Bİr sorunum var Yardim

The cakan's

New member
Reaction score
0
arkadaslar ben bir kaçtane filim gizlemistim ama artik çikartamiyorum gizlediklerimmi gitti :eek:
baska nerden gosterte bilirmm eskiden araçlardan klasor seçenekylleri yapip açiyodum simdi yokk
untitled16hg.jpg

bılgısayarımı ac orda var klasor seceneklerı

Kady demek istedigini tam olark anlamadim Bilgisayarım iconuna tiklayip ordaki araç larami bakayim Diyorsun eyer onu diyorsan ondada yok..

valla Dun hackhell den baska bisey yapmadim hiç sanmiyorum hayirlisi bakalim nerden çikacak

ifrit' Alıntı:
baban bulup silmis olmasin :D

bu durumda en mantıklı fikir bu gözüküyo:D eheuehe

kardeş sen diyonki araçlar>klasörseçenekleri>görünüm'e bakıyom ama orda yok? :confused: ?
ne demek istediğini tam anlamadım bu seçeneği mi bulamıyon yoksa seçeneği açtığın halde dosyayımı bulamıyon??????

neyse ordan gizli dosyaları göster dedikten sonra;
tüm pc de arama yapacaksın, dosyanın uzantısına göre.
mesela dosyanın uzantısı mpg ise >>> tüm pc de arama yaptıracan *.mpg diye
bu sana mpg uzantılı filmlerin hepsini çıkarır.bu şekilde dosya uzantısı neyse ona göre arat eğer olası formatların hepsini denediğin halde o filimleri bulamıyosan sana ifritin fikrinden başka bişey sunamam:D hehehee

klasorun adini hatirliyosan cmd ye gec (baslat-calistir-cmd) klasore gec, attrib -h *.* yaz, butun dosyalarinin gizliligi gider.

h.

abi gizli dosya yapmış olmayasın ;) istersen KLASÖR ayarlarından gizli dosyaları göster de ??

WARTOX' Alıntı:
abi gizli dosya yapmış olmayasın ;) istersen KLASÖR ayarlarından gizli dosyaları göster de ??

e adamda onu yapmaya çalışıyo zaten sorunu o klasör seçenekleri yok
neyse çözülmüştür umarım

okumadan cvp atmayalım lütfen mesaj sayısını artırmak marifet değil arkadaşlar...!

BLUEDON' Alıntı:
bu durumda en mantıklı fikir bu gözüküyo:D eheuehe

kardeş sen diyonki araçlar>klasörseçenekleri>görünüm'e bakıyom ama orda yok? :confused: ?
ne demek istediğini tam anlamadım bu seçeneği mi bulamıyon yoksa seçeneği açtığın halde dosyayımı bulamıyon??????

neyse ordan gizli dosyaları göster dedikten sonra;
tüm pc de arama yapacaksın, dosyanın uzantısına göre.
mesela dosyanın uzantısı mpg ise >>> tüm pc de arama yaptıracan *.mpg diye
bu sana mpg uzantılı filmlerin hepsini çıkarır.bu şekilde dosya uzantısı neyse ona göre arat eğer olası formatların hepsini denediğin halde o filimleri bulamıyosan sana ifritin fikrinden başka bişey sunamam:D hehehee
Yav yok klasor secenekleri yok bilgisayrdaa uçmus nereye gittiysee :eek:

Arkadaslar yeni bir baslık acmak istemedim burdan soruyorum bende.. benim pc de de başlatta calıstır yok nasıl yaptım bilmiom ama hokus pokus yaptım galiba :D nerden cıkarıcam ben calıstırı geri ? bilen biri varsa pls sölesin çalıştırdan yapılcak hiç bişei yapamıom :) pc de 2 oturum var ama diğerinde var calıstır benim kendi oturumumda yok

Aşağıdaki görev çubuğuna sağ tıkla sonra özellikler-başlat menüsü ne gir oradan Klasik Başlat Menüsünü seç AngeL

sOrUnLu' Alıntı:
Aşağıdaki görev çubuğuna sağ tıkla sonra özellikler-başlat menüsü ne gir oradan Klasik Başlat Menüsünü seç AngeL
ULA BANA YARDİM ETMESSİN SEN GORCENN :D

AngeL' Alıntı:
Arkadaslar yeni bir baslık acmak istemedim burdan soruyorum bende.. benim pc de de başlatta calıstır yok nasıl yaptım bilmiom ama hokus pokus yaptım galiba :D nerden cıkarıcam ben calıstırı geri ? bilen biri varsa pls sölesin çalıştırdan yapılcak hiç bişei yapamıom :) pc de 2 oturum var ama diğerinde var calıstır benim kendi oturumumda yok

ayrıca kısayol tuşunu kullanarak da çalıştırı açabilirsin. masaüstündeyken;
Ctrl ile Alt arasındaki windows simgeli tuşa basılı tutaraktan R'ye de basarsan run gelir....

AngeL' Alıntı:

Yeni bir hesap aç eskisini sil benim aklıma en pratik bu geldi

Geri