B.Ş Belediyespor 1-1 Beşiktaş (Tek Başlık)

bune ya adi hakem gölümüzü vermedi berabere kaldık nası bi hakem bu yine puanlarımızı yiyo adi hakemler

2 golümüzü yedi hakem haksızlık bu

Nobrenin attığı golde kaleciye direk müdahale var hastaneye kaldırıldı zaten nobrenin dizi kalecinin direk kafasına geldi.

Delgado'nun attığı golde de iyi izlemediniz heralde? nobre'nin adama direk faulu var..
Bi gol verilmediği anda hakemleri suçlamayın hemen.

Hakemin verdiği kararlar kesinlikle doğruydu. Ayrıca ulan bu İbrahim Akın bizdede böyle oynasaydıda Delgadonun pas atabileceği Holoskodan başka bir adam olsaydı ilerde

Hakemin verdiği kararlar kesinlikle doğruydu. Ayrıca ulan bu İbrahim Akın bizdede böyle oynasaydıda Delgadonun pas atabileceği Holoskodan başka bir adam olsaydı ilerde

ikinci iptal edilen gol ile ilgili kesinlikle bu kadar sakin yorum yapamıyorum.
defalarca kez izleme şansım oldu pozisyonu ve nobre'nin müdahalesi tamamıyle topa yönelik renkdaşım...

Nobrenin attığı golde kaleciye direk müdahale var hastaneye kaldırıldı zaten nobrenin dizi kalecinin direk kafasına geldi.

Delgado'nun attığı golde de iyi izlemediniz heralde? nobre'nin adama direk faulu var..
Bi gol verilmediği anda hakemleri suçlamayın hemen.

2. golde direk topa yönelik pozisyonu seyredip yeniden yorum yap eğer yok o faul dersen sen futbolu bilmiyosun derim

иιgнт gσиєя;3552874' Alıntı:
2. golde direk topa yönelik pozisyonu seyredip yeniden yorum yap eğer yok o faul dersen sen futbolu bilmiyosun derim

Ben öyle gördüm öyle diyorum
Futbolu bilip bilmemem seni ilgilendirmez.Başka yerlere çekme,fikir söyledik burda.

geçmiş olsun bjk li arkadaslara

evet arkadaşlar fikirlerini kimseyi rencide etmeden belirtmişler saygı duyuyorum . ama aynı pozisyonlar diğer takımları başına gelse yer yerinden oynardı. herneyse sağlık olsun beşiktaşıma hafta içinde başarılar.

Böle Fedarasyonunda Hakemlerınde Bu Oyuna Alet Olan İnsana Benzer Şerefsizlerinde Allah Belasını Versin.Yada Biz Vericez.Allahın Tepesine 3 Tane Hakem Bozuntusu Adamın Yaptıgı Pislikleri İzlemeye Gitmiyoruz.Artık Ezdirmeyelım Şu Takımı :mad:

Ben bu filmi daha önce defalarca izledim. gene beşiktaşımın şampiyon olmaması için ellerinden geleni yapıyolar. yeter artık futbol saha içinde oynansın. Ertuğrul hoca da çıkmış: "hakem bana kusura bakma dedi" diyo. sen naptın arkanı dönüp gittin mi? çakamadın mı ağzının ortasına ikitane. gerçi niye çakasın ki o da "emir kulu" di mi? (ulan nasıl sinirliyim yaa)

Geri