Büyükerşen'in gavur aşkı!_____

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

resim58090_1.jpg

Büyükerşen'in gavur aşkı!

Eskişehir'in CHP destekli DSP'li adayı Yılmaz Büyükerşen'in, tam 3 bin 700 cadde ve sokağın adını değiştirdiği öğrenildi. “Yerli” isimlerin çoğunu değiştiren ve yerine “gavurca” isimler veren Büyükerşen, Taşdelen Sokak'ı değiştirip “Firavun Sokak” demiş!

Eskişehir'e çıplak heykeller diktiren ve bunu ‘sanat' olarak nitelendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in, 1960 darbesinde Başbakan Adnan Menderes ve Dışişleri Bakanı Fatih Rüştü Zorlu ile birlikte idam edilen Eskişehir Milletvekili ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan'ın isminin verildiği Hasan Polatkan Bulvarı'nı Atatürk Bulvarı olarak değiştirdiği ortaya çıktı. Demokrat Parti'ye kini yüzünden Hasan Polatkan Bulvarı'nı Atatürk Bulvarı olarak değiştirdiği söylenen Büyükerşen'in, Atatürk Caddesi olarak bilinen yerin ismini de Mustafa Kemal Atatürk Caddesi olarak değiştirdiği bildirildi.

HASAN POLATKAN İSMİNİ SİLDİ

Çıplak heykellere tepki gösteren halka, “Bunlar sanattır. Sanattan anlamayan milletler adam olamaz” şeklinde cevap veren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in bir diğer skandalı ise, Eskişehir'in gelişmesinde büyük katkıları olmuş Demokrat Parti'nin Maliye Bakanı Hasan Polatkan'ın isminin verildiği bulvarı Atatürk Bulvarı olarak değiştirmesi oldu. Zaten var olan Atatürk Caddesi'ni Mustafa Kemal Atatürk Caddesi olarak değiştiren Büyükerşen'in 2000 yılından bu yana 3700 sokak ve caddenin de ismini değiştirdiği bildirildi.

ESKİŞEHİR'İN TARİHİ DOKUSUNU BOZMAYA ÇALIŞIYOR

Öte yandan Eskişehir'deki Kent ve Sazova parklarını 80 trilyona mal ettiği ortaya çıkan ve bu parklarda çıplak heykeller diktirerek başta kadınlar olmak üzere halkın tepkisini çeken Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 2000 yılından bu yana tarihsel anlamlar taşıyan toplam 3700 sokak ve cadde ismini, ‘çağdaşlık' adına yeni isimlerle değiştirdi. Her biri tarihi ve geleneksel anlamlar taşıyan sokak ve cadde isimlerini anlaşılması güç isimlerle değiştiren Büyükerşen'in, Eskişehir'in tarihi dokusunu bozmaya çalıştığı ifade ediliyor.

TAŞDELEN'İ FİRAVUN SOKAK OLARAK DEĞİŞTİRMİŞ​

Değiştirilen sokak isimleri sebebiyle postacıların neredeyse adresleri bulmalarının imkansız olduğu Eskişehir'de Büyükerşen, Taşdelen Sokağı'nın ismini de Firavun Sokağı olarak değiştirmiş, ancak tepkiler nedeniyle bu ismi geri çekmişti. Büyükerşen, ‘Çocuklarımızla bu parklara gelmeyiz' diyerek parklardaki çıplak heykellere tepki gösteren kadınlara da, “Bunlar sanattır. Sanatı olmayan milletler adam olamaz” demişti.

ESKİŞEHİR'İN KURTULUŞUNDA RODOS ADASINDA

Kurtuluş Savaşı yıllarında üç yıl boyunca Yunan işgali altında kalan Eskişehir'e Yunan heykelleri diktiren Büyükerşen'in, bayramlarda ve özel günlerde Rodos adasına gittiği iddia ediliyor. Büyükerşen'in geçtiğimiz 2 Eylül'deki Eskişehir'in kurtuluşu yıldönümünde de Rodos adasına gittiği ve oradaki heykellerden esinlenerek, Eskişehir'e çıplak heykeller diktiği belirtiliyor.

http://www.habervaktim.com/haber/58090/buyukersenin_gâvur_aski.html

resim58090_1.jpg

Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in, 1960 darbesinde Başbakan Adnan Menderes ve Dışişleri Bakanı Fatih Rüştü Zorlu ile birlikte idam edilen Eskişehir Milletvekili ve Maliye Bakanı

Hasan Polatkan'ın isminin verildiği Hasan Polatkan Bulvarı'nı Atatürk Bulvarı olarak değiştirdiği ortaya çıktı.

Demokrat Parti'ye kini yüzünden Hasan Polatkan Bulvarı'nı Atatürk Bulvarı olarak değiştirdiği söylenen Büyükerşen'in, Atatürk Caddesi olarak bilinen yerin ismini de Mustafa Kemal Atatürk Caddesi olarak değiştirdiği bildirildi.

Atatürkü sevmek ne zamandır gavurluk oldu ,Atatürk Bulvarı ismi verince bu gavur aşkı olmuyorsa o zaman Atatürkü bu habere bulaştırıp Atatürk üzerinden siyaset yapmasınlar.

Atatürk ismini vermek eğer gavurluksa bunu diyen yobazın allahına kitabına sülalesine rahmet ediyor şefkatle yaklaşıyorum...Aynı şefkati yöneticilerdende bekliyorum gereğinin yapılması ve bu tip haber kaynaklarının sabıkalanarak sınırlandırılması üzerine özel bir çalışma yapılmasını diliyorum....(tıpkı bölücü kaynaklara yapılan sınırlama gibi)

fethullah ve onun müridi akp kelimei tevhid'ten Muhammeden Resullullah kısmın çıkardılar sen onu görme git böyle komik komik şeyleri önümüze getir ayrıca Türkiye bugün bu kadar kötü durumdaysa bu kötü durumun temelini o sözde demokrasi şehitleri atmıştır. Tarih bilmezsiniz bir şey bilmezsiniz gelip burada atıp tutarsınız büyükerşen in Eskişehirde ki yaptığı icraatlara sizlerin hayal gücü bile erişemez

Amma düştünüz yaa başka bişey bulamadınız bula bula bunumu buldunuz vah halinize... :D

Bazıları kıçını yırtsa yinede alamayacaksınız Eskişehir i.... !!!

abay kunanbay caddesini duydunuzmu
afrikada değil
ankarada

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Anıtkabir’in önünden geçen ve 30 yıldır adı "Akdeniz" olan caddenin ismini, "Abdullah Gabdulla Tukay Caddesi" olarak değiştirdi. Oysa 30 yıl önce bu caddeye Akdeniz ve caddeye açılan üç sokağa da Ordular, İlk ve Hedef sokak adları varilmiş, böylelikle Atatürk’ün ünlü sözü "Ordular ilk hedefiniz Akdeniz" oluşmuştu. Kimsenin tanımadığı Abdullah Gabdulla Tukay’ın ise, 96 yıl önce ölen bir Tatar şair olduğu öğrenildi.

Ankara’da son zamanlarda yıllanmış sokak ve cadde isimleri tanınmayan ve Türk tarihi ile ilgisi olmayan kişilerin adları ile değiştirilmeye başlandı. Son icraat ise Anıtkabir’in önündeki cadde oldu. Akdeniz Caddesi'ne adı verilen, Abdullah Gabdulla Tukay ise 1913’de ölmüş Tatar bir şair... Tukay, Tatar Milli Marşını da yazmıştı. Ankara’nın Kavaklıdere semtindeki Bilir Sokağın adı da, bir süre önce "Abay Kunanbay Sokak" olarak değiştirildi. Kunanbay da 105 yıl önce ölen bir Kazak şair...

Neler değişti?

Ankara’da son zamanlarda değiştirilen bazı sokak ve cadde isimleri şöyle:

Akdeniz Caddesi: Abdullah Gabdulla Tukay Caddesi

Bilir Sokak : Abay Kunanbay Sokak

Balgat Caddesi: Süleyman Hacı Abdullahoğlu Caddesi

Bahçelievler 1. Cadde: Taşkent Caddesi

Emek 4. Cadde: Bişkek Caddesi

Bahçelievler 7. Cadde: Aşkabat Caddesi

Bahçelievler 4. Cadde: Kazakistan Caddesi

Çevre Sokak: Üsküp Caddesi

Çınardibi Caddesi: Şehit Cem Ersever Caddesi

Ankara İvedik Organize Bölegesindeki anacaddenin adı melih gökçek bulvarı

keçiören şenlikteki parkın adı gökçek parkı

yorumsuz

Atatürkü sevmek ne zamandır gavurluk oldu ,Atatürk Bulvarı ismi verince bu gavur aşkı olmuyorsa o zaman Atatürkü bu habere bulaştırıp Atatürk üzerinden siyaset yapmasınlar.

Atatürk ismini vermek eğer gavurluksa bunu diyen yobazın allahına kitabına sülalesine rahmet ediyor şefkatle yaklaşıyorum...Aynı şefkati yöneticilerdende bekliyorum gereğinin yapılması ve bu tip haber kaynaklarının sabıkalanarak sınırlandırılması üzerine özel bir çalışma yapılmasını diliyorum....(tıpkı bölücü kaynaklara yapılan sınırlama gibi)

caddenin ismi zaten atatürk müş ne diye uzatma gereği duymuş,,onuda görsene...siyaseti atatürk üzerinden yapan sizsiniz.. boz boz harca gibi bir meta yaptınız kurtarıcıyı.. işinize gelinece kullanın işinize gelince saldırın..

resim58090_1.jpg

Hasan Polatkan'ın isminin verildiği Hasan Polatkan Bulvarı'nı Atatürk Bulvarı olarak değiştirdiği ortaya çıktı.

HASAN POLATKAN İSMİNİ SİLDİ

caddenin ismi zaten atatürk müş ne diye uzatma gereği duymuş,,onuda görsene...siyaseti atatürk üzerinden yapan sizsiniz.. boz boz harca gibi bir meta yaptınız kurtarıcıyı.. işinize gelinece kullanın işinize gelince saldırın..

açtığın konudan haberin yok caddenin ismi neymiş ne olmuş bir daha oku idrak edemezsen bir daha oku ....

Türk olmayan kanı bozukların Atatürk e saldırma kampanyası son zamanlarda hız kazandı , yönetimin konuya müdahale etmesi gerekir.
Saygılar...

Bunlarda ne gavur aşkı biter nede yahudi

Gavur aşkı falan filan diye bol keseden atmayın kardeşim...... Ben Eskişehir'de oturuyorum ve bu heykellerden rahatsız olan pek bi kimse görmedim....Öyle milleti karalamak için yazılar koymayın buraya..........Büyükerşen kazanacak .....burayı rüyasında bile göremeyecek

Öte yandan Eskişehir'deki Kent ve Sazova parklarını 80 trilyona mal ettiği ortaya çıkan ve bu parklarda çıplak heykeller diktirerek başta kadınlar olmak üzere halkın tepkisini çeken Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 2000 yılından bu yana tarihsel anlamlar taşıyan toplam 3700 sokak ve cadde ismini, ‘çağdaşlık' adına yeni isimlerle değiştirdi. Her biri tarihi ve geleneksel anlamlar taşıyan sokak ve cadde isimlerini anlaşılması güç isimlerle değiştiren Büyükerşen'in, Eskişehir'in tarihi dokusunu bozmaya çalıştığı ifade ediliyor.

Eskişehir'e çıplak heykeller diktiren ve bunu ‘sanat' olarak nitelendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in

ne sanata saygınız war ne insana gavur ne demek be

bende türk lirassından atatürkün resminin çıkarılmasını istiyorum... nasıl olucak...
büyükerşen istedi diye her sokağa istediği ismi koyabilecek mi... sorun büyükerşende değil bunu yasayla sabitlenmemesinde.. bu kadar kolay olmamalı...

bende türk lirassından atatürkün resminin çıkarılmasını istiyorum... nasıl olucak...
büyükerşen istedi diye her sokağa istediği ismi koyabilecek mi... sorun büyükerşende değil bunu yasayla sabitlenmemesinde.. bu kadar kolay olmamalı...

cıkarttırmayız

kesinlikle safsata yanlı medyanın haberidir diye düşünüyorum... malum seçim arenasındayız son zamanlarda
bende bi ESKİŞEHİR li olarak bunlardan rahatsızlık duyulduğunu görmedim de duymadım da (heykelleri kast ediyorum) ki kadınlar şikayetçiymişmiş parkalara gitmezlermiş
evlerinde tv de mi yok bu kadınların çocuklar zaten çıplak kadınların oynadığı müzik kliplerini canlı canlı izlerken bu devirde böyle şaçmalık görmedim sazova parkı dediğiniz park kesinlikle bi sanat eseridir buyrun bakın http://www.hackhell.com/cografya-ulkeler-amp-sehirler/555339-fotograflarla-eskisehir.html

eskişehirin yapısının zedelendiği söyleniyor :D bu tam rezalet bu adam gelmeden önce eskişehiri toz toprak çamur götürüyordu bu mu tarihi doku odunpazarı evleri yıkıldı yıkılacak bi haldeydi şimdi gidin görün safranboludan farkı yok porsuk tertemiz akıyor etrafı güzelleştirildi bu haberi yazan arkadaş eskişehire bence ya hiç gitmedi yada o kadar bağnaz ki gözü birşey görmüyor

BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’E AVRUPA FAİR PLAY ÖDÜLÜ VERİLDİ

Başkan Büyükerşen, Avrupa Fair Play Birliği’nin (EFPM) Güney Lefkoşa’da yaptığı 14. Genel Kurul toplantısında açıklanan ödülünü İstanbul Ataköy Olimpiyat Evi’nde düzenlenen ve Devlet Eski Bakanı Nevzat Ayaz, İstanbul Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu, Bakırköy Kaymakamı Dursun Ali Şahin ile Avrupa Fair Play Birliği’nden üyelerin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetlinin katıldığı görkemli bir törenle aldı. Büyükerşen’e ödülünü Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Togay Bayatlı verdi. Törende konuşma yapan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Togay Bayatlı, çalışan, başarılı olan insanları kutlamanın, onları tanıtmanın insani bir olay olduğunu vurgulayarak, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Konseyi’nin bu amaç doğrultusunda çalıştığını söyledi. Avrupa Fair Play Konseyi 2. Başkanı Prof. Dr. Manfred Lammer ise böylesi güzel bir organizasyona katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek “Sayın Büyükerşen hem eğitimci, hem de belediye başkanı olarak olimpiyatların temeli olan değerleri en iyi yansıtan insanlardan biridir ve yaptıkları ile örnek olmaktadır” şeklinde konuştu. TMOK Fair Play Konseyi Başkanı ve Avrupa Fair Play Konseyi Başkan Yardımcısı Erdoğan Arıpınar ise konuşmasında politik olmadıklarını, kişiler ve yaptıkları hizmetler ile ilgilendiklerini vurguladı. Tören sonrası Başkan Büyükerşen Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’ne, kendisinin yaptığı, Olimpiyatların Kurucusu Pierre de Coubertin büstünü armağan etti.

http://www.eskisehir-bld.gov.tr/haber_detay.php?resim_id=24

ayrıca

Prof. Dr. Yılmaz BÜYÜKERŞEN

Fransa Cumhurbaşkanı François Mitterand imzalı
Legion D'Honneur Nişanı

Cumhurbaşkanı Kurt Waldheim imzalı
Avusturya Hükümeti Bilim, Sanat ve Kültür'de Birinci Derecede Liyakat Nişanı

Fransız Ulusal Havacılık ve Uzay Akademisi Ödülü

Dr. Behçet Uz Son 20 Yılın En başarılı Eğitim Kurumları Yöneticisi Ödülü

The Open University Fahri Doktorası

Mimar Sinan Universitesi Fahri Doktorası

Gözcü Gazetesi okurlarının Seçtiği Yılın En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı Ödülü

Haller Gençlik Merkezi Tarihi Kentler Birliği Ödülü

Melvin Jones Fellow Ship Büyük Ödülü

Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Büyük Ödülü

Yapı Kredi Sigorta Afife Jale Tiyatro Ödülü

Eskişehir Sanat Derneği Sanat Ödülü

Eskişehir Sanat Derneği Kent Teşekkürü Ödülü

Şehir ve Başkan Dergisi Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı Ödülü

Çağdaş Gazeteciler Derneği Sanat Ödülü

Türkiye Yaratıcı Kalkınma Fikirleri Ödülü

Uluslararası Raylı Taşımacılık Birliği (UITP) Estram Projesi Dünya Raylı Sistemi Ödülü

Aanadolu Kamu Sen Yılın Belediye Başkanı Ulusal Anadolu Kristal Başarı Ödülü

Yerel Yönetimler Dergisi Yılın Yerel Yöneticisi Ödülü

Adana Haber Gazetesi Cumhuriyet'e Hizmet Ödülü

Yerel Yönetimler Dergisi Yılın Yerel Yöneticisi Ödülü

Seçilmiş ve Atanmışları İzleme Derneği Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı Ödülü

Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı Özürlü Dostu Belediyeler Yarışması Birincilik Ödülü

Avrupa Fair Play Birliği Avrupa Fair Play Büyük Ödülü

almıştır... :D meyve veren ağaç bu kadar da taşlanmaz ki canım :D

bunları görmezden gelin siz.

son sözüm
saçmalık saçmalık saçmalık

ayrıca teşekkür butonunun yanına bir de kınama butonu istiyorum...

Geri