Büyük ATATÜRK...

Albayrak

Can Feda
Reaction score
0
Amerikalılar bir anket düzenlemişler “Tanrı’nın kimi tekrar hayata döndürmesini istersiniz” diye bir soru sorulmuş, açılan ilk sayfada kişilerin resimleri çıkıyor. Altta kutucuğu işaretleyip oylama yaptığınızda ankette, oylamaya dâhil edilen liderlerden, mucitlerden, sanatçılardan oluşan bir listede herkesin oy yüzdesi gösteriliyor.

İşgal altındaki ülkemizi, birlerce ruhları şad olası şehit kanları karşılığında kurtaran, Osmanlı enkazı üzerinde laik Türkiye Cumhuriyeti devletini kuran, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, bu günlerde iktidarda bulunan AKP ve yandaşları tarafından, ellerinden gelse ve güçleri yetse arka plana atılarak, yerine Şıhlar, Şeyhler, tarikat liderleri ön palana çıkarılmak ve önlerinde diz çökmek isteniyor.

Ülkemizdeki bu karanlık tablo karşısında acaba dünya kamuoyu, gerçekleştirdiği devrimlerle, yarattığı eserlerle büyük öndere nasıl bakıyor.

Dünya jandarmalığına soyunmuş emperyalist ABD’de, düzenlenen anket sonucunda çıkan bu tablo, bize onur ve kıvanç veriyor. Acaba laik Cumhuriyet karşıtlarına, numaralı Cumhuriyetçilere, işbirlikçilere, bölücülere ne veriyor? Merak ediyorum.

İşte Sonuç: % %
1-Mustafa Kemal ATATÜRK 87.07 2-Adolf HİTLER 3.89

3-Albert EINSTEİN 3.68 4-Vladimir Ilyıch LENİN 0.88

5-Bruce LEE 0.78 6-Leonardo da VİNCİ 0.54

7-Mahatma GANDHI 0.49 8-George WASHINGTON 0.32

9-William SHAKESPEARE 0.27 10-Achılles 0.26

11-Hannibal 0.26 12-Alexander The GREAT 0.26

13-Elvis PRESLEY 0.25 14- Marilyn MONROE 0.21

15-Ludwig Van BEETHOVEN 0.20 16-Mao ZEDON 0.18

17-Sir İsaac NEVTON 0.16 18-James DEN 0.13

19-Gaıus Julıus CAESAR 0.09 20-Luciano PAVAROTTİ 0.08

20 ve 21’inci yüzyıla damgası vuran dünyada başka bir lider var mı?

Ne yazık ki insanlar nankördür. Zamanla yapılan tüm iyilikleri unutuyorlar. Dünyanın birçok yerinde kadınların seçme ve seçilme hakları yokken, Kadınlarımız hiçbir çaba göstermeden ve emek sarf etmeden büyük önderin kadınları birinci sınıf yurttaş olarak görmesi sonucunda verilen bu haklar, bu gün kadınlar tarafından kötüye kullanılmakta ve şeriat simgesi olduğu mahkeme kararları ile saptanan sıkmabaşla, TBMM dahil Atatürk’ün tüm laik kurumlarında yer almak isteğinde bulunarak, laik Cumhuriyetin içine boşaltmaya çalışmaktadırlar.

Söyleyecek sözcük bulamıyorum. Be ne gaflet, bu ne dalalettir.

Büyük ATATÜRK’ÜN aziz hatırası önünde bir kez daha saygı ve özlemle eğiliyorum. 23.01.2008

Not: Meraklılar ve Atatürk sevdalıları aşağıdaki linkten ankete katılabilirler.
http://www.whoshouldliveagain.com/

Gündüz AKGÜL
Emekli Cumhuriyet Savcısı

emege saygi, ben de katildim...saol

87.92 % oldu

Geri