Başçavuş'tan Belediye Başkanına fırça

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Başçavuş'tan Belediye Başkanına fırça

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde Atatürk posteri tartışması yaşandı.

bayrak2.jpg

Sarıkaya İlçesi Terminal alanında her yıl düzenlenen tören bu yıl poster tartışmasına neden oldu. Tören alanına asılan 100 metrekarelik Türk bayrağı yanında Atatürk posterinin asılmadığını gören Sarıkaya Askerlik Şube Başkanı Jandarma Başçavuş İsmail Demirhan, duruma tepki göstererek Belediye Başkanı Ali Osman Erbir'e poster asılmasını söyledi.

Olaya müdahale eden Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, bayrağın yanına Atatürk posteri asılması talimatını verdi. Tam sorun çözüldü derken dev Türk bayrağı yanına küçücük Atatürk posteri asılması yeni bir tartışma daha başlattı. Duruma kızan İlçe Jandarma Komutanı tören bitiminde hemen tören alanından ayrıldı.

CİHAN​

DevLetin We İktidaR aLtındaki SiyasaL KadRoLa$manın Eğitim-öĞRetim aLanına NasıL Etki Ettiğini GöRüyoRuz...eLleRine SağLık !NNueNd0

umarım bu olayda kasıt yoktur,
kasıt varsa suçlular cezalarını çekmeleri lazım,
ATATÜRK'ün posteri neden asılmadı sorulmalıdır,
saygılarımla

kasıt warmı diye düşünmemek elde değil.

sizin aklınız alıyomu böyle bi olayı.Nasıl olurda unutulur ???

Nasıl bir densizlik bu anlayamıyorum.:mad:Başçavuşun akılettiği şeyi belediye başkanı akıl edemiyorsa yada "bilerek yapmıyorsa" bu işte bi iş var demektir.

Geri