulağı, gözü İslâm’ın

Gülsün, yeter artık, yüzü İslâm’ın

Kelepçeler kırılmayı bekliyor

Tevhit aşkı gönülleri yaksın hey!

Zulüm ölsün, hak ayağa kalksın hey!

Gürül gürül, nurdan çaylar aksın hey!

Kirli sular durulmayı bekliyor

Bizi bekler esir olmuş ülkeler

Bizi bekler yetim kalmış ülkeler

“İmdat! ” diye haber salmış ülkeler

Boş mabetler girilmeyi bekliyor

Yanar Bosna-Hersek, Karabağ, Keşmir

Sonra Kıbrıs, Lübnan sayamam bir bir

Aklıma Abhazya, Urumçi gelir

Türk birliği kurulmayı bekliyor

Kolayı var be yiğidim, kolayı

Kaynağında bastırmalı olayı

Hazırlayın kürek, kazma, malayı

İslâm harcı karılmayı bekliyor

Nizam-ı Âlem’e içten talip ol

Kızılelma neredeyse ara bul

Bağlamasın seni şöhret, para, pul

Hesaplar var, sorulmayı bekliyor

yaw harbi kulaktan doğma bilgilere ne çabuk kanıyoruz yav..adamların üstlerine 1 metre kar yağmış.nasıl anında bulsunlar.bu yerini bulabilirdi diyenler 44 saat boyunca nerdeydiler..

neyse..muhsin yazıcıoğlu çok efendi çok dürüst birisiydi.mekanı cennet olsun

Hayatta kalmak için çok mücadele etmiş.Takdir yazılmışsa kadere, hiçbir teknolojik imkan fayda etmiyor.İsyan edesi geliyor insanın bu çağda biriinin bağıra bağıra ölümüne.O kadar imkan varken ilahi hüküm; tecellisini yerine getirmekte zorluk tanımıyor.

Allah Rahmet EyLesin

çok üzüldüm. sen heralde hiç aklımdan çıkmicaksın. yeri daha tespit edemedinizmi diye yakarışın. bacağım kırıldı deyişin. koltuktan bir kızak yapışın. biten şarjın. biten enerjin. sesindeki korku. sesindeki telaş. sadece 500 metre gidebilmen. o kadar çok unutmayacağım şey varki senle ilgili. allah mekanını cennet etsin. keşke uçabilseydim. keşke yanına gelebilseydim. keşke sana bir el uzatabilseyim. keşke seninle beraber üşüseydim. keşke o kızağını ittirebilseydim. taa evine . eşine annene çocuğunun yanına gidene kadar itebilseydim

:vur :vur :vur

bu kadar aciziz abiciğim senin ülkende helikopter düşüyor san kaç saat sonra buluyorsun olmaz abicim olmazz...

:D

Kurtarma konusunda bu kadar aciz kalanlara nefretle bakıyorum...
göz göre göre bir evladımızı kaybettik...
Allah gani gani rahmet eylesin

diğerleri acıyı soğuğu o kadar hissetmedi hatta olay anında öldüler. (Allah mekanlarını cennet etsin.) ama gazeteci tüm olayı anı anına yaşadı, soğuğu, çaresizliği, acıyı her zerresinde hissetti ve donarak öbür dünyaya intikal etti. Allah bu yaşadıklarının karşılığını ebedi mekanında karşısına mükafat olarak verir inşallah. ecel geldikten sonra kimse karşı koyamaz ama bu şekilde göz göre göre ölmesini kabullenmek daha bir zor oluyor.

Allah mekanını cennet etsin.

adam helikopter koltuğunu kızak yapmış ölenlerden ceketleri alıp kat kat giymiş 500 m yamaçtan kaymış orada bi kovuğa saklanmış ama ne yazıkki casus uçaklarla teröristleri gözleyenler uydulardan kimin nerde olduğunu görenler cep telefonundan bi adamı aynı saat içinde bulduranlar bu adamı bulduramamışlar gerçekten çok üzücü ve çok kuşkulandırıcı bi olay...
ALLAH AİLESİ SABIR RAHMETLİLERİN MEKANINI CENNET EYLESİN...

diğerleri acıyı soğuğu o kadar hissetmedi hatta olay anında öldüler. (Allah mekanlarını cennet etsin.) ama gazeteci tüm olayı anı anına yaşadı, soğuğu, çaresizliği, acıyı her zerresinde hissetti ve donarak öbür dünyaya intikal etti. Allah bu yaşadıklarının karşılığını ebedi mekanında karşısına mükafat olarak verir inşallah. ecel geldikten sonra kimse karşı koyamaz ama bu şekilde göz göre göre ölmesini kabullenmek daha bir zor oluyor.

Allah mekanını cennet etsin.

aminnnnnnnnnnnn
ablacım işin psikoloijk yanı bi yana digerleri carpamanın etkisiyle travmatik sonuçlarla ölmüşler ismail güneşle ilgili tek teskinlik verici şey uyuyarak ölmesi of cok kötü düşünmek bile insanı bu kadar üzüyorken onların o anı yaşadıklarını bilmek insanı kahrediyor : ( Allah mekanlarını cennet etsin ailesine sabır versin gercekten sesi hala kulaklarımda benim de...

!!! Donmamak İçin 4 ceketi Üst üste Giymiş

Donmamak için 4 ceketi üst üste giymiş

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun da içinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri İsmail Güneş’in cenazesi kara yolu ile memleketi Sivas’a gönderildi.

İsmail Güneş’in dün öğle saatlerinde Jandarma Özel Harekat arama kurtarma timleri tarafından bulunduğu yerden alınarak otopsi yapılmak üzere Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenazesi Adana Adli Tıp Kurulu heyeti tarafından dün gerçekleştirilen otopsinin ardından bu sabah ambulansla memleketi Sivas’a gönderildi.

İsmail Güneş’in cenazesini almaya, Almanya’da yaşayan ağabeyi Mustafa Güneş ile eniştesi Mehmet Kızgın geldi. Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, Garnizon Komutanı Albay Sezai Akgün ve Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek hastaneye gelerek İsmail Güneş’in cenazesini uğurladı.

Vali Tanılır, çok olağanüstü bir 5 gün geçirdiklerini belirterek, "çok elim bir kaza oldu. Hepimiz büyük bir üzüntü yaşadık. Olağanüstü bir çalışma yapıldı. Bütün kurumlar ellerinden gelen gayreti gösterdi. Başta Yazıcıoğlu olmak üzere hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

AİLE HELİKOPTER İSTEMEDİ
Ailesi İsmail Güneş'in cenazesinin helikopterle getirilmesi teklifini reddetti. Ailenin isteği üzerine cenaze ambulansla memleketine gönderildi.

Bu arada,helikopterin düşmesinin 5 gün sonra cesedi bulunan İHA Muhabiri İsmail Güneş’in soğuktan korunmak için 4 ceketi üst üste giydiği bilgisine ulaşıldı.

Sadece sol ayak bileğinin kırık olduğu tespit edilen Güneş’in kesin ölüm sebebinin bilirkişi heyetinin çalışmaları sonucu hazırlanacak raporda belirtileceği kaydedildi.

KAYNAK

Geri