Bİr sorunum var Yardim

The cakan's' Alıntı:
Yav yok klasor secenekleri yok bilgisayrdaa uçmus nereye gittiysee

Yafff senin halinde içler acısı bee. sen böle malum içerikli dosyalarından ayrı kalmışken bizlerin gözüne uyku girmez oldu. sabahları edemez oldum :p

Bak şimdi birader bu işi bi halledelim millet uzayda uyduları dönderirken bu çözümsüz kalmamalı demi:)
1-işletim sistemin?

2-Bu gizleyipte bulamadığın filimleri bi klasör içindeyken gizlediysen yani klasörü gizlediysen+klasörün tam adı ve tam konumunu hatırlıyosan yapman gereken en basit şey:
mesela filimleri C'nin içinde "ihtiras" isimli bi klasörün içine koyup da bu klasörü gizlediğini varsayalım
aç belgelerimi veya c'yi herhangi birini ve adres satırına:
C:\ihtiras
yaz gir kalsörün içine ve akabinde hoplaş zıplaş dilediğin gibi:D
klasör ismi ve bulunduğu konuma göre adres satırına yazarsın

3-Eğer iki olmayacak dersen sırf şu kanayan yaranı dindirmek adına unuttuğum dos komutlarını kurcalarım. özelden msn atarsan anlatırım

4-Dosyaların silinmiş olma ihtimali düşükte olsa, eğer silindiyse, silinen dosyaları geri dönderten programlarla bulabilirsin.

5.cisi ve sonuncusu olarak da şunu diyim. yok imkanı yok olmaz dersen sana onlara bin basıcak filimler bulacam:D
iyi mi?

BLUEDON' Alıntı:
ayrıca kısayol tuşunu kullanarak da çalıştırı açabilirsin. masaüstündeyken;
Ctrl ile Alt arasındaki windows simgeli tuşa basılı tutaraktan R'ye de basarsan run gelir....

bilgisayarınızı etkileyen kısıtlamalar nedeniyle bu işlem iptal edildi. Lütfen sistem yöneticinize başvurun dio :)

sorunlu klasik secili saten kardeş yaa

AngeL' Alıntı:
bilgisayarınızı etkileyen kısıtlamalar nedeniyle bu işlem iptal edildi. Lütfen sistem yöneticinize başvurun dio :)

sorunlu klasik secili saten kardeş yaa

denetim masası kullanıcı hesaplarından yönetici hesabıyla oturum açmayı dene sanırım şuanda yönetici olarak oturum açmamışsın.şifre sormazsa sorun çıkmaz heralde ve bu durumda benim dediğim kısayolda çalışır heralde. emin deilim sadece denemen için sölüyom işe yaraması lazım
+
görev çubuğuna(başlatın yanındaki geniş düzlük:)) sağ tıkla ve özellikleri tıkla
yukardan başlat menüsünü seç ve özelleştire tıkla>>> gelişmişi seç
o listeden "çalıştır komutu"nun yanına bi tik at ve ok le pencereleri
tabi eğer izin verirse. yine yönetici nutuğu çekebilir:)

arkadaşlar gizli dosyaları nasıl eski haline getirebilecegimkonusunda yardım aradım ama ne yazık kibirsey bulamadım. klasor seceneklerinden gizlidosyaları göster diyerek ok'lesemde nedense bir türlü gösteremiyorum.
el cevap lütfen :(

Geri