Büyükanıtı Asacaksın! (Şok Ses Kaydı!)

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;3134327' Alıntı:
siz böyle saçmalıkları gerçek zannetmeye devam ederek nelere alet olduğunuzun farkında değilseniz
ve ekliyorum
bunları yayınlayan medyanın da hangi amaca hizmet ettiklerini anlayın(açıklayacağım sabırlı olun)

generallerin dinlenmesi söz konusu değildir
aynı şekilde her 10 askerden 3 ünün pkklı olması da
veyahutta Türkiye'nin altında milyonlarca varil petrol olduğu
eklemek gerekirse miyadı dolmuş silahların alındığı vb. gerçekdışı haberler ve şehir efsaneleri
kusura bakmayın -sözüm meclisten dışarı- bu tür boş laflara inananlar tek kelime ile "salaktır"

çünkü bunları uyduranlar Türk ve Türkiye'den birileri değildir, geçmişte İngiliz istihbarat servisi (sis veya ml-6 olarak bilinir) bu yolla sömürgelerindeki vatandaşları asıl devletlerinden soğutmaya çalışmıştır onların ülkelerine bağımlılığını azaltmaya çalışmıştır, bugünde aynı oyun oynanıyor, oyunu oynatanı tahmin etmek çok zor olmasa gerek ama anlayın ya da anlamayın bence bunlara alet olmayın derim

ne de olsa salakları yönlendirmek kolaydır diye bu yolu seçiyorlar, alet olmamak lazım

Aynen katılıyorum sna Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ ayrıca ilk link ölü...

Ne darbesi ne girişimi.tek darbe girişimi var.fethulah derin devletinin darbesi girişimi var.fethulah örgütü kendi düzenliyor bunları kendi servis ediyor ve elemanları tartışıyor hikayeden.Uyanın artık.

ya adam sanki istihbaratta çalışıyo ya ülkede o kadar yabancı ajan varki artık burda ajanlarını eğitiyolar dünyada bit kadar yer tutan fettullahı tutturmuşsun gidiyorsun başka bildiğin bişey varsa onları söyle sürekli aynı na karatı tekrarlama

Hiç Şaşırmadım 5 Parmağın 5'i bir değiL, Malesef..

Her dönemde böyle kanı bozuk, Sütü bozuk diyenler Çıkacak elbette..

Bu Ses Kayıtlarınada Tam anlamıyla doğru olarak bakmak doğru değil tabiki..

Ne bileyim bu ses kaydını Uzman bi CIA Ajanı Üstün ses Programlarını kullanarak böyle bi materyal

Ortaya Getirmediğini ? (Bu adamlar Dijital Sistem ile Helikopter Düşürüyorlar.. Gerisini Siz düşünün)

Şimdilik Herşeye Inanalım, Hiçbirşeye Güvenmeyelim bakalım..

Ben sağ Sen Selamet

Bindik bi alamete ...

Gidiyoruz Kıyamete ;)

ya adam sanki istihbaratta çalışıyo ya ülkede o kadar yabancı ajan varki artık burda ajanlarını eğitiyolar dünyada bit kadar yer tutan fettullahı tutturmuşsun gidiyorsun başka bildiğin bişey varsa onları söyle sürekli aynı na karatı tekrarlama

Emriniz başımız üstüne! Fetulah emperyalizmin işbirlikçisidir.Bugün başımızda ki kaosların,başımıza örülen çorapların da tek adresidir.Fetullahın ihanetini çözen her şeyi yerli yerine oturtur.Aynen generalime inanıyorum.Ne derse dogrudur.

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;3134327' Alıntı:
siz böyle saçmalıkları gerçek zannetmeye devam ederek nelere alet olduğunuzun farkında değilseniz
ve ekliyorum
bunları yayınlayan medyanın da hangi amaca hizmet ettiklerini anlayın(açıklayacağım sabırlı olun)

generallerin dinlenmesi söz konusu değildir
aynı şekilde her 10 askerden 3 ünün pkklı olması da
veyahutta Türkiye'nin altında milyonlarca varil petrol olduğu
eklemek gerekirse miyadı dolmuş silahların alındığı vb. gerçekdışı haberler ve şehir efsaneleri
kusura bakmayın -sözüm meclisten dışarı- bu tür boş laflara inananlar tek kelime ile "salaktır"

çünkü bunları uyduranlar Türk ve Türkiye'den birileri değildir, geçmişte İngiliz istihbarat servisi (sis veya ml-6 olarak bilinir) bu yolla sömürgelerindeki vatandaşları asıl devletlerinden soğutmaya çalışmıştır onların ülkelerine bağımlılığını azaltmaya çalışmıştır, bugünde aynı oyun oynanıyor, oyunu oynatanı tahmin etmek çok zor olmasa gerek ama anlayın ya da anlamayın bence bunlara alet olmayın derim

ne de olsa salakları yönlendirmek kolaydır diye bu yolu seçiyorlar, alet olmamak lazım

Sagol fletch güzel tesbit.Salaklık bu kadar güzel insanın yüzüne aksettirilir.

Benim anlamadığım böyle ses kayıtları piyasaya düşüyor ama konuşanın adı açıklanmıyor .
İşte saçmalıkta tam bu arada başlıyor .
Açık açık söyleyinde onuda içeri tıksınlar madem öyle .
AtaTürkü savunan herkesi tıkıyorlar , ordu hakkında ileri geri konuşan bir subayımı içeri tıkmayacaklar .

Mantıksız vede boş yorumlar yine konuyu alıp götürüyor .
Hemen inanmalar , yine Asker ve TSK'ya çamur atmalar .

Diyecek söz yok .
Artık Türkiye , Ordu - Millet kavramını tekrar gözden geçirmelidir .
Ordu gerekirse kendini milletten soyutlamalıdır .
Çünkü bu halk artık bu Orduya güvenmediğini gösteriyor .
Halk orduya güvenmiyorsa , Orduda halka güvenmemelidir .
Yarın birgün AB(D) mandası isteyen halk çıkagelirse Ordu ne yapacak ?

Sorosçular , Ordu düşmanları , Takiyeciler , Yobazlar bunu göremiyor .
Yazık Cumhuriyet yara alıyor , Halk seyrediyor .
Üstüne birde Ordusundan şüphe ediyor .

Durum gerçekten çok ciddi .

Emriniz başımız üstüne! Fetulah emperyalizmin işbirlikçisidir.Bugün başımızda ki kaosların,başımıza örülen çorapların da tek adresidir.Fetullahın ihanetini çözen her şeyi yerli yerine oturtur.Aynen generalime inanıyorum.Ne derse dogrudur.

bu seskayıtlarını mı kastediyorsun doğrudur diye ?

Fethullah Gülen'le ne alakası var şimdi ? Bu kadar uydurukçu olmayın. Hasta olsanız adamı suçlucaksınız:durdurun

oğlum feto meto yok bu ülkeye kim ihanet ediyorsa onun işini bitireceksin bu işler sen fetocu ben atatürkçü meselesi değil...ülke kaosa sürüklenir dön 1980 ne, çatışma olmasın lütfen..........

Geri