Bütün dünya ne dedi?

pesimistik

New member
Reaction score
0
''-O,bası dumanlı dag yukseklıgıdır:sız ona yaklastıkca o ırtıfa kazanır ve aranızdakı mesafe ebedıyen kapanmaz
(İSPANYOLLAR)
''-Tarih bir kalbe sahip olsaydı,Ataturk'u kıskanırdı...''
(RUMENLER)
''-Buyuklerın ruhları alemınde himmet eshabına riyaset edecektir.''
(MISIR)
''-Yeryuzu ıle gokyuzu arasında bu ebatta bır fanının sıgabılmıs olması dusundurucudur.''
(MACARLAR)
''-ATATÜRK,butun asya kıt'asının ATA'sıdır.''
(ÇİNLİLER)
''-Dünya,bu buyuk adamın olumu ıle fakır dusmustur.''
(MACARLAR)
''-Versay'ın zulmunden sonra mılletlerın hurrıyet ve haysıyetını zalım sısteme karsı ıbsat eden o'dur.Biz ona mınnetarız.''
(ALMANLAR)
''-Kendısınden sonra MUCIZE arayanlar ,o'nun hayatını tetkık edeceklerdır.''
(CEKLER)
''-İSLAM alemının buyuk ınsanlar yetıstırme devrının kapandıgını ıdda edenler,Ataturk'u hatırlamalı ve ozur dılemelıdırler.''
(İRAN)
''-Sadık bır muttefık,kahraman bır dusman,alı cenap bır dost...
(İNGİLİZLER)
''-O'ndan sonra cıhanda zulum ve ıstıbdadın payıdar olabılecegını dusunmek ınsanlıga hakarettır.''
(HİNDİSTAN)
ARKADASLAR en cok bu kadar yazabıldım gerısı nı de yazacagım hıc bır suphenız olmasın ...

''-İSLAM alemının buyuk ınsanlar yetıstırme devrının kapandıgını ıdda edenler,Ataturk'u hatırlamalı ve ozur dılemelıdırler.''
(İRAN)

benim ilgimi en çok bu söz çekti nie derseniz acaba hala Ata'mızı dinsizlikle suçluyanlar bu söze ne diyebilecek bunlardamı uydurma yalan faso fiso??? :eek:

SıpA' Alıntı:
(İRAN)

benim ilgimi en çok bu söz çekti nie derseniz acaba hala Ata'mızı dinsizlikle suçluyanlar bu söze ne diyebilecek bunlardamı uydurma yalan faso fiso??? :eek:

kelimesi kelimesine katılıyorum yüreğine sağlık

(İRAN)

inanılmaz birşey ama anlamaz bizim yobazlar....

evet bizim başımızdaki yobazlar anlamaz haklızsınız

bu yazıLarı okuyunca göğsüm kabardı ... bu nasıL bi duygudur ki , dünya üLkeLeri benim ATA'm hakkında bööLe muthis yorumLarda buLunsunLar ... bu kime nasip oLmush ??

Seni çok özLedik ATA'm :(

nestor' Alıntı:
(İRAN)

inanılmaz birşey ama anlamaz bizim yobazlar....

Arkadaşlar birşeyi hatırlatmak isterim ki o sözün söylendiği İran Şahlık İran'ı. Bugünkü İran ise Mollaların İran'ı. O yüzden değerlendirmemizi buna göre yapalım. Söz kesinlikle doğru ama bu sözü yobazlara karşı cevap olarak kullanmak onlar açısından bişey ifade etmeyecektir. sadece hatırlatmak istedim.

Geri