B.Gezer : "ErteLesem Kadıköy YıkıLırdı"

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin hakemi Bünyamin Gezer, kendisine yapılan eleştirilere cevap verdi.

59364_news.jpg

Maç öncesinde çıkan olaylardan dolayı karşılaşmayı tatil etmediği için eleştirilen Bünyamin Gezer, Hürriyet gazetesine açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma öncesinde yardımcı hakemin yaralanmasıyla ilgili olarak Bünyamin Gezer, "Yardımcı hakemim için Acıbadem Hastanesi’nden doktorlar geldi. Travma geçirmediğini, çabuk tedavi edebileceklerini ifade ettiler. Ben de defalarca sordum. Her defasında iyi olduğunu söyledi.Tansiyonunu ölçtürdüm. Karşılaşmalar için bize verilen bir talimat var. “Adil, eşit ve güvenlikli bir otam yoksa maçı iptal edin” derler. Burada herhangi bir oyuncu sakatlanmadı. Deplasman takımının güvenliğini etkileyecek bir ortam yoktu. Ve yardımcı hakem hastenelik olmamıştı." diye konuştu.

Gezer, olayın kendilerine yapılmış bir olay olmadığını kendileri için olumsuz bir şart oluşmadığınu söylerken "Bize küfür edilse, bize yönelik bir eylem olsa tamam. Ama yardımcı hakemim müsabakaya çıkamasa, beyaz bandaj ya da fileyle sahaya çıksa tatil ederdim. Kaldı ki bilinci son derece açık bir şekilde devam etti." şeklinde konuştu.

Bünyamin Gezer soyunma odasında düşündükleri hakkında ise "Şimdi soruyorum. Bunu kendi kendime de sordum çünkü. 50 bin kiyi o stada gelmiş. Maçı tatil etsem binlerce insan protesto yürüyüşü yapacak, camlar çerceveler indirilecek." dedi.

Soyunma odasında kimlerle temas kurduğu sorulduğunda ise Bünyamin Gezer, "O anda tek düşüncem yardımcı hakemle ilgili bilgi almaya çalışmaktı. Karşılaşmayı oynatayım mı, oynatmayayım mı? Bu kararı ben verdim. Elbette birtakım girişimler olmuştur. Gözlemci, temsilci... Ama benim önceliğim yardımcı hakemin durumuydu. Şimdi okuyorum, yorumları dinliyorum, insanlar “Federasyondan talimat aldı, maçı oynattı” diyorlar. Biz yardımcı hakemim ve ekibimle karar verdik. Sadece cisimle yaralanan yardımcı hakemime değil, diğer arkadaşlarıma da sordum. “Etkilendiniz mi?” diye." şeklinde yanıt verdi.

Futbolculardan maçın tatil edilmesi yönünde bir şey duymadığını belirten Gezer, Sabri'nin 'Hocam hiçbir şey yok problem etmeyin' dediğini söyledi.

logo_hp.png

Yine geçen sezon ki maç gibi rezalet bi maç oldu. oynanan futbolun yerine çıkan olayların konuşulduğu... asıl "el clasico" bu.
Daha maç başlamdan kavga çıktı hakemin kafası yarıldı maçın gidişatı da böylece belli olmuş oldu. keita' nın uçan yumruğu da tuzu biberi. Mümkünse artık fb-gs derbisi oynanmasının hep böyle olacaksa

:thumbdown: :thumbdown:

taviz vermeme konusunda en güvendiğim hakemdi ama şu haLde maçı başLattığına göre bu konuda hiçbir Türk hakemine güveneceğimi sanmıyorum..
iki sene önce ALi Sami Yen'de eziLip hakemLiği giden BüLent DemirLek'ten sonra bakaLım bu hakemimizin akıbeti ne oLacak..

öle yada böle maç oynandı ...üstüne daha birşey sölenemez..

Biz denizli maçında top bile oynayamadık.

Bi maç tribünden atılan maddeler yüzünden 20dk durabiliyo ve hala oynanılıyosa bu maçında tatil olmasını gerektirecek hiç bir şey yok.

Neyse cezası verilir zaten.2 tane pet şişeye maç tatil edersek işimiz var.

konu pet şişe yada rakip futboLcunun yere yığıLması değiL,konu maçı düzenLeyen kurumun (TFF) başının kanatıLması (kasıtLı yada kasıtsız)

konu pet şişe yada rakip futboLcunun yere yığıLması değiL,konu maçı düzenLeyen kurumun (TFF) başının kanatıLması (kasıtLı yada kasıtsız)

Dai her maçta oluyo sadece bu maçta deilki.

Ama öyle yaparlarsada her maçta tatil etmeleri gerekir.

Birde şöyle düşün.Bu maç dünyanın 1 numaralı maçı bütün dünyanın nerdeyse gözü kulağı bu maçta.Sahaya atılan bi madden maç tatil edilse dışarda yankılarını düşün.Sadece kadıköyde değil.Aynı şeyler samiyende de olsa ve tatil olsa bu her iki takımında zararına olur.Uygulansa daha güzel olur aslında önüne geçilir olayların ama karşında 60.000 kişilik bi seyirci var.Kolay birşey değil onu yapmak.

Zaten Bu Mantık Yüzünden BuraLardayız... ELin OğLu Kapatmayı BiLiyor, Bunun Avrupa'da TonLarca Örneği Var, Gereken Neyse Onu Yapacaksın, Yapamıyorsan Sen Gidersin [B.Gezer] Başkası GeLir...

Kardeşim biz demiyoruz maçı tatil et.Sahaya yabancı cisim geldiyse 4 hakem gelin santraya,anonsunuzu yaptırın,maç devam etsin.Tekerrür ederse maçı tatil edersin olur.Kurallar neyi gerektiriyosa o prosedürü yapsın.Adam açık açık söledi korktuğunu ama ceremesini biz çektik yazık...

Abartmayın hakem oynayabiLecek durumdaysa.Nie maçı erteLesin!
Hakem ine sormuş adam oynayabiLirim demiş. . .
Ee hakem oynayabiLecek durumda ise maç oynatıLır.Maçtan sonrada kuLüp
gereken cezayı fazLasıyLa aLır. . .

Maç erteLemek çok basit bir şey mi!
Bu maç için yutdışında türkiye'nin dört bir tarafından insan geLiyor!

Bu adamLara maçı erteLedim nsL diceksin!

Herkes kendine Yakışanı Yapar Fenerbahçe yi Bu Centilmen Tavrından dolayı Tebrik Ediyorum ve ayrıca ADALETLİ ve KİMSEDEN KORKMAYAN Federasyonu da Tebrik ediyorum :cursing::thumbup::thumbup::clap:clap

Geri