bütün moderatörlerden şikayetçiyim....

achielles in kapatma şansı %0.00000001 ;) :p:p

pardon yaa.... msjımı yazdıktan sora ... bnmki douştan yasdıı.... bnde gri yasdım.. sora pm attı sildim ...kusura bakmaın...

saal squ

coştu bekir, salavat getir :D:D
bu konuya böle cevap mauahahuua:D

ya abi yine nie suçluolar die isyana gelmiştim:):)

isminin altındaki yazıyı post sayın 500 ü geçince yöneticilerden birine pm at ne istediğini yaz onlar değiştirirler sen değiştiremezsin;)

: ) nihayet güzel bir konu... Bugünleri de görmek kısmetmiş.. HH seviyorum ya .. Saniyesi saniyesini tutmuyor.. Her an her şey olabiliyor... : )) Tam manasıyla masa başı adrenalin demek lazım .. : ))

crazyquake' Alıntı:
: ) nihayet güzel bir konu... Bugünleri de görmek kısmetmiş.. HH seviyorum ya .. Saniyesi saniyesini tutmuyor.. Her an her şey olabiliyor... : )) Tam manasıyla masa başı adrenalin demek lazım .. : ))
biraz daha zorlarsan daha güzel şeyler çıkıcak :p

fear factor mu oynioruz dostum forumda geziyoruz adrenaline nasıl bağladın hayret doğrusu :D

senden güzel senarist olur ama filmden bişi anlamayız biz :D

SQULACHİ' Alıntı:
biraz daha zorlarsan daha güzel şeyler çıkıcak :p

fear factor mu oynioruz dostum forumda geziyoruz adrenaline nasıl bağladın hayret doğrusu :D

senden güzel senarist olur ama filmden bişi anlamayız biz :D

kanka biraz rahat dur yaw makara makara nereye kadar.....:p

Hackhell Harbiden Bağimlilik Yahpiyor Abi. Gecenin Bu Saatine Kadar Kalkamadim Walla Bilgisayar Başindan öğle Yemeğine çikmadim Birşeyler Kaçiracam Diye.saat 12ye Geliyo Ben Hala Buradayim Karnim Acikti Yawwwww. Herkese Saygilar Sevgiler.
Seviyorum Lan Ben Bu Hackhell Cemaatini:d :d :d

bütün moderatör ler görevini iyi yapıyo da ne demek
sen J@CK@L ı tanımıyosun galba super moderatör yazdığına bakma o da mod sonuçta onunla bi tanış ondan sona başlığı editlersin zaten :p
şaka bi yanada hepsi havaya girmiş şimdi bence bu şekilde şımartmak ii değil kesinlikle iyi de olsa her zaman eleştirmek gerekir ki daha iyi olsunlar diğmı
mesala ben J@CK@L dan şikayetciyim iyi ama neden daha da iyi olmuyo :p gibi

fofer' Alıntı:
Hackhell Harbiden Bağimlilik Yahpiyor Abi. Gecenin Bu Saatine Kadar Kalkamadim Walla Bilgisayar Başindan öğle Yemeğine çikmadim Birşeyler Kaçiracam Diye.saat 12ye Geliyo Ben Hala Buradayim Karnim Acikti Yawwwww. Herkese Saygilar Sevgiler.
Seviyorum Lan Ben Bu Hackhell Cemaatini:d :d :d

Alın işte bir örnek... Adrenalin seviyesi tavan yapmış bağımlı bir arkadaşımız.. Neyse ben daha bakmayacam buraya ... Bende tutamayacağım parmaklarımı hakim olamayacağım kendime.. Biri beni durdursun... : ))

evet kimsenin hakkını yemeyelim yönetim gayet iyi çalışıyo hepsine teşekkürler

Geri