Başörtülü Birinci Kürsüden İndirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aramızda o kadar gerizekalı insanlar varki türban takmayanları göt baş açık zannediyorlar,hemen ya mini etekle gelseydi şarap kadehiyle sevgilinin kucagında vs 12 yaş felsefesi gibi ben seni döverim ,benim bilmemnem daha iyi pskolojisine girmişsiniz ,bir an önce mantıga dönün lütfen..diyecek hiçbirşey yok ayrıca ilköğretimde,üniversitede türban (BAŞORTUSU DEĞİL)!!! yasaktır..

birde sonradan şu veya bu gazete insanLarı TKS´ ya kışkırtıyor diyorLar
müsLüman bir üLkede gencecik bir kıza

ordunun dinle bir alakası yoktur , tamamen laik düzen üzerine kuruludur,teknikleri laik ve çağdaştır..

O yaştaki bir kız eLinde şarap bardağıyLa
sevgiLisinin kucağına otursa sizin için şirin biri oLurdu demi?

ne alakası var? ilk satıra dön

ne oLursa oLsun o baş örtüsünden vaz geçmeyecek..!!
Ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek..

iyi de g.tünü başını açıp gelene de tepkii göstermek lazım .biz senin g.tüne meraklı mıyız istesek her yerde var onlardan :):):) hackhell de de var

Oraya bile bile öyle geldi, madem çok namuslu, peruğunu takıp gelseydi?? Birinci olmasına bi sözüm yok, ama başına gelecekleri bile bile oraya çıkması bilerek ve isteyerek yapılmış bişey gibi.. Komutanın ve kaymakamın da ağzına sağlık, en iyisini yapmışlar. Bu ülkede askerin dışındaki her kamu kuruluşu şerefsiz oldu, mutlaka iyi insanlar da vardır tabi bunların arasında, ama genelleme yapılırken çok olan kesin gözönünde bulundurulur.. Başımızdakiler şerefsizden başka bişey değiller, isteseler de olamazlar..

aramızda o kadar gerizekalı insanlar varki türban takmayanları göt baş açık zannediyorlar,hemen ya mini etekle gelseydi şarap kadehiyle sevgilinin kucagında vs 12 yaş felsefesi gibi ben seni döverim ,benim bilmemnem daha iyi pskolojisine girmişsiniz ,bir an önce mantıga dönün lütfen..diyecek hiçbirşey yok ayrıca ilköğretimde,üniversitede türban (BAŞORTUSU DEĞİL)!!! yasaktır..

Ben Allahın hiç bir emrinde
öğrenim hayatı bitene kadar türban takmayabiLirsiniz
diye birşey görmedim..
Türban hanımLara farz kıLınmıştır...
Bunun haricinde ki her emir ve yasak
Allah ve dini görmezden geLmektir
AllahsızLıktır dinsizLiktir şerefsizLiktir ŞİRK´tir..

konu kapalı tartışmaya mahal yok ; )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri