Bütün Hackhell.com Ailesine Teşekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yonetmen

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
HACKHELL.COM AİLESİ OLARAK BİZLERR BUNDAN GURUR DUYMAKTAYIZZ VEDE PAYLAŞIMLARIN KALİTESİYLEE ARKADAŞLARIMIZLARLA SAYGI VEDE SEVGİ DEYERLİ MODERATÖRLERİMİZEE KOLAY GELSİN DİLEĞİMLEE SİZLERİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM İNŞ İLERDE DAHA GÜZEL YERLERE GELECEĞİMİZDEN EMİNİM VEDE BAŞARACAĞIZZ HERKESE KOLAY GELSİN İYİ PAYLAŞIMLAR DİLEĞİMLE HERKESE KALICI OLMAK DİLEĞİMLEE :goz:

SAYGILAR........

SADRAZAM_KÖTÜÇOCUK

eeeeee..Konunun bir amacı falan olmalı..Sadece teşekkür ederim , çok iyisiniz demek için konu açmış olamazsın herhalde.

eeeeee..Konunun bir amacı falan olmalı..Sadece teşekkür ederim , çok iyisiniz demek için konu açmış olamazsın herhalde.

bu kadar şüpheyle yaklaşmaya gerek yok bence.. zaten özel gün ve tebriklere açılmış konu .. dolayısıyla konu amacına hizmet ediyor.. =)

biz teşekkür ederiz arkdaşım .. kalıcı olma dileğiyle ...

Bencede ama HH karsı arkadasımız Sevgi Gösterisinde bulunmuş ben destekliyorum gerçekten bU Sitede insanların birbirne saygısı var ve onun yanında sevgiside var :goz:

Kalıcı Olman Dileğiyle :goz:

Sisli bir gece yarısında
Issız bir sokak ortasında
Kırık bir lambanın altında
Dalmışım sevdalara
Neler geçti Kalbimden Bilsen
Yaşlar damlardı Gözlerimden
Anladımki Ölene kadar FENERBAHÇE Düşmeyecek Dilimden

Bütün Hackhell AİLESİNE TEşekür Ettim Daha Ne Olsunnnn Yanlış Bişimi Var Ben Göremiyorumm

Bütün Hackhell AİLESİNE TEşekür Ettim Daha Ne Olsunnnn Yanlış Bişimi Var Ben Göremiyorumm

Yok arkadasım yok :goz: Bütün sözlerinde Sonuna Kadar Haklısın Ben seni Destekliyorum Bu Konuda
:goz:

Sisli bir gece yarısında
Dalmışım sevdalara

yha kaliteli paylaşım yapıoz sende gelit kaliteyi düşürüyon işde böle yaptığın iş sanki

yha kaliteli paylaşım yapıoz sende gelit kaliteyi düşürüyon işde böle yaptığın iş sanki

Bu cevabın Kimeydi :saskin SADRAZAM_KÖTÜCOCUK'a mı söyledin

Sisli bir gece yarısında
Dalmışım sevdalara

Yanlış bi şey yaptığını falan idiia etmedim de sanki bu konunun yeri burası olmamalı gibi geldi bana...Yaklaşık iki buçuk senedir bu foruma az çok vakit ayırıyorum , o kadar güzel konular , o kadar sağlam dostlar gördüm ki her birisine teşekkür etmek için ayrı ayrı konular açmaya kalksam Özel Günler & Tebrikler bölümü amacını fazlasıyla aşardı...

ayrıca teşekkür etmek böyle konu açmakla falan değil de paylaşım yapmakla , insanların siteye olan bağlılıklarını arttırmakla daha verimli olur du bence...

Tabii bunların hepsi benim şahsi görüşlerim , sonuç itibarıyla senin gibi buraya bu tarz konular açmak isteyenleri engellemesini de istemem..Herkes dilediği tarz da konular açabilir , yöneticiler de gerekli düzenlemeleri yaparlar ..Ancak Konu Aç butonuna tıklamadan önce bir kez daha düşünmek lazım bence...

Konu amacına yönelik olmuş yeride doğru seçilmiş teşekkür etmek istemiş sadece bu arkadaşımız bizde sana teşekkür ederiz diyorum.

aynen :goz:

Sisli bir gece yarısında
Dalmışım sevdalara

benim son sözümmm kıskananlar çatlasınnn :=))

benim son sözümmm kıskananlar çatlasınnn :=))

walla seninle konuşabilmem için 15 sene öncesine yani 13 yaşıma geri dönmem gerekecek herhalde...Haliyle seninle mantıklıca konuşmanın imkansızlığı ortaya çıkıyor burada...Benim de konuya ilişkin son sözüm budur...Aman kimseler çatlamasın...

Sana bir hikaye anlatayım da neşelen biraz...

Rahmetli Osman Bölükbaşı meclis kürsüsünde konuşmaktadır.muhalif kanattan bir milltvekili kürsüye doğru seslenir.
-erkek misin sen be!
Osman Bolukbaşı gayet soğukkanlı bir şekilde:

-ben erkekliğimin zekatını versem sen bile erkek olurudun.

der ve konuşmasına devam eder.

Bu cevabın Kimeydi :saskin SADRAZAM_KÖTÜCOCUK'a mı söyledin

Sisli bir gece yarısında
Dalmışım sevdalara

evet ona söyledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri