Başımız Sağolsun

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
az önce haber aldım.Beklediğim olay az önce gerçekleşmiş.Buraya yazmamın sebebi abimin burda bir çok dostu olması ve burada uzun süre kalmış olması.Tabir-i caiz nickiyle rahman.mashadov az önce hayatını kaybetmiş bulunuyor kardeşler.Ben yeğeniyim bundan 1-2 hafta önce diyarbakırda kurşunlanmış ve bi kaç gün sonra komaya girmişti kardeşi olan Muhammed Şamili ogün olay yerinde teslim ettik yaradana.Oda hatab nickiyle burda kısa süre kalmış.Rahman abimiz yurt dışında bazı yerlerde istanbulda birlik kurdukları kişilerle İslamiyeti tanıtmak ve yaymak amaçlı toplantılar ve seminerler düzenliyordu.Ankaradan döndüğü gece havalimanı kapısında arabanın içinde kurşunlandılar.
Böyle olacağını biliyordum bekliyordum çok bile dayandı vücudundan namussuzların 4 kurşunu çıkmış.Müjdeler olsun kardeşler rahman kardeşiniz rabbine döndü.Ümmedi Muhammed bir can daha verdi.
Selamunaleyküm

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=177080

Bugün HH'e yazdığım 3. "aLLah rahmet eyLesin".. :S
Senin,HH'in ve tüm yakınLarının başı saoLsun..

Allah rahmet eylesin....Çok yürekli ve sevdiğim biriydi..Üzülmemek zor...

Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin...Başımız saolsun...

Allah rahmet eylesin..mekani cennet olsun..
bugun aldigim 2. ölüm haberi :S

Rahman'la bir kaç kez konuşmamız olmuştu.Başınız saolsun.ALLAH rahmet eylesin..Mekanı cennet olsun.

Sağolun arkadaşlar Allah razı olsun inşAllah.Kardeşler sizinde başınız sağolsun.

rahmet dualarınızı esirgemeyin

benimde 3. :S
Allah rahmet eylesin

klavyeden biseler yazıorum ama ne diyeceğimi bilmiyorum nasıl oluyor böyle birşey ya rahmanla cok muhabbetimiz vardı cok severdim kendisini keza o beni beynimden vurulmusa döndüm Allah rahmet eylesin kardesime mekanı cennet olsun :(

Resmini kimseye göstermezdi benim ricam üzerine tek seferde resmini yollamıstı cok mahsun bir yüzü vardı kelimeler düğümlenior ....

allah rahmet eylesin. geride kalanlara sabır versin.

Daha geçen haftalarda konuştuk, Allah rahmet eylesin, çok kötü oldum şu anda ya :'(

rahman ı cok severdim ben ya... biliyorum yurtdısına fılan cıktıgını istanbulda konferanslar verdıgını....

baŞımız sağolsun mekanı cennet...

ya yapanlar kim niye ? bi ara gecen yaz onun odasına girip cecen bayragını birileri almıstı ordada yaralama bi husumet sürüyordu bana anlatmıstı .. böle bişeyle mı alakalı ??

cok sevdiğim bi kardeşimdi ya... tuslara basamıyorum...

iSpiK' Alıntı:
rahman ı cok severdim ben ya... biliyorum yurtdısına fılan cıktıgını istanbulda konferanslar verdıgını....

baŞımız sağolsun mekanı cennet...

ya yapanlar kim niye ? bi ara gecen yaz onun odasına girip cecen bayragını birileri almıstı ordada yaralama bi husumet sürüyordu bana anlatmıstı .. böle bişeyle mı alakalı ??

cok sevdiğim bi kardeşimdi ya... tuslara basamıyorum...

o ayrı kardeş o ayrı o olay kapandı bayrağını korumak için adamları etkisiz hale getirmek zorunda kalmıştı kimse neden kimin yaptığını bilmiyor o zamandan bu yana polis arıyorda arıyor bişey çıkmadı hala ortaya örgütler yaptırdı deniliyor bilmiyorum.biliyormusunuz hiç içim acımıyor ondan öğrendiğim bişey vardı hep bana derdiki mehmet döneceğin yeri unutma ona göre yaşa orda sana büyük süprizler verilecek.gitmeden önce sabaha kadar oturup sohbet etmiştik sanki hissetmişti biraz dertli gibiydi.demek bu yüzdenmiş.O bayrağını alacam akşam odasından tabutunun üstüne örtecem.Bayrak hala kanlı.

en soN konustugumuzda herzamanki gibi helalleşmiştik onunla...

sizin yaşamı istediğiniz kadar bende ölümü istiyorum demişti... ki msn de de hala o yazıyo...

bu arada rahman ı bende gördüm gercekten cok masum bi yüzü vardı :m

rahmanla baya görüşmemiz olmuştu gerk msnden olsun gerek forumdan... gerçekten çok şaşırdım herzaman şehitlik makamını överdi şehit oldu allah rahmet eylesin

yemin ederimki bu haberi açmamla beraber winamp onun gödnerdiği çeçence şarkıyı çaldı yemin ederim

Allah rahmet eylesin. yakınlarına da başsağlığı dilerim...

yeni tanıdığım ve gerçekten çok sevdiğim bir abimdi hackhelle döndürmek için biraz dil döktüm ve benim işlerim çok yoğun artık hackhell sizlere emanet demişti bu anı hiç unutamam...

“Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz, onlar ölü değil,
diridirler, fakat siz (o yüksek hayatın) farkında değilsiniz.” (Bakara,
154)

o inşallah rabbine kavuşmuştur ve inşallah çok mutludur
allah tüm mücahitlere bu mutluluğu nasip etsin.....

Geri