:::)))))) Bırakmak mı? İçmek mi?

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
000muratti1dfved5.jpg

02il7.jpg

14574721ir1us9.jpg

4m2fcba.jpg

4u0979h.jpg

4yor4nd.jpg

4z4kx1h.jpg

678a7ep.jpg

6cgtyf5.jpg

GetAttachment-1.jpg

aaa3hwpe5vb2.jpg

cigarettes2jd9.jpg

cigarettes3zp5.jpg

cigarettes4jx0.jpg

cigarettes5ph6.jpg

cigarettes7im8.jpg

cigarettes9ys6.jpg

cigarettesjz2.jpg

kuva18fv.jpg

kuva29ic.jpg

kuva39sj.jpg

saaaael0.jpg

sigarappyu1.jpg

:clap

ŞAKA Bİ TARAFA TÜM İÇENLERİN BIRAKMASI TEMENNİSİYLE.....

Konuyu açman iyi oldu bu konu hakkında birkaç şey söyleyecem

Sigara içen içmeyen herkes görmüştür Sigara paketlerinin üzerinde yazılan yazıları;

BU olay şuna benzer biraz düşünün adamlar diyorki sigara öldürür kanser yapar vs sonuç yine öldürür mesajların ana unsuru İnsan ölümüne çıkıyor! yani..düşünün ki bu zehiri satan bu işi aslında basitleştiriyor o zaman bomba yapanlarda dükkan açsın ve üzerine bomba sakat bırakır öldürür gibi yazılar yazsınlar bu neden mümkün değil sizce mantık aynı mantık değil mi??

içenlerin biran önce bırakması dileğiyle...

eline sağlık harika olmuşş..ben şuan bırakıyorum...gerçekten baaakkk. ahaa söndürdüm...:) yenisini yakana kadar...:) gerçekten bıraksak artık yaa..cinselliğide öldürüyomuş bakk...ah dişim ah kuşum demeden..dimi ama..

efkar bastı şimdi
yakkk bitane daha...

Herkez zararlarından bahsediyo sigaranın biraz da yararlarını söyleyen yok:D
Mesela ağzı oyalıyo geçiçi zevk veriyor. =P

Konuyu açman iyi oldu bu konu hakkında birkaç şey söyleyecem

Sigara içen içmeyen herkes görmüştür Sigara paketlerinin üzerinde yazılan yazıları;

BU olay şuna benzer biraz düşünün adamlar diyorki sigara öldürür kanser yapar vs sonuç yine öldürür mesajların ana unsuru İnsan ölümüne çıkıyor! yani..düşünün ki bu zehiri satan bu işi aslında basitleştiriyor o zaman bomba yapanlarda dükkan açsın ve üzerine bomba sakat bırakır öldürür gibi yazılar yazsınlar bu neden mümkün değil sizce mantık aynı mantık değil mi??
aha da katılıyorum neden yapmazlar çünkü bi kere sigara girmiş topluma uluslararası olmuş bizde tütün ülkesiyiz ondandır ama gerçekten içmeyin yaaa

bıraktımmm gittiii...

Geri