Bütün Fontlar buraya [yazı tipleri]

pixel.jpg

300 Pixel fonts
File Size : 3.2 MB

http://rapidshare.com/files/47783550/300pix_leonidas.rar

ya bu 28000 fontu yükledim ama yüklemez olaydım potoshop çok kastı açılıyo açılmıyo gibi bi şey nasıl ayıklarım yada xp orjinel fontları birisi nulabilir ve ya upload edebilirmi

����� bende yazıların arasında böyle şeyler çıkıyo naıl düzelte bilirim wındowsun fontu ne yani bu başlat bilgisayarım belgelerim hangi font ile oluyo

'air sans' isimli fontu bulabilir misiniz arkadaşlar??

Font Viewer v2.00.382 -Ve- Font Xplorer Lite v1.22

Font Viewer v2.00.382

30691.jpg

Tanıtım:
Blaiz Font Viewer, işletim sisteminizdeki font'ları belirleyip bunlar hakkında bilgi alabileceğiniz bir yazılım.

Özellikleri:
Bütün font'ları ekranda gösterebilme ve yazdırma desteği.
Font'ların boyutlarını görebilme. (küçük, orta, büyük)
Font'ları gerçek zamanlı olarak değiştirebilme ve örnekleyebilme.
Otamatik olarak kolayca font'ların boyutlarını değiştirebilme.
Font'ları kolayca düzenleyebilme.
Kendine özgü kolay bir kullanım paneli ve yazdırma seçenekleri.
Yükleme gerektirmez.
Gelişmiş dil desteği.

FontWiewer

Font Xplorer Lite v1.22

32144.jpg

Tanıtım:
Küçük ve sade bir program olan Font Xplorer, sistemde yüklü olan yazıtiplerini hızlı ve düzenli bir şekilde görüntülemeye yarıyor. Yazıtiplerinin önizleme resimlerini oluşturabilen Font Xplorer, yazıtiplerindeki hataları da düzeltebiliyor.

Font Xplorer lite

bu ne ya programı dowload etmeden tıklayına tıkladım önemli açıklama var nı diye bakıyım diye uyanık arkadaşımız kendine teşekkür linkini sokmuş araya sen kendini çok zeki sanıyon herhalde o 53 teşekkürüde milleti kandırarak rütbe kazabilmek için kazanmışsındır adam olan yazan teşekküredin diye türlü şekilde ama senin gibi kandırmaya çalışmaz

karmaya çok teşekkürler is el attğı için

Saygılı Ol . Emege Saygı Duy O Teşekkür Linklerini Sileli 3 haftayı geçti .
Eger Sorumlu biri olsaydın ve Forumdaki gelecegini düşünseydin bu mesajını Silerdin.....

TÜrkÇe Font Hepsİ

yüzlerce font indiriyorsun ama içinden dört tane türkçe çıyo ismini yazcan olmuyo hele bide benim gibi için ü vb harfler varsa ice kötü oluyo biz bunu kaldırdır türkçe fontları toplamışlar

fontlar-ana.gif

e bi teşekkür

dowload

ihtiyacım vardı supper paylasım olmus

gereksiz font arama derdi sona erio hangisi nası yazıodu die saolasın

Sağol Dostum Eline Sağlık.Bunun içinde El yazısı varmı acaba.

Geri