B.Korkmaz: 'Oyna' Lincoln: 'Yok, Hoca Boşver'

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Hamburg maçında başlayan gerginlik tırmanarak devam ediyor. Karşılıklı açıklamalar G.Saray'ı iyice karıştırıyor.

136039.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Brezilyalı yıldızı Eskişehirspor karşısında maça almak istedi ama beklemediği bir cevapla karşılaştı. Korkmaz Lincoln'ün oynamasını istediğinde, 'sakatım' cevabı aldığını ifade ederken, 18'de yer alan Brezilyalıya doktorlar yeşil ışık yakmıştı.

Almanya'daki Hamburg maçında oyundan alınırken yaptığı tavırlarla başlayan olaylarda tansiyon her geçen gün tırmanmaya devam ediyor. İlk olarak para cezası alan ardından yedek kalan ama diğer Hamburg maçında sahada olan Lincoln, Eskişehir maçında doktorların "oynar" demesine rağmen "sakatım" diyerek maça çıkmayınca Korkmaz'ın konuyla ilgili olarak, "Lincoln bugün gelip bana sakatlığı olduğunu söyledi. Ben de kadroyu yapmıştım ve o yüzden kadroda kaldı. Doktorlar sakatlığının ciddi olmadığını söyledi. Dizinde bir sakatlığı varmış ama doktorların söylediği, maça ve antrenmana çıkmasında bir sakınca yokmuş" açıklamalarını yapması Brezilyzalı'nın merkezini oluşturduğu problemlerin tavan yapmasına sebep oldu.

Bu arada gelen haberlere göre, Cassio Lincoln'ün Galatasaray ile yaptığı sözleşmeye göre bir başka takıma transfer olması durumunda Galatasaray'dan aldığı yıllık ücreten fazlasını alması gerekiyor aksi durumda sarı-kırmızılı takım Brezilyalı futbolcuyu elinden çıkartamıyor ya da aradaki farkı karşılaması gerekiyor. Ayrıca, bugüne kadar Brezilyalı yıldızın en büyük destekçilerinden olan Galatasaray AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in de son günlerde yaşan tersliklerin ardından yetklerinden arındırıldığı iddia ediliyor. Sezgin ile ilgili iki gündür gelen iddiaların ardından Galatasaray'dan henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Haberturk

Not : Dün Akşam KanaLtürk'te TeLegoL'ü İzLiyorum, Sinan Engin'in Bir Yorumu Vardı Gerçekten Bravo Dedim, Sinan Engin'in Yaptığı AçıkLama "Bu Hareketi Bana Yapacak, Soyunma Odasında O Adamı Tekme, Tokat Döverim, Geçen Sene Nobre Bize Bu Hareketi Yaptı, Yedekti Oyuna Girmeyecem FiLam Dedi, Hemen Kovduk, Orada Kovduk, Sonra Pafa FiLam YoLLadık, Özür DiLedi AkıLLandı Geri GeLdi, Ben Birgün GaLatasarayLı FutboLcuLar Bu LincoLn'ü Soyunma Odasında Pata Küte DövecekLer Demiştim Ve Bence Zamanı Da Yakındır" ŞekLinde Konuştu Ki Bende Aynı DüşünceLerdeyim, Tabiri Caizse Sezon Sonuna Kadar Madem YoLLamıyorsun Bu Adamı Döve Döve Yha Oynatın Yha Da YoLLayın Pafa...

Bülent Hoca eses maçında çık oyna diyor adam sakatım oynayamam diyoo bu resmen Dalga geçmektir.

Lincoln gerçekten bardağı taşırdı.
Yönetimin artık laf değil icraat yapması gerekiyor. Tek bi şık bırakıyor artık, ya ağzını burnunu dağıtıp takımdan kovcaksın yada kovcaksın başka çaresi yok artık bu işin...

Geri